Pages - Menu

16. lokakuuta 2011

Skulls with bling

Huuuh... Ihanan hidas sunnuntai. Aamulla kaikessa rauhassa aamupala ja aamukahvi. Sitten pieni kävelyretki syysauringossa. Harhailua vain, ei mitään reittisuunnitelmia. Ulkona on USKOMATTOMIA värejä. Villiviinit ja vaahterat varsinkin loistavat väreillään. Tietystihän unohdin Nikonini kotiin... Mutta toisaalta, ehkä sitten olisi nauttinut niin paljoa.

Kotia päästyä hyökkäsin Beadaholiquelta tilaamieni kallojen kimppuun. Käsittääkseni ne ovat värjättyä turkoosia. Tässä hieman tuloksia...

Siniset kallot, Swarovskin biconeita väreissä Light Sapphire ja Chrystal. Korun runko on ruostumattomasta teräksestä, jotenkin se tuntuu vähän paremmin käyvän näiden kallojen kanssa ja luo hienon kontrastin noiden herkkien kristallien kanssa. 

Tässä jäljellä olevat kallot, en tiedä mitähän noista tekisi. Ehkä joku rannekoru... Hmmh...

Hopeaketjua, sterlinghopeakoukut, tummanpunaisia sileitä ja fasettihiottuja lasihelmiä ja pinkit kallot. Kuva on vähän kökkö, jotenkin ei oikein tarkentunut nyt kunnolla. Makrokuvaus on välillä niiiiiiiiiiiiin vaikeaa. 
 Tein myös eräälle ystävälleni yhden kallokorut, ne pitäisi kuvata vielä. Ovat nimittäin oikein onnistuneet mielestäni, tuollaiset luunväriset kallot yhdistettyinä 4mm Swarovskin kirkkaisiin biconeihin. Sellaiset korvikset, jotka ovat sopivasti kieroutuneet. Hih!

Näin tänään. Ehkäpä tässä joskus innostuisi taas napsimaan meikkikuviakin. Se vain, että olen vähän tylsällä harmaalla linjalla pysytellyt jo hetkisen... Oh well. Katsotaan.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Ps. Jos joku lukijoista haluaa itselleen jonkinlaisen korun, niin ottaa rohkeasti vain yhteyttä.

Ei kommentteja: