Pages - Menu

3. elokuuta 2011

Top Kymppi

Minut on ensimmäistä kertaa bloggaushistoriani aikana haastettu! Tästä olen kovasti imarreltu ja kiitän Pumpulipupua, joka haasteen heitti.:)

Kyseessä on siis tämä haaste:


Ja näin minun on tuleva toimia:


  1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
  2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
  3. List your top 10 cosmetics.
  4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

1. ja 2. kohta tehty, joten seuraavaksi on vuorossa listani. Laitoin listaan tuotteita kaikkialta kosmetiikan saralta. Ja ne ovat sellaisia, joita ilman en enää pysty olla. Täytyy sanoa, että oli työn ja tuskan takana saada kaikki 10 täyteen! Olen kokeilija luonteeltani...


1. Urban Decayn Primer Potion. Muutti käsitykseni pohjustajista täysin. Tätä ennen sohlasin Lumenen ja MSCHICin pohjustajien kanssa, mutta eivät ne tuntuneet tekevän mitään luomivärin pysyvyydelle. Sitten kohtasin UDPP:n ja elämää ei voi kuvitella enää ilman sitä. Toki on kallista, eikä saa Suomesta, mutta yksi pieni tuubi kestää reilun vuoden!

2. Lushin Seanik- shampoopala. MIKÄÄN ei pese hiuksiani niin upeasti kuin tämä turkoosi ihanuus. Se tekee KAIKEN. Puhdistaa, kiillottaa, antaa tuuheutta, joka kestää PITKÄÄN. Täysin MustHave-tuote, varsinkin kesällä.

3. Meow Cosmeticsin mineraalipohja, Sleek Siamese. Paras meikkipohja, mitä olen käyttänyt. Tässäkin on tietyt puutteensa, mutta ihoni on niin muuntuvainen ja herkkä, että jokaisen pohjan kohdalla on omat puutteensa. Meown pohjan kohdalla on kuitenkin yksi merkittävä ero; se on täysin samaa sävyä kuin ihoni. Ja se tekee siitä MustHave-tuotteen.

4. Emporio Armanin She Night by Giorgio Armani- tuoksu. Suosikki jo vuodesta... 2006? En muista. Poikkeaa täysin muista tuoksuista, ja on niin upea etten voi olla ilman. Tosin, ei taida enää olla missään myynnissätuota Night- versiota tuoksusta. Pelkkää She:tä on. Se menee myös, mutta tuo Night- versio vetoaa eniten. JOS JOKU TIETÄÄ MISTÄ TUOTA IHANUUTTA VIELÄ SAISI NIIN HUUDELKAAPA!

5. MSCHICin varjostusväri. Etsin PITKÄÄN suhteellisen edullista varjostusväriä. En koskaan ole pitänyt poskipunista, enkä osaa niitä käyttää. Varjostusvärejä kuitenkin rakastan, sillä haluan muotoa pyöreisiin kasvoihini. Ensin kokeilin Ben Nyen varjostusväriä, joka kuitenkin osoittautui liian tummaksi ja hintavaksi. Samoihin aikoihin löysin suomalaisen MSCHICin ja kiitin kaikkia mahdollisia voimia kun näin että heillä oli myynnissä varjostusväri, eikä hintakaan ollut paha. Pitää vain toivoa, etteivät vedä myynnistä pois. Heillä kun tuntuu vaihtuvan tuotteet koko ajan...

6. Max Factoryn Earth Spirits Pale Pebble- luomiväri. Yksinkertaisesti ihosävylleni paras luomiväri kulmaluulle, sisänurkkaan ja voi myös käyttää korostamaan poskipäitä ja nenänvartta. Ei ole liian lämmin, eikä liian kylmä sävyltään, eli upean neutraali.

7. Sensain Sponge Chief- puhdistusliina. MUST HAVE, CAN'T LIVE WITHOUT. Hyvästi meikkitahrat pyyhkeissä.

8. Lushin Tramp- suihkugeeli. Pehmentää ihoa, jättää sen kosteutetuksi ja tuoksuu upean rauhoittavalta. Valitettavasi Suomen Lushista tätä ei saa enää, mutta Briteistä saa retro-tuotteena. Ja no, Brittilään suuntautunee tilaukset tulevaisuudessa, koska hinnat ovat siellä halvemmat. Tramp on täydellinen sellaisiin iltoihin, kun haluaa vein rentoutua ja hiljentyä olemaan tässä ja nyt. Hidastaa vauhtia.

9. Tigi Masterpiece- hiuskiinne. Pitää kutrit kuosissa, eikä tarvitse paljoa suihkutella (jos suihkuttelee liikaa, tekee kypäräefektin äkkiä, mutta sopivissa määrin käytettynä aivan mahtavaa kamaa). Lisäksi antaa upean kiillon.


10. Lushin Jasmin And Henna Fluff-Eaze- hiusnaamio. Tämä ihanuus on välttämättömyys talvella. Pari kertaa kuukaudessa kun tätä mahtavuutta levittää kutreilleen ENNEN pesua ja antaa muhia niin pitkään kuin vain malttaa, niin ei muuten muutu hiukset koppuraksi. Pehmentää hiuksia järjettömän paljon, ja jättää niihin upean tuoksun varsinkin jos pesee tuoksuttomilla tuotteilla hiuksensa käsittelyn jälkeen. Love it, love it, love it!

Näin. Tässä minun kymmenikköni. En nyt tagaile enää ketään, koska kaikki joiden blogeja seuraan, ovat tämän jo tehneet.

Oli muuten vaikea. Piti ihan kunnolla miettiä, että mitkä ansaitsevat paikan top-kympissä. No, nyt tiedän ainakin jo 10 MustHave- statuksen omaavaa tuotettani.

Ei kommentteja: