Pages - Menu

11. heinäkuuta 2011

Kesäflunssa, enemy number one

No niin. Viimeinen viikko kolmen viikon kesälomasta alkoi tänään ja olen jo kyllä voiton puolella flunssasta. Mutta, kesälomareissu peruuntui, ja hellepäivät meni sisällä yskiessä ja höyryhengitellessä. Kolmekymppisetkin vietin aivastellen ja yskien. EN MUUTEN TYKKÄÄ.

Pari isoa koruprojektia nyt lähtökuopissa, tuli "tilauksia" kavereilta. Odottelen juurikin materiaaleja Beadaholiquelta. Lisäksi tilasin eräästä nettikaupasta 2m 0,6mm puolikovaa hopealankaa 11€:lla. Saa sitten alkaa väsäillä korunosia itse. Vielä kun saisi viimeistelyyn sopivan baretti- tai puoliympyräneulaviilan. On niin monta ideaa korvakorukoukkuihin, ettei tosikaan! Ja nyt jopa olen saanut suunnitelmani paperille asti, joten muistankin ne. Mitään muutakaan tekemistä ei ole ollut, kun on nakottanut sisällä ja köhinyt keuhkojaan puhtaaksi...

Vaan sain kuitenkin kolmekymppislahjaksi 4 kilon kahvakuulan! Voin riehua siis muuallakin kuin salilla kuulan kanssa, ja kun tuo on niin pieni ja sirokin, niin jaksaa enemmän.

Ei tässä tällä kertaa kai muuta. Lisää asiaa tulee, kunhan pari tilausta mm. Fyrinnaelta ja Fashionologylta saapuu... Ei jaksais odottaa!

Ei kommentteja: