Pages - Menu

1. elokuuta 2011

Lakko

Konkurssi perii tässä kuussa, jos alan taas tilailemaan ulkomailta yhtään mitään. Joten, elokuussa en tilaa mitään. MISTÄÄN. Ei korujuttuja (paitsi, jos joku tilaa korun niin sitten), eikä meikkejä. Sitä paitsi alan olla sitä mieltä, että minun pitäisi kartoittaa mitä tarvitsen OIKEASTI ja muu turha jättää pois. Panostaisi sitten laatuun niiden muutamien tuotteiden kanssa, jotka on MustHave-statuksen ansainneet. En kuitenkaan näe mitään järkeä hamstrata kauheasti kaikkea, koska teen meikkejä vain itselleni. Lisäksi ajattelin, että turhat ja vielä käyttökelpoiset meikit voisin laittaa adoptoitavaksi. Pumpulipupunen jo pari luomiväriä minulta adoptoikin. Kiitos siitä. :)

Tämän päätöksen tehtyäni törmäsin sitten tähän ja nyt en malttaisi odottaa syyskuuhun... My luck. UD:n Naked- paletti ei vedonnut minuun laisinkaan, mutta tuo Sleekin Oh So Special- paletti taas houkuttelee hulluna.

Vasta syyskuussa kuitenkin. Jos kerron tilanneeni aikaisemmin, niin... Tulkaa ja antakaa kurinpalautusta!

Lopuksi jotain epätavallista minulta, eli kynsiä. Innostuin kovasti Wet'n Wildin Kaleidoscope- kynsilakasta. Nyt yhdistin sen YR:n Pastellikynsilakkaan, väri nro 01:een. Tällaiset kivat kimaltelevat, mutta luonnolliset tuli lopputulokseksi... Ja kannattaa klikata kuva isommaksi, että näkee oikeat värit.

4 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Sinulle olisi blogissani kosmetiikan Top 10 -haaste! :)

Milla kirjoitti...

Hui! Äkkiä katsomaan! :)

Pumpulipupu kirjoitti...

Ja kiitos vielä niistä luomiväreistä, olet todella kultainen! :)

Aivan ihanat kynnet, tosi nätit ja jotenkin herkät! :)

Milla kirjoitti...

Eipä kestä kiitellä, hyvä kun saavat luomivärit kodin jossa niillä on jotain käyttöäkin. Laitan huomenna postiin. :) Ja juu, tykkään kyllä itsekin näistä kynsistä! Ovat toisaalta kovin huomaamattomat, mutta kun valo osuu oikein niin näkyvät ns. kaivolta kotiin. :D