Pages - Menu

6. syyskuuta 2011

MSCHIC Mineral Primer

Olen tässä haeskellut kunnon primeria Meow Cosmeticsin mineraalipohjan alle. MSCHICin Mineral Primer kiinnosti sen verran paljon, että ostin sen omakseni. Ja olen päässyt testailemaankin mokomaa. MSCHICin sivuilla sanotaan, että tämä sopii niin puurerimaisen pohjan kuin nestemäisen pohjan primeriksi. Itse en ole kokeillut vielä kuin Meown alla, ja täytyy sanoa että Mineral Primer toimii ihan hyvin.

Itsellänihän on se ongelma, että T-alue rasvoittuu ja myös järkyttävän kokoisia ihohuokosia löytyy. En tiedä, onko ihon hengittämisen kannalta kannattavaa "tilkitä" ihohuokosia primerilla. Mutta OIKEASTI... Nenänpääni näytti kesällä välillä siltä, että siihen olisi tökitty nuppineuloilla miljoonia reikiä. Ei hyvä. "Tilkitsemiseen" Mineral Primer soveltuu hyvin, se häivyttää hyvin laajentuneita ihohuokosia. Ihon pinta tasoittuu myös hyvin. Ainoa, mitä Mineral Primer ei tee, on kiillon kurissapito. Kiilto ilmaantui kasvoilleni parin tunnin jälkeen, eikä tilanne parantunut kuin puuterin avulla. Tuotteena Mineral Primer on ihan ok. Se luo hyvän pohjan meikille, se on parabeeniton ja hajusteeton. Suosittelen kyllä, että niinä päivinä kun Mineral Primeria käytätte, kannattaa tehdä päivän päätteeksi kunnollinen puhdistus. Muutenhan tuo varmasti tukkii ihohuokoset kunnolla ja aiheuttaa finnejä.

Yksi ISO miinus löytyy kuitenkin Mineral Primerista, ja se on pakkaus:

Kuva MSCHIC.COM
Kyseessä on pumppupullo, jossa on tuollainen vaaleanpunainen korkki. Ensinnäkin, pullosta on ERITTÄIN vaikeaa nähdä missä kohdin ollaan menossa, eli milloin tarvitsee ostaa lisää. Ja toinen juttu on se, että luulen tuotetta menevän hukkaan hyvin paljon tällaisen pakkauksen ollessa kyseessä. 30 millin pakkaukseksi on Mineral Primerin pakkaus ISO. Se on yli kymmenen senttiä pitkä ja paksuus on yli kaksi senttiä (heitän arvioita, sillä olen taas onnistunut hukkamaan mittanauhani, d'oh!). Pakkaus on kyllä hygieeninen, mutta OIKEASTI... Primeria jää hukkaan ja paljon. Miksei voi käyttää tuubia? Mineral Primer ei ole niin ytyä kamaa, etteikö se tulisi tuubista ulos. Lisäksi MSCHIC on ilmeisesti laittanut uuden nestemäisen meikkivoiteensa tähän samaan pakkaukseen. Voin vain ihmetellä, että miksi...

Yhteenvetona: MSCHICin Mineral Primer on hyvä primeri. Ei kuitenkaan samaa luokkaa, kuin jo lopetettu Face Canvas. Mineral Primer tasoittaa hyvin ihon pintaa ja luo ainakin puuterimaiselle mineraalimeikkivoiteelle hyvän pohjan. Miinuksina se, ettei Mineral Primer tahdo pitää kiiltoa kurissa ja tuo JÄRJETÖN pakkaus.

Näin tänään... Edelleen odottelen Inglotin pakettia. Tuleekohan koskaan? Yli viikko jo mennyt tilauksen maksamisesta... :(

Ei kommentteja: