Pages - Menu

23. marraskuuta 2011

Meow, ELF ja taisteluni kasvojen ihon pintakuivuutta vastaan

No niin. Tässä Meowin ja ELF:n ostokset ensiksi...

Ostokset, ja ihana pussi joka tuli mukana. Juuri passeli käsilaukkuun pitämään puuterin, huulirasvan- ja punan sekä muut meikit yhdessä paikassa, eikä pitkin laukkua. Olen pussukka-ihmisiä. :D


Black Cherry swatchattuna.
Elikkä. Tilasin siis keskikokoisen mineraalipohjan, Pampered Puss- koostumuksella ja sävyssä Sleek Siamese. Halusin hieman kevyemmän meikkipohjan arkeen. Tämä on todella keveä, ja vaikkakin Meown sivuilla väitetään, että peittävyyttä voi säädellä kerrostamalla niin en ole vielä ainakaan onnistunut. Eli tämän kanssa joutuu hieman sitten enemmän käyttämään peiteaineita. Mutta keveä se on, ja iho todella hengittää. Eikä "kakkuuntumista" todellakaan tapahdu. Toinen ostokseni oli Indelible Gel Eye Liner sävyssä Black Cherry, ja ai että! Aivan mahtavaa ainetta, ainakin vielä kun ei ole ehtinyt kuivahtaa. Sävy on todellakin tumma kirsikka, jossa on pienen pieniä glittereitä seassa. Käy todella hyvin vihreäsilmäisille, sillä toi sävy todellakin korostaa silmien vihreitä sävyjä. Ja ei muuten ainakaan minun käytössä ole suttaantunut, lähtenyt paikoiltaan tai kulunut pois vaikka on ollut menossa mukana mm. 2 tunnin tanssimaratonilla, kun oltiin tyttöin kanssa hieman iltaa viettämässä. Eli PYSYY. Joo, olen ihan tyytyväinen tilaukseen, vaikka toi mineraalipohja ei ollut ehkä ihan sitä mitä oletin.

Ja ELF:n tilaus...



Ostin ELF:ltä siis All Over Color Stickin sävyssä Spotlight, Cream Eyelinerin sävyssä Black, Blending Eye Brush- siveltimen sekä Studio Stippling Brush- siveltimen.

Ensin siveltimistä. Häivytyssivellin on ihan ok, tekee tehtävänsä. Laadussa olisi kuitenkin toivomisen varaa, sillä karvoja lähtee jo nyt. Ja tuo Stippling Brush on oikeastaan ihan kuraa. Se on mielestäni liian pehmeä, karvoja lähtee jo nyt ja muutenkin se on jotenkin outo. Koetin levittää sillä meikkivoidetta, mutta sain tulokseksi vain viiruja ja epätasaisen pinnan. Tällä hetkellä mokoma on poskipuna/varjostus käytössä. Voin suositella tuota häivytyssivellintä, sillä se kuitenkin toimii ja on pehmeä. Mutta Stippling Brush:ia en suosittele. Mielestäni rahanhukkaa ainakin jos sen ostaa meikkivoiteen levitystä varten.

All Over Color Stick oli iloinen yllätys! Ajattelin, että se olisi samanlainen glitteriä täynnä oleva monitoimitikku kuin mitä olen muilta merkeiltä kokeillut. Vaan tässäpä on pigmenttiä, eikä lainkaan glitteriä vaan hyvin pieneksi jauhettua shimmeriä mukana. Toimii UPEASTI kulmaluulla, poskipäillä, ja kaikkialla mihin haluaa tuoda hienostunutta korostusta. ELF:n Cream Eyeliner toimii, levittyy hyvin ja pysyy myös suhteellisen hyvin. Voin suositella näitä kumpaakin tuotetta.

Asiasta kukkaruukkuun.

Ilmojen kylmetessä ja hormonitoiminnan ollessa mitä on, on kasvoilleni ilmaantunut pieniä "finnejä" ja paljon. En kuitenkaan kuvailisi niitä sinänsä finneksi, sillä ne eivät ole mitään märkiviä, tulehtuneita valkopäitä. Ennemminkin pitäisin niitä mustapäiden esiasteina. Varsinkin poskissa niitä on paljon, poskipäissä erityisesti. Olen koettanut häätää niitä salisyylihappoa sisältävällä kasvovedellä ja puhdistuksella. EI TOIMI. Näpyt kyllä häviävät, mutta palaavat takaisin ja ottavat kaveritkin mukaansa. Mietin sitten, miksi niitä oikein tulee ja etsiskelin netistä hieman tietoa asioista. Mustapäiden torjunnassa tällaisella pintakuivalla sekaiholla ykkösase on kosteuttaminen. Ok, minulla on kosteusvoiteita, mutta nekään eivät ole enää riittäneet vaan kasvojen ihoa alkaa kiristellä päivän mittaan. Sisuunnuin ja astelin apteekkiin jossa vuodatin ymmärtäväiselle farmaseutille asiani. Farmaseutti oli tilanteen tasalla ja suositteli minulle tätä...


