Pages - Menu

13. marraskuuta 2011

Avonin Onyx Lustre- luomiväritrio

Tilasin tämän luomiväritrion jo vähän aikaa sitten. Trio on saatavana kahdessa sävykokoelmassa, Midnight Lustre ja Onyx Quartz. Itselleni tilasin jälkimmäisen, kylmäsävyisen Onyx Quartzin.

Tässäpä mokoma, näppärään pikku rasiaan trio on laitettu. Plussaa erityisesti peilistä. Sivulta avautuu myös erillinen säilytyslaatikko aplikaattorille. 

Avonin sivuilla tätä trioa mainostetaan täydelliseksi smokey eye- meikin toteuttamiseen. Joten, teinkin siis sellaisen... Kuvat on otettu vessassa, valaistuksen ollessa mitä on (eli järkyttävän kellertävä). Toinen on hieman epätarkka ja värikorjailut Photoshopissa saattoivat mennä hitusen liian sinisiksi. Minun näytölläni kuvat ovat ihan ok, en sitten tiedä teidän lukijoiden näytöistä... Seliseli.

Pohjustuksena UDPP, luomella Avonin Onyx Lustre- luomiväritrio sävyssä Onyx Quartz (liikkuvalla luomella tummin sävy, luomivaossa keskimmäinen sävy ja sisänurkassa, alaluomen sisänurkassa sekä kulmaluulla vaalein sävy). Ripsissä Maybellinen Falsies wp ja niin ylä-, kuin alavesirajassa sekä yläluomella ripsirajassa Avonin Supershock geelirajauskynä.

Ja voi sissus, mikä ryppy alaluomella. Ei tule kolmekymppisyys yksin, ei. Mutta toisaalta, kertoopahan eletystä elämästä, joten en ala kriiseilemään. 


Trion vaalein sävy on hyvin vaalean pinkki, joka on LOISTAVA niin kulmaluulle kuin sisänurkkaan. Sävyistä tummin on tumma harmaa, joka on pigmenttisyydeltään kuitenkin pieni pettymys. Sitä olisi saanut maailman tappiin asti taputella luomelle ja silti se jää läpikuultavaksi. En tiedä miten sitten se käyttäytyisi, jos pohjustaisin Fyrinnaen Pixie Epoxylla... UDPP:n kanssa kuitenkin sävy jää läpikuultavaksi. Keskimmäinen sävy osoittautui suurimmaksi pettymykseksi. Avonin esitteessä se oli ilmeisesti käsitelty näyttämään luumun sävyiseltä, mutta ainakin minun luomillani siitä tuli tuollainen lämmin ruskea. Not good.

En silti sanoisi, että trio on totaalinen pettymys. Se tosiaan on ideaali smokeyn tekemiseen. Sävyt ovat satiinisia, mutta niissä on myös pienen pieniä shimmerhiukkasia mukana, ne antavat pientä välkettä meikkiin ilman, että se näyttäisi kunnon "näkyy kaivolta kotiin"- shimmermeikiltä. Luulen, että tulen käyttämään vaaleinta ja tumminta sävyä paljonkin, ja keskimmäisen sävyn sijasta käytän jotain muuta sävyä kokoelmistani. Trio maksoi 6,90€, joten en paljoa köyhtynyt.

Näin. Ensi viikolla pitäisi tulla ainakin Fyrinnaen tilaus, jossa luokseni saapuu kaksi Fyrinnaen Lip Lustre- huulikiiltoa! Can't wait! Lisäksi on tulossa Meowin ja ELFin tilaus. Tosin, ELFin tilaus ei ole vielä edes toimituksessa, joten hyvä jos se ennen joulua saapuu.

Näin tänään. Ja hei... Kaikille isukeille paljon onnea heidän päivänään!

Ei kommentteja: