Pages - Menu

23. syyskuuta 2011

TÄDÄDÄTÄTTÄDÄÄ! Sadas merkintä on arvonnan arvoinen!

Heippa!

Tämä on sadas merkintäni, joten... Ajattelin pitää ihka ensimmäisen arvonnan. Minulla ei ole paljoa, mistä arpoa, mutta sentään yksi pieni juttu on, joka varmaan ilahduttaa.

Arvonnan palkintonahan on nimittäin 100g purkki Lushin Creamed Almond And Coconut Smoothieta

Arvon tuon pienen upean purkin lukijoideni kesken, eli niiden jotka ovat Google-lukijaraatiin liittyneet niin, että minäkin sen näen. Tällä hetkellä on siis 11 osallistujaa arvonnassa. Arvonnan suoritan 26.päivä, eli ensi maanantaina, klo 20.00. Sitä ennen voi vielä liittyä lukijaksi ja osallistua siis arvontaan.

Tänään ei muuta, mutta jahka tässä saan aikaiseksi, niin tulossa varmasti tekstiä ainakin aiheesta "meikkaus ja itsetunto", Karkkipäivän Sannin innoittamana.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

EDIT 18.53
KIITOS .Nekku! Ai miksikö... No, hänen ansiostaan sain selville, että minua on huijattu Dr.Jart+ BB- voiteeni kanssa. Olin sitten eBaysta feikin ostanut. Myyjälle lähti erittäin kiukkuinen sähköposti ja negatiivinen palaute. Ostosta on tosin jo niin pitkä aika, että tuskin myyjä korvaansa lotkauttaa. Mutta ainakin sain kiukkuni purettua. Prkle.

2 kommenttia:

Pumpulipupu kirjoitti...

Tosi ihana palkinto, ja kiva myös, että se arvotaan nimenomaan lukijoidesi kesken. Mä en voi osallistua arvontaan, mutta toivottelen onnea muille ja erityisesti sulle 100 postauksen johdosta, hienoa! :)

Milla kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :) Lukijoiden kesken tottakai, koskapa he myöntävät lukevansa höpötyksiäni. :D