Pages - Menu

8. elokuuta 2011

Ennen kuin ostat vesipullon...

Niin luehan tämä juttu. JUO VETTÄ MUTTA ÄLÄ PULLOSTA.

Suomessa ei ole mitään järjellistä perustetta ostaa vettä pullossa, koska hanasta tuleva vesi on juomavetenä ihan yhtä hyvää. Ellei jopa parempaa. Mikrobiologina työskentelevä ystäväni kertoi aikoinaan, että pullotetuista vesistä oli löytynyt jos jonkinlaisia pöpöjä. En sen jälkeen ole ostanut pullovettä ja siitä on aikaa jo kuutisen vuotta.

Järki käteen, ihmiset! Ei se Evian- pullo tee teistä kuin tyhmän näköisiä Suomessa.

Ei muuta tänään, over and out!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Olen sinun kanssa samoilla linjoilla. En ymmärrä miksi näin hienossa maassa, missä tulee jopa vessanpönttöönkin juomakelpoista vettä, niin ostaa pullovettä? Siis toki ymmärrän sen, että jos on jossakin ja alkaa janottaa, niin ostaa matkapulloksi pullovettä, mutta kotiinsa juotavaksi pullovettä? Hassua minusta. :D

Milla kirjoitti...

Jep. Hassua ja väärin. Minua suorastaan raivostuttaa ne ihmiset, jotka ostavat pullovettä koko ajan. Ymmärrän sen, että jos on reissussa, eikä uskalla juoda suoraan jonkun kämäisen vessan hanasta, että silloin ostaa sitä pullovettä. Mutta, että sitten kun on sen pullovetensä juonut loppuun ja sen jälkeen ostaakin uuden pullon, eikä esim. täytä sitä tyhjää pulloa uudestaan... Come on! Ihan turhaa, maksaa kamalasti, ja oikeasti... Niissä pullovesissä on enemmän pöpöjä kuin vesijohtovedessä.