Kyseessä on siis La Roche-Posayn pintakuivalle ja sekaiholle suunnattu kosteusvoide. Otin tämän Riche- version, koska talvi on tulossa. En nyt lähde kertomaan, mitä kaikkea tämän pitäisi tehdä. Linkin takaa löytyy tuotesivu, jolta voi lukea enemmän. Voisin sen sijaan kertoa käyttökokemuksia. Tämä KOSTEUTTAA, muttei jää ihon pinnalle lillumaan. Sopii hyvin meikin alle, sillä tämä myös rauhoittaa ihoa kummasti. Sopii myös yövoiteeksi, sillä kosteutustehoa riittää.

En ole koskaan törmännyt tämän kaltaiseen kasvovoiteeseen. Voide tuntuu todella tujulta, ja "näppituntumalla" se tuntuu juuri sellaiselta, että siitä jää rasvainen kerros ihon pinnalle. Vaan ei jää. Se imeytyy ihoon NOPSASTI ja jättää ihon semi-mattaiseksi. ME LIKEY! Ja onneksi tykkään, sillä muuten olisi mennyt 19€ alas kankkulan kaivosta.

Näin tänään. Nyt EHKÄ menen tekemään niitä hattivatti-pikkuleipiä...

9 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Tuo geelirajaus näyttää juuri sellaiselta jota olen etsinyt. Paitsi paremmalta. Olen yrittänyt metsästää viininpunaista rajausväriä, mutta tuohan on kertakaikkiaan ihana. Glitteriä ja kaikkea.

La Roche-Posayn kosteusvoide täytyy myös ostaa, sekin kuulostaa kuin minulle tarkoitetulta. Olen ollut jo monta kuukautta kokonaan ilman päivävoidetta, vain siksi etten ole tiennyt mitä ostaisin. Tähän asti olen pärjännyt (Egyptian Magic ajaa asiansa loistavasti öisin), mutta en usko naaman tykkäävän enää kylmemmällä säällä.

Milla kirjoitti...

On kyllä unelma geelirajaus. Meowlta löytyy jos minkä värisiä rajauksia, hopeisia, vihreitä, yksi oranssikin taisi olla. Eikä muistaakseni maksaneet paljoa. Suosittelen. Ja tuo tosiaan PYSYY. Tuon swatchin sain hinkata pois kädeltäni silmämeikinpoistoaineella, koska vedellä ja saippualla se ei hievahtanutkaan.

En ole vielä pitkään tuota La Roche-Posayn voidetta käyttänyt (4 päivää), mutta se on tosiaan kosteutusteholtaan aika ytyä ja silti kevyttä. Yksi päivä meni niin, että yöllä oli ollut tuota ja aamulla jostain syystä unohdin kosteusvoiteen laiton kokonaan. Vaan ei iho kiristellyt, eikä punoittanut. Eikä tuntunut "tukkoiselta". Eli ainakin minun herkälle, pintakuivalle sekaiholle tuo tuntuu olevan aika nappiostos. En tiedä miten Ruotsissa apteekit toimivat, mutta luulisi, että sieltäkin saa näytteitä jos haluaa. :) Hyvä, että jotain hyötyä näistä mun ostoksista jollekin muulle kans. :)

Milla kirjoitti...

PS. Meown JouluShopissa on glitteriä vaikka millä mitalla...

Meown Joulushoppi

.Nekku. kirjoitti...

Voi ei! Olen yrittänyt olla tilaamatta Meow'lta, kun en tykkää samplepusseista (haluan purkin). Mutta ihan mahdottoman ihania juttuja! Onneksi tänään tuli paketti Fyrinnaelta, siitä riittää varmasti iloa.

Pitää kysyä apteekista näytettä ja kokeilla. Ei tosiaan ehkä parane ostaa kalliin puoleista voidetta ihan sokkona. :)

Milla kirjoitti...

Meowlta saa tilattua purkkejakin, "Perfect for your sample sizes and custom Meow Mixes!". 60 senttiä taitavat maksaa, jos oikein tulkitsen. Ja yli 30 dollarin ostokset sieltä saa ilman toimituskuluja. :D

Myy kirjoitti...

Jätin blogiini jotain sulle :-)
www.blingjanam.vuodatus.net

Milla kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Pitääpä tehdä nuo, kunhan tässä kerkiää. T.nimim. Siivouspäivä/joulusiivouksen aloitus.. Puuh. :D

HeidiB kirjoitti...

Elfin skunkkia on aika monikin kehunut, mutta ainakin tämän sun jutun perusteella jää mulla hankkimatta. Mä oon muutenkin tosi kranttu skunkkien kanssa, Sigmankin oli musta vähän meh.

Milla kirjoitti...

Joo, kehujen perusteella mäkin sen ELF:n skunkin hankin, mut mun mielestä se on tosiaan ihan kuraa. Sellainen liru, ja karvat irtoilee. En hyvällä tahdollakaan saanut Skin Basea levittymään sillä hyvin. En sitten tiedä, onko Skin Base liian paksua tököttiä sillä levitettäväksi... Mut no, menee toi poskipunan levittäjänä. Ja highlightereiden levitykseen soveltuu kans. Voi tosin olla, että makuasioista tässä nyt puhutaan... Mutta puhunkin vain omasta puolestani. :D