Pages - Menu

12. heinäkuuta 2011

Vihdoin minullakin on oma puinen kuutioni

Juhannuksen jälkeen KAIKKIALLA oli ale. Myös MSCHICillä. Ja sieltä bongasin itselleni tämän puisen kuution, jota olen jo pitkään kuolannut. Ja täytyy sanoa, että olen tyytyväinen ostokseeni. 20€:lla 59€:n tuote.

Puuteri on koostumukseltaan erittäin keveää, ja se jättää kuultavan pinnan. Juuri niin kuin olenkin toivonut. Lisäksi siinä on hieman shimmeriä mukana, joten iho ei näytä puuteroidulta vaan hehkuvalta. Ja kuitenkaan ei KIILTÄVÄLTÄ kuten joidenkin shimmeriä sisältävien puutereiden kohdalla. Ja no, pakkaus on omaa luokkaansa. Sileä puukuutio, jota ei ONNEKSI ole lakattu tai muutenkaan pintakäsitelty vaan siinä tuntuu pieni karheus. Aivan upea, ei voi muuta sanoa. Ehkei ihan ideaalein tuote matkalle, mutta kyllä tämä KIDE POWDER minusta onkin enemmän for special occasions only.Lähikuvaa ihanuudesta.

Lisäksi sain tehtyä tänään erään lahjaksi tulevan korusetin kaverilleni. Ei kovinkaan iso homma, kun korunosat olivat valmiita. Vaan nuo fasettihiotut ametisti pisarat ovat niiiiiiiiiiiiin suloisia...
Tämmöistä tänään.

Ei kommentteja: