Pages - Menu

9. elokuuta 2011

I want dark red lips!

Let's face it. En osaa käyttää huulipunaa. Jotenkin tuntuu, että huuleni hyppäävät liiaksi esille, jos käyttäisin huulipunaa. Haluaisin kyllä osata käyttää, haluaisin sellaiset oikein tummanpunaiset huulet. Kuulaan ihon ja hillityn silmämeikin. Like this:

http://www.eyeshadowlipstick.com/1839/red-lips-goth/


Ah, toi olis upea look, harmi vain etten osaa pitää huulipunaa. Enkä saa tällä hetkellä ihostani kuulasta, vaikka kuinka yrittäisin. Oikeasti, tällä hetkellä ihoni kiukuttelee big time, eikä kyse ole hormoneista vaan siitä, että ilmat on kylmenneet. Tähän ihoni on päättänyt reagoida niin, että oikealla puolella, leukalinjassa on  pari kolme oikein "ihanaa" ihonalaista finniä. Alan olla epätoivoinen. Eilen suoritin aspiriinikuorinnan, ehkä hiukan auttoi kasvoille, mutta leukalinjan patit ovat entisellään. Come on! Olen kolmekymppinen, miksi ihoni on kuin teini-ikäisellä?!?

No mutta, kuitenkin. Aloitin tänään "Milla käyttää jotain huulipunaa joka päivä yhden viikon ajan"-projektin. Itselläni ei ole paljoa huulipunia, oikeastaan vain kolme sellaista joita joskus satun käyttämään. Kas tässä:Nuo MSCHICin huulipunat ovat tuleet lahjoina tilausten mukana. Kiitos niistä vain! Molemmat ovat ihan käyttökelpoisia, mutta kuten kuvasta huomaa, ei ole paljoa tullut käytettyä. Luultavasti nuo molemmat ovat myös lopetettuja sävyjä, ovat nimittäin aikasta vanhoja... Lumenen Pink Nude oli ihan vain heräteostos, kun ajattelin, että olispa kiva kesällä saada hempeät pinkit huulet. No joo, ei sitten tullut pahemmin käytettyä... Krhm. Kaikki nämä ovat sellaisia satiinisia kiilloltaan, en nimittäin voi sietää kiiltäviä huulipunia. Huulikiillot on sitten ihan eri juttu. Jos joku muuten tietää, että mikä pulju tekisi hyviä mattahuulipunia, niin saa kertoa. Halajan sellaista, kuin kuuta nousevaa.

Tänään sitten rohkaistuin, ja laitoin tuota Lumenen Pink Nudea töihin. Oli tosi outoa jotenkin, ja no ensimmäisen tunnin ajan taisi puna huulilla pysyä. Sen jälkeen sitten taisin juoda kupposen teetä ja ns. homma oli siinä. Tältä huulet kuitenkin näytti ennen teetä:

Ja kuten kuvasta näkyy, niin ylähuulen yllä on havaittavissa epätasaisuutta ihon värissä enemmän kuin paljon. Voi ELÄMÄN KÄSI, sanon minä. Mutta ihan kivat hempeät huulet. Nuo voisi joskus yhdistää oikein tummiin, mustiin silmiin. Tänään kuitenkin yhdistin ne tuossa alla näkyviin...
Pohjalla UDPP, kulmaluulla MF:n Pale Pebble,
sisänurkassa YR:n Luminelle- linjan  sololuomiväri Mantelivanilja,
liikkuvalla luomella sekä alaluomella ihana Fyrinnaen Koala.
Rajaus Lumenen mustalla rajauskynällä,
Ripsissä Maybellinen Colossal
Ja vesirajassa Rimmelin harmaa kajal


Näin. Huomenna ajattelin repäistä ja laittaa tuota MSCHICin Camillaa huulille! Kauhia paikka, miten sitä osaa olla? Niin ja, muuten... Haluaisin muistuttaa, että Nonnulassa on ihana arvonta meneillään. Menkää, osallistukaa!

2 kommenttia:

powderpuff kirjoitti...

Ois todellakin upea look!
http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

Milla kirjoitti...

Olis joo. Tosin tuota kuvaahan on Photoshoppailtu aika rankalla kädellä, mutta jonkun tuollaisen kun joskus saisi aikaan omille kasvoilleen niin olis aika mahtista. :)