Pages - Menu

9. marraskuuta 2011

The Body Shop Matte It Face&Lips

Sain viime viikolla ystävältäni TBS:n Matte It Face&Lips- tökötin. Tämä ihmeellinen aine lupaa tekevänsä esimerkiksi huulipunasta matan. Sitä pystyy käyttämään myös kasvoilla ongelmakohdissa, vaikkapa nyt T-alueella.INCIä vilkaistuani tulin siihen tulokseen, etten ihan äkkiä ainakaan kasvoilleni tätä laita. Kyseessä on tökötti, joka on oikeastaan pelkkää silikonia (ensimmäiset kolme ainesosaa olivat ciclometicone, dimeticone ja polysilicone- 11...). Testasin kuitenkin huulipunan päälle tätä, koska olen jo PITKÄÄN halunnut mattahuulipunan. Ajatus siitä, että saisin huulipunistani tällä tökötillä mattoja (mattoja? Siis mattapintaisia), oli vähintäänkin riemastuttava.

Testasin Matte It:iä Avonin Colordisiac- huulipunan kanssa. Sävy on upea Temptress. Tässä tulokset (pahoittelut kuvien laaduista, värit ovat vähän mitä sattuu koska valo-olosuhteet olivat kuvattaessa vähintäänkin haastavat...).


Tässä kuvassa Temptress ilman Matte It- tököttiä. Temptress on erittäin tumma viininpunainen, jossa on häivähdys purppuraa seassa. Valosta johtuen sävy näyttää tässä hieman tavallista sinisemmältä.Tässä kuvassa Temptress Matte It:n kanssa. Taputtelin tökötin sormilla huulilleni, ja siitä johtuen rajat hieman kärsivät. Jonkun verran on havaittavissa kiillon poistumista, mutta ei minulle tarpeeksi. Haluaisin IHAN MATAT huulet. Ei kiiltoa juuri lainkaan. Tässä kuvassa kiiltoa vielä on, vaikka Matte It on ollut huulilla noin viisi minuuttia. 

Mitäkö mieltä olen tästä Matte It- tökötistä? No, olen onnellinen etten ostanut tököttiä vaan sain sen ystävältäni. En ole oikein vakuuttunut, että se toimisi hyvin huulipunien, öh, "mattaajana". Ja muualle kasvoilleni en uskalla sitä laittaa, koska luulen että silikoni jämähtää huokosiin ja saa finnit puhkeamaan kaikkeen loistoonsa. 


Ei kommentteja: