Pages - Menu

8. syyskuuta 2011

Kolme hittiä, kaksi hutia (eli Inglotin paletti saapui)

Inglotin paletti tosiaan saapui viimein, lahjana myöhästymistä hyvitelläkseen Inglotilla olivat laittaneet mukaan peilin, jossa on siis kaksi peiliä. Tavallinen ja suurentava. Kiitän!

Mutta niin, tässä kaunokaiseni:


Kolme väreistä on ihan hittejä. Varsinkin 434:n on aivan ihana! Mutta niin... 402 ja 26, en tee noilla YHTÄÄN MITÄÄN. En tiedä mitä oikein tekisin. Pitäisikö yrittää depotata ja laittaa kiertoon vai mitä? Kenelläkään mitään ideoita? 402 on satiininen ruskea ja 26 kunnolla kultaan menevä kimalteleva tuollainen... Kerma? Nettisivujen värikartat oli noiden sävyjen osalta aika hakoteillä, tai sitten vanhempieni koneen näyttö näyttää ihan mitä sattuu.

No mutta, pääasia, että paletti tuli ja suurinosa sävyistä on aivan passeleita. Tykkään kyllä tuosta pakkauksesta itsestäänkin. Oikein tyylikäs ja kätevä, kun kannen voi ottaa kokonaan pois.

Ai niin, eilen testattu Skin Base tarvitsee vielä pari ylistyksen sanaa: Siis se pysyi kasvoilla MOITTEETTOMANA 12 tuntia. Kiiltoa toki tuli, mutta mulla tulee kaikkien meikkivoiteiden kanssa. Vaan ei lähtenyt paakkuuntumaan, ei kerääntynyt esim. nenänpieliin. Ei kulunut pois. Aivan loistava. Ei turhaan hypetetä tuota, voin vain suositella kaikille. Tai no, luulen että jos on kunnolla kuiva kasvojen iho, niin SB voi olla aika huti. Mutta sekaihoisille ihan nappi!

Näin tänään...

... Oliko joku juttu vielä? Hetkinen...

...AI NIIN! Siitä MSCHICin primerista... Valitin primerin pakkauksen toimimattomuudesta suoraan MSCHICille. Ottivat kritiikin kiitollisina vastaan, kun on niin uusi tuote tuo heidän primerinsa. Kuulemma ei ole paljoa valituksia tullut, ja toivovat että pakkaus toimii. Sanoin ihan suoraan, että kannattaa kyllä harkita tuubia... Mutta siis, he korvaavat tuon rikki menneen putelin uudella. Kiitos MSCHIC!!!

3 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Noiden depottaus on simppeliä kuin mikä. Kannen magneetilla vaan napin reunasta kiinni, sillä lähtee kun ovat vain magneetilla paletissa. Siksi Inglotin paletit ovatkin niin loistavia.

Ehdotus: osta kahden värin paletti, laita siihen valitsemasi sävyt tuohon ja heitä nuo kaksi kahden napin palettiin, arvo pois tai myy. Jos niillä oli kahden napin paletteja, kai niillä oli.

Milla kirjoitti...

Sonia, sun pitää ryhtyä mun henk.koht neuvonantajaksi. :D Helkkarin hyvä idea! :) Kiitän.

Milla kirjoitti...

Äh. Ei saa pyöreitä paletteja kahdella pannulla. :( Jos olisi ostaja valmiina (noille mun hutiväreille siis), niin voisi tilata kolmen pannun pyöreän paletin, ja ostaja valitsisi yhden sävyn ja minä kaksi. Ja sitten vaan vaihdettaisiin nuo mun hudit tuohon kolmen pannun palettiin.

Liian säätämiseksi menee jo...