Pages - Menu

29. kesäkuuta 2011

Vihreää ja punaista, sekä länsi-saksalainen kahvinkeitin

Tänään oli impulssiivinen päivä.

Kävin kampaajalla, impulsiivisesti. Hiuksista lähti viisi senttiä, nyt ovat tuonne hieman lapaluiden alle ja kerrostettu niin, että ilma pääsee kiertämään. Onneksi, sillä alkoi päänahka jo muhia aika mehevästi. Kampaaja jälleen koetti etsiä pidennyksiä päästäni, ennen kuin muisti että minulla on ihan luonnostaan ihan järjettömästi hiusta. No, en mä hei valita!

Kokeilin meikata Karkkipäivän Sannin neuvojen mukaan, eli tein vain pienen värillisen rajauksen luomiväreillä, glitterit jätin pois. Kas näin:

Pohjana UDPP. Kulmaluulla MF:n Pale Pebble .
Luomella Wet'n Wildin Brulee.
Rajauksena YR:n Jardins De Nymphes luomiväripaletti ja
Evelinen 3D Effect Wet&Dry Warm Collectionin(!!!) vihreä sävy.

KANNATTAA KLIKATA KUVAT SUUREMMIKSI,
NÄKEE VÄRIT MITÄ NE OIKEASTI OVAT...


Huitelin päivän jälleen alelaarien luona, mutta edelleenkään en löytänyt mitään. Enkä sinänsä tarvitsekaan oikeastaan kuin uuden rajauskynän. Ajattelin säästellä rahojani reissua varten ja poiketa sitten reissussa vähän isompien kauppojen kosmetiikkaosastoilla... Sitä paitsi, Nekun. blogipäivitysten takia minulle on nyt tulossa tilaus niin Z Palettelta kuin eBaylta (bb-voidetta). Krhm...

Hain myös tänään kahvinkeittimen itselleni eräältä kollegalta. On oikein pieni, ja söpö sellaiseen kasari-tyyliin. Ja Länsi-Saksassa tehty! Nimesin hänet Sashaksi.

Lopuksi vielä kirsikoita ja mansikoita torilta naposteltavaksi. Ja nyt voikin ottaa rennosti ja lööbailla loppupäivän. Ah, lomaa...Ei kommentteja: