Pages - Menu

30. heinäkuuta 2011

The Mustache Effect

KYLLÄ. Kolmekymppiä tuli täyteen ja heti sitten tässä kärsitään "viiksi-efektistä", eli ylähuulen päälle on ilmaantunut pigmenttimuutoksia auringon johdosta ja näyttää välillä siltä kuin minulla olisi pienet viikset. Ei muuten naurata yhtään. Olen nyt pitkin viikkoa testaillut erilaisia tapoja peittää mokomat hyperpigmentit ja tullut siihen tulokseen, että tarvitsen PEITTÄVÄN ja OHUEN peiteaineen. Sellaisen joka mielellään imeytyisi ihoon hiukan. Parhaaseen tulokseen tähän asti on päästy kaavalla: TBS:n valokynää puhtaalle ylähuulen iholle+2 tuntia imeytymisaikaa+mineraalipohja päälle. Menee vastoin kaikkia oppeja, mutta toimi kuin unelma.

Seuraavaksi aion koettaa laittaa bb-voidettani (Dr. Jart+ Silver Label Rejuvenating Blemish Base) hyvin ohuelti pigmenttimuutosten päälle hyvissäajoin ennen meikkausta ja sitten siihen päälle ohuesti mineraalipohjaa. Katsotaan miten käy.

Voi myös olla, että ihoni reagoi voimakkaasti hormoneihin. Tai itseasiassa reagoikin. Ennen joka kuukausi pidettäviä naisellisuuspäiviä tulee sellaisia ihonalaisia finnejä leukalinjaan, että järki lähtee. Tuntuu, että ne finnit suunnilleen perustavat oman valtionsa leukaani ja julistavat sodan. Sodin niitä vastaan säännöllisellä puhdistuksella, kuorinnalla ja juomalla paljon vettä. Lisäksi, vain niitä pirulaisia varten olen hommannut Basiron- geeliä, jota sitten aina illalla hieron pahimpien kapinallisten päälle ja annan vaikuttaa yön yli. Yleensä finnit asettuvat Basiron- hyökkäyksen jälkeen, mutta nyt on pari päivää ollut suuri väsytystaistelu yhtä yksilöä vastaan.

Oikeasti, luulin että kolmekymppisenä ei tarvitsisi murehtia kuin rypyistä. Väärässä olin! Finnit ja nyt vielä sitten nämä pigmentoitumisesta johtuvat "viikset". What's the deal here?!?! Kenelläkään mitään neuvoja?

No mutta anyway, voin aina lohduttautua sillä, että aina kun käyn alkosta ostamassa työpaikalle näyttelyiden avajaisviinejä, niin minulta kysellään papereita. Ehkei toivo ole vielä menetetty.

Loppuun tämän päivän öögat:

Pohjalla UDPP
Rajauksena Goshin Rajauskynä, Green Sparkle muistaakseni (vihreä, jossa hopeista pientä glitteriä mukana)
Rajauksen päällä sitten Meown Scandal Eyes: Pamela A:ta, myös liikkuvalla luomella sama sävy.
Ripsissä Maybellinen Colossal Waterproof

2 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

DiorSkin Nude -peiteaine on parasta mitä olen kokeillut, joskin vähän kalliin puoleista. Mutta ohutta ja peittävää se on, pysyy vielä hienosti paikoillaankin. Häivyttyy lisäksi ihoon erittäin hyvin.

Milla kirjoitti...

Minä kiitän vinkistä! Pitänee tutkailla hintoja ja laatua. Ehkä pitää satsata, ei nimittäin nuo ns. vahamaiset peiteaineet ole koskaan oikein toimineet minulla. Ihoni hylkii niitä aika tehokkaasti.