Pages - Menu

3. heinäkuuta 2011

Kolmekymmentä

Jep. Kolmekymppiseksi siirryin tänään. Ja olo on... Kuumeinen, köhäinen, puolikuntoinen ja kurkkukipuinen.

Eilen oli jo pienet oireet havaittavissa, ja koko yön näin unta kuinka kurkkuni oli kipeä.

Ihaninta tässä on se, että piti tänään kestittää ystäviä ja jääkaapissa on täytekakkua, dippiä, kuivakaapissa on sipsiä, keksejä, pähkinöitä jne. ja nyt sitten kukaan ei ole tulossa koska eivät halua saada tätä angiina/flunssaa.

Vaan, en aio masentua! Vietän tämän syntymäpäiväni lööbaillen ja lepäillen. Keskityn hetkeen, juon hyvää teetä ja maistan kakkua. Laitan tuoksulyhtyyn vähän patsulia ja keskityn vain hengenvetoon kerrallaan. Illalla katselen hyvän leffan ja ehkä soitan parille hyvälle ystävälle, jotka hieman kauempana asuvat.

Ja sitä paitsi, aamulla heräsin siihen kun lintu oli tullut laulamaan raollaan olevan parvekkeen oveni rakoon. Nature said Happy Birthday. :)

PS. Pieni tuoksukauppa lähetti jälleen ihania tuoksuja, niistä juttua lisää kunhan olen hieman paremmassa hapessa.

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Lämpöiset onnittelut meidän kolmekymppisten kerhoon siirtymisestä! Ei täällä niin kauheaa olekaan kuin aluksi luulin, oikeastaan ihan kivaa! :)

Mutta voi sua, pikaista paranemista! Tee tänään juuri niin kuin suunnittelitkin, eli yritä tehdä olosi mahdollisimman mukavaksi ja nauttia.

Ihana tuo pikkuinen lintukin, joka tuli toivottamaan sulle hyvää syntymäpäivää. Samoin täältä!

Milla kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Ja joo, olen tehnyt tosiaan niin kuin suunnittelinkin. Heittänyt ihan vapaalle ja ollut vain. Harmi vaan, kun flunssa alkaa kiristää otettaan, mutta c-vitamiinia ja särkylääkettä, niin eiköhän flunssan selkä taitu!