Pages - Menu

29. joulukuuta 2011

Coastal Scents Shadow Worx Matte

Alkoi tuossa ennen joulua kiinnostaa Pretty.fi:stä löytynyt Coastal Scentsin luomivärinpohjustaja niissä mittasuhteissa, että pakkohan se oli itselle sieltä sitten tilata. Paketti saapui jo ennen joulua, ja olen kerennyt tätä tököttiä testailemaan ihan kunnolla tässä, niin arkikäytössä kuin tanssilattialla heiluessa.


Otin siis kahdesta eri versiosta tämän Matte- version. Shimmer- versiokin kiinnosti, mutta se on ehkä sopivampi kesälle. Ehkä. Tuubi sisältää 20 ml pohjustajaa, ja hintaa Prettyssä tuubilla oli 13,90 €. INCI:n voi halutessaan vilkaista vaikkapa Prettyn tuotesivulta. Nyt kuitenkin kokemuksia...

Koostumukseltaan tämä CSSW on täysin erilaista kuin UDDP. Shadow Worx on sormilla kosketeltuna liukasta ja hieman nestemmäisempää kuin UDDP, ja se jättää ei niinkään tahmean vaan enemmänkin liukkaan pinnan. Silti Shadow Worx on toiminut minulla moitteettomasti.

Itselläni on suhteellisen normaali tuo silmäluomen iho, mutta kyllä se enemmän on rasvaisuuteen taipuva, kuin kuiva. Shadow Worx on pitänyt luomillani luomivärin paikoillaan, eikä ole himmentänyt shimmeristen luomivärien hohtoa. CSSW piti luomivärit paikoillaan niin arkena, kuin joulupäivän tanssimaratoonilla. Lisäksi se piti ihon mattana salitreenin ajan (tykkään laittaa primeria salitreenin ajaksi silmäluomille peittämään rasvaisuutta ja tummempaa ihon pigmenttiä vaalentamaan).

Olen ERITTÄIN tyytyväinen. Shadow Worx on halvempaa, sitä saa Suomesta ja sitä on tuubissa lähes kaksi kertaa enemmän kuin UDDP:tä on omassa tuubissaan.

Tässä vielä vertailukuvaa miten Wet'n Wildin Silent Treatmentin luomelle tarkoitettu sävy toistuu UDDP:n päällä, CSSW:n päällä ja ilman pohjustajaa (kuvahan on salamalla raiskattu, eikä parhaimmasta päästä, mutta koettakaa kestää)...

Kuvan voi klikata isommaksi.

Kuten näkyy, tämä luomiväri tarttui paremmin CSSW:n päälle. Aavistuksen ehkä shimmerisyys kärsi, mutta minua se ei ainakaan haittaa.

Eli kaikenkaