Pages - Menu

31. elokuuta 2011

Herkkä&sekaihoisen täydellinen meikkivoide?

Toinen päivitys tälle päivälle, mutta menkööt.

Olen etsinyt ties kuinka pitkään hyvää meikkivoidetta. Mineraalipohjani olen jo löytänyt, mutta tarvitsen myös meikkivoiteen, koska mineraalipohja tuppaa talvella olemaan liian kuivattava joinakin aikoina.

Ja nyt, kun sattuu hieman olemaan ylimääräistä rahaa, on aika tullut hankkia kunnollinen meikkivoide. Ei mitään markettikamaa, vaan sellainen joka toimii FOR REAL. Olen "sillä silmällä" tiiraillut mm. Chanelin Pro Lumieria, sekä Lancómen Teint Miraclea.

Joten, lukijat rakkaat... Kertokaa, mikä meikkivoide toimii teillä? Varsinkin te herkkäihoiset tai sekaihoiset.

Kiitos, ja pus och kram!

4 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Minä kyllä tykkäsin tuosta Teint Miraclesta, paras tähän asti kokeilemistani. Luulen tosin, etten enää vaihda takaisin "tavallisiin" meikkivoiteisiin, kun olen löytänyt BB-voiteet. Omani (Dr Jart+), ainakin on niiiin loistava. Suosittelen lämpimästi sinullekin, hoitava koostumus on omiaan herkälle iholle, ainakin omalla pintakuivalla sekaihollani toimii paremmin kuin hyvin.

Milla kirjoitti...

Mulla on itseasiassa se Dr Jart+ itselläni myös, ja se toimii minulla ihan ok. Mutta, en tiedä sitten missä vika, kun se ei tahdo ensinnäkään pysyä poskipäillä ja nenän päässä. Ja sitten valitettavasti herkkisihoni punoittaa sen alla n. tunnin levityksen jälkeen. Sormilla tai siveltimellä olen sen levittänyt, ja silti se tuppaa T-alueella kuitenkin luomaan kunnon maski-efektin. :|

Pitääkin olla näin vaikea iho. Puuh.

.Nekku. kirjoitti...

Äh, sanoithan sinä sen hankkineesi, mutta unohdin. :( Onpa outoa ja kurjaa, ettei toimi, kun minä niin tykkäsin siitä. Mutta ihot ovat erilaisia. Toivottavasti löydät etsimäsi, voin ostaa BB-tuubisi pois pyörimästä sitten kun sille ei enää ole käyttöä. ;)

Milla kirjoitti...

BB-tuubi on sinun, jos nyt myyn sen. Kesäiholla se ei ainakaan kovin hyvin toiminut, ja luulen sen olevan liian tumma(!!!) talveksi. Tai en tiedä onko liian tumma, vai onko se vain ihan ristiriidassa tämän pikkiriikkisen keltaiseen menevän ihonsävyni kanssa. Ajattelin kuitenkin vielä antaa mokomalle pari mahdollisuutta, mutta luulen että jossain vaiheessa voimme hieroa kauppoja. :)