Pages - Menu

12. elokuuta 2011

Loppuneita

Kuten lupasin, nyt on luvassa hömppää.

Ensinnäkin, kesän aikana on moni tuote tullut tiensä päähän. Yhteiskuvassa ovat he siinä.


Simplen kasvovoide on kohonnut suosiooni, koskapa on tällä hetkellä ainoa kasvovoide, joka ei ärsytä ihoani. Myös Avonin Sake-seerumi oli ihan hyvä tuote. Harkitsen kuitenkin hankkivani nyt kylmempien ilmojen saapuessa TBS:n E-vitamiiniseerumin. Ihoni tykkää E-vitamiinista. Uudelleen kuitenkin tulee hankittua Simplen kasvovoide, ja tietenkin tuo Tigin Masterpiece- lakka. Myös Herbinan Luomuruusuvesi sekä TBS:n Vanilla&Lime Blossom- vartalo&huonetuoksu ovat ostoslistalla. Herbinan ruusuvesi oli todella positiivinen yllätys, haluaisin myös koettaa sarjan kasvosaippuaa, joka lupaa pesevänsä myös meikit pois. Pitänee laittaa listalle.... Tosin kaikki nuo hankintaan, kunhan budjettivaje on korjaantunut. Krhm...

Sen sijaan YR:n Néonatura- tuoksua en tule hankkimaan uudelleen. Tuo kesti käytössä melkein kolme vuotta, ja oikeastaan vain tuoksuttamaan vessaa tai hikisiä vaatteita. En muuten kyseistä tuoksua käyttänyt, jotenkin liian... Maskuliininen, sporttinen. Olen enemmän sellaisten oikein naisellisten tuoksujen ystävä. TBS:n Rainforest Radiance- shampoo oli ihan ok. Upean tuoksuinen, mutta muuten vain ihan ok. Perus. Ei mene uudelleen hankittavaksi.

Tänään sai myös räpsyttimeni uutta väriä, kun hyvä ystäväni (joka työskentelee paikallisessa BodyShopissa) kävi työpäivänsä päätteeksi vielä värjäämässä ripseni. Siitä suurensuuri kiitos hänelle, itse olisin luultavasti onnistunut värjäämään kaiken muun paitsi ripset. Ystäväni sensijaan hoiti homman ammattilaisen tarkkuudella ja samalla piristi päivääni olemuksellaan. On muuten uskomatonta, miten paljon tekee se, että ripsissä on intensiivisen musta väri. Jotenkin kasvot ovat paljon ryhdikkäämmät ja katse ajautuu enemminkin silmiini kuin epäpuhtauksiin.

Kepeä perjantai on ollut, töissäkin kivoja asiakkaita ja töiden jälkeenkin rentoutumista. Illemmalla pari hyvää leffaa, eikä kiire minnekään. Suits me sir, oh!

2 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Mun tekis sikana mieli kokeilla ripsien värjäämistä. Omat on tummat jo valmiiksi, mutta niiden pituus ei oikein pääse esiin kun kärki on vaalea. Pelkään kuitenkin, että tuhoaisin omat ripseni, ne kun ovat oikeasti ainoa asia mihin itsessäni olen edes jotenkin tyytyväinen. Mut ei kai se kerta tappais... Silti, en vaan uskalla. Vaik ois mulle just hyvä, kun en jaksa aina ees asiakaspalvelupäivinäkään meikata duuniin... Mut se on ilmeisesti ihan yleistä, että ripsen kärki on vaaleampi, ja värjäys saa siksi aikaan myös pidennyksen.

Milla kirjoitti...

Itselläni on luonnostaan myös aika tummat ja paksut ripset. Eikä värjäys ainakaan minun ripsiäni ole tuhonnut. Tosin, ko. käsittely on tehty vain kaksi kertaa ja kummallakin kerralla tosiaan tämä ystäväni on värjännyt ja väri on ollut sitä, jota ammattilaiset käyttää. Eli vähän tujumpaa ainetta. Itsevärjäyspakkauksissa väri on ilmeisesti hieman miedompaa, ja siksi on pidempi vaikutusaika.

Ja totta, tulee samalla pieni "pidennys" ripsiin kyllä, kun koko ripsi on tasavärinen. Siinä olet oikeassa! :)

En osaa sanoa, uskaltaakko vai ei. Mutta siis, mun omat ripset on tummat ja paksut (sellaiset, joita on hankala mm. taivutella yhtään mihinkään...) ja nää on ihan ok värjäyksen jäljiltä. Ehkei se kerta tapa... Ja onhan ripset kuitenkin uusiutuva luonnonvara. ;)