Pages - Menu

31. elokuuta 2011

Myöhästyneita synttärilahjoja, ja idän ihme

Palasin viime yönä reissultani, joka oli ihan rentouttava, mutta sisälsi myös ei niin kivoja asioita. Sen enempää muista mainitsematta, mutta itseäni uhkaa työttömyys parin kuukauden päästä. Onneksi olen vastuussa vain ja ainoastaan itsestäni, mutta silti... Ei kivaa, stressi on vallannut kropan ja varsinkin vatsan (tyypillisenä rapuna kaikki tunteet menee aina vatsaan, voi elämä sanon vaan!). Tässä tilanteessa on kovin tärkeää koettaa pysytellä hetkessä kiinni. Se on vaikeaa, mutta no... Säännölliset meditaatioharjoitukset ovat auttaneet. Silti vatsa, sekä niska/hartiaseutu on kireinä. Oi, oi...

No mutta kuitenkin. Se valituksesta (siinä vaiheessa kun alkaa mieli synkkenemään, muistutan itseäni aina, että monella muulla on asiat PAAAALJON huonommin kuin minulla, perspektiiviä)! Kävin tosiaan vanhempieni luona, ja sain pari myöhästynyttä synttärilahjaa. Toisen siskoltani ja toisen hyvältä ystävältäni. Tässä siskoni lahja...

 Pyysin siskoltani synttärilahjaksi alunperin luonnonkosmetiikkaa, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että enemmän tarvitsen kunnollisia siveltimiä. Ja sitä nämä ovat! Numerot ovat 106 (ruskea karvainen) ja 206. 206 testasin jo eilen ja toimii kuin unelma! Ovat soopelin karvaa, itse olisin ehkä valinnut lopulta synteettisen vaihtoehdon. Tai en tiedä, kumpi oikeastaan kuormittaa ympäristöä vähemmän? Anyway, suuri kiitos siskolleni! Tulevat tarpeeseen. Näissä on muuten hyvä varsi, se on jonkinlaisella kumiseoksella päällystetty, ja siitä saa hyvän otteen. TYKKÄÄN.

Siinä mokomat vielä lähikuvassa. Anteeksi salamalla raiskatun kuvan takia, Nikonini ei vaan suostunut uskomaan, että valo riittäisi ilman salamaa toimimiseen.

Tampereella käväisin palatessani eilen takaisin kotiin ja tapasin hyvää ystävääni. Olimme kumpikin aika "blown away" kun tajusimme, että olemme tunteneet jo 12 vuotta! Hän oli ostanut minulle syntymäpäivälahjan myös, ja olin kyllä ihan ällistynyt, kun tämä herrasmies vetäisi laukustansa esiin tämän:

Kuvaa käsitelty rankalla kädellä, että sain edes mokoman nimen jotenkin esiin. Kontrastit on kaakossa, juu-u.
Ystäväni totesi, että oli eksynyt itse meikinhakureissullaan ("kundi meikkaa..." :D ) naisten hajuvesiä tuoksuttelemaan ja tämä oli tuonut minut mieleen. Ette usko, miten otettu olin... Ja tämä Kate Mossin Vintage on kyllä yksi suosikeistani tällä hetkellä. Lisäksi pullo on mielestäni aivan mahtava. Juuri sellainen vanhahtava, arvokas, klassinen. Ah.

Reissulla tuli myös eksyttyä Tokmanni-halpatavarataloon. Noista mestoista löytää välillä aarteita, ja nyt sattui sillä tavalla, että löysin idän ihmeen, Evelinen kasvoveden. Inci alkaa seuraavilla aineilla: Aqua (eli vesi), Hamamelis Virginiana, Glycerin... Eli ei ole mitään ihan turhaa litkua. Lisäksi litku sisältää panthenolia, hyaluronihappoa, allantoiinia ja Noni hedelmän uutetta. Kyllähän siitä löytyy myös aika kovia kemikaaleja, mutta ovat loppupäässä INCIä. Eli 3€ hintaansa nähden aika laadukas tuote, etten sanoisi.

Eveline on minulle aika tuntematon merkki, ilmeisesti halpismerkki Puolasta. Vaan tuo kasvovesi on ollut erittäin positiivinen yllätys. Se on antibakteerinen, mutta myös RAUHOITTAVA. Kasvoni eivät lehahtaneet tulipunaisiksi sitä käytettyäni, eivätkä pienet finninalut ärtyneet. Päinvastoin, kasvot rauhottuivat ja finnit katosivat oikeasti reissun aikana. Evelinen meikkejä minulla ei ole kahta luomiväriä lukuunottamatta. Luomivärit ovat hintaasa nähden (taisivat maksaa 1,50€/kpl) todella laadukkaita ja pysyviä. Koostumukseltaan menevät cream-luokkaan. Silti ovat nappeja ja siveltimellä käytettävissä.

Niin, sanoin jossain ostaneeni uuden kivipuuterin. Ostin Goshin kivipuuterin, ja voin kertoa että en ole tyytyväinen. Ei pidä kiiltoa poissa, kerääntyy esim. nenän pieliin. Ja muuttuu sotkuisen näköiseksi kasvoilla. Olen käyttänyt sitä lähinnä paikkailemaan kiiltoa mineraalipohjan petettyä kiillon suhteen. Vaan roskiin joutaisi mokoma. Vippakin on ihan susi. Ja tuohon tuhlasin sitten 9,50€ (sain alennusta bonus-kortilla).


Nousee mieleen kysymys: Onko kenelläkään suositella hyvää kivipuuteria herkkä&sekaihoiselle? Mieluiten myös aika edullista...? 


Näin tänään. Ja... Hihii! Saan viimeinkin ihkaoman Inglotin freedompaletin... Pitänee tehdä pari meikkiä ja laitella sitten kuvia. Nyt pitää raahautua lenkille, kun salikäynti jäi välistä reissuilun takia. Pus och kram kaikille!

2 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Ota suorilta meikkipuuteri. En omista enää yhtään kivipuuteria, päivän varrella korjaan puuterointia joko meikkipuuterilla tai irtopuuterilla + sudilla. Kaikki muut paitsi meikkipuuterit tuppaavat jättämään mun ihoni kuivan ja jauhoisen näköseksi.

Milla kirjoitti...

Vetääköhän se huokoset miten tukkoon? Tai painuuko huokosiin? Itselläni on nenässä ja sen vieressä poskilla niin järjettömän laajenneet huokoset, että hirvittää... :( Mutta, pitänee miettiä tätä vaihtoehtoa. Minä kiitän. :)