Pages - Menu

7. syyskuuta 2011

Illamasqua Skin Base- meikkivoide

Eilen saapui KIRJATTUNA KIRJEENÄ Illamasqualta postia. Ja paketista (joka oli musta, jossa oli mustaa ja punaista silkkipaperia pehmusteena...) paljastuivat nämä:

Eli siis tilaamani Skin Base- meikkivoide sekä Illamasquan uusimman kokoelman, Theatre Of The Namelessin, esittelylehtinen. Täytyy sanoa, että Illamasquan tyyli puree allekirjoittaneeseen ihan täysillä. Katsokaa nyt tuota... Lisäksi, Illamasquahan tukee Sophie Lancaster- säätiötä ja siitäkin toiminnasta esitteessä on kerrottu. Voisin hypettää tuota pelkkää esitettä koko merkinnän verran (typografisia valintoja, värejä, fontteja... Olenhan lopulta graafikko ammatiltani suunnilleen), mutta eiköhän mennä aiheeseen... Eli tähän...


Illamasquan mukaan Skin Basen innoittajina ovat toimineet Aasiassa suositut BB-voiteet. Ja jotain samankailtaista tässä on. Koostumus on jokseenkin samanlainen, tosin ei ehkä ihan niin yty kuin mitä tuo Dr. Jart+:n BB-voide on. Eli hieman juoksevampaa SB on. Ei tosin ihan nestemäistä.

Säikähdin hieman tämän 03- sävyn keltaisuutta, mutta lopulta se on minulle ihan täysin sopiva! Tämä meikkivoide nimittäin on aivan IHMEELLINEN kun sen laittaa kasvoille. Se ikäänkuin häviää ihoon, samalla peittäen kuitenkin epäpuhtauksia ja tasoittaen ihon väriä. SB antaa hyvän peiton yhdelläkin kerroksella, mutta tätä pystyy kerrostamaan aika paljon. Ja silti, se tuntuu erittäin kevyeltä iholla. Seuraavaksi tulee kuva, jota heikkohermoisten kannattaa kaihtaa, eli minun ihoni ilman pakkelia!Tuosta kuvasta näkee, että "maskiefektia" ei todellakaan tule, vaan SB imeytyy ihoon, ja peittää todella paljon jo yhdellä kerroksella (kuvassa on minun poskipääni, jossa on kauheasti laajenneita ihohuokosia, ja siis yksi kerros Skin Basea).

Eli, kannattiko tilata tämä meikkivoide? Kyllä. En ole KOSKAAN, IKINÄ omistanut tällaista meikkivoidetta. Sillä saa peittävän JA LUONNOLLISEN tuloksen. Se on erittäin riittoisaa ja tuoksultaan hyvin mietoa. Lisäksi se aiheuta herkällä ihollani minkäänlaista punoitusta ja kellertävä sävy jopa blokkaa olemassaolevaa punoitusta.

En ole vielä ihan varma, mutta veikkaan, että Illamasquan Skin Basesta on HG- tuotteideni listalle.

Happy girl!

Ihan niin iloinen en ole tuon eilen arvostelemani MSCHICin primerin pakkauksen takia. Se ei vaan toimi, sylkee ilmaa ja välillä primeria. Ihan kuin olisi tyhjä, vaikka en ole käyttänyt primeria lainkaan. Valitusta lähtee MSCHICille tästä asiasta...

4 kommenttia:

Sonia kirjoitti...

Tilasit siis suoraan Illamasqualta? Omien nettisivujen kautta? Paljonko tuli postikuluja? T. Toinen, joka rakastaa Illamasquan visuaalista ilmettä ja brändiä

Milla kirjoitti...

Juu, suoraan Illamasqualta tilasin, omien nettisivujen kautta. Jos en ihan väärin muista niin jotain reilu 7£ oli postikulut. Kannattaa Nassussa tykätä Illamasquan sivusta ja liittyä niiden postituslistalle. Sain muistaakseni 15% alennuskoodin jompaakumpaa kautta.

Ja joo, Illamasqua menee kyllä ns. KÄRKEEN näiden meikkibrändien "ilmeissä". Aivan upea.

HeidiB kirjoitti...

Olen pyöritellyt mielessä Skin Basen tilaamista jo jonkun aikaa. Olikin siis mukava nähdä tästä arvio suomalaisessakin blogissa :)

Illamasqua on kyllä imagoltaan ja ilmeeltään myös yksiä munkin lempisarjoja ja ainakaan ne tuotteet jota olen tähän mennessä kokeillut eivät ole tuottaneet pettymystä.

Milla kirjoitti...

Illamasquan ilme ja imago ovat kyllä kärkikastissa minullakin näiden meikkibrandien kohdalla. Tykkään siitä, että he eivät tosiaan juokse ihan kaikkien trendien perässä.

Skin Base on hyvä. Vaatii tosin työstämisen ihoon. Itse olen laittanut sen ihan basic meikkivoidesiveltimellä ensin iholle ja sitten työstänyt ihoon vanhalla TBS:n kabukilla. Silloin siitä saa parhaimman tehon irti. Minun pintakuivalle sekaiholle se sopii upeasti. Mutta arkiaamuisin ehkä vähän liian aikaa vievää touhua, mineraalipohja vie silloin voiton nopeutensa takia. Mutta, on se vaan hyvää tököttiä. :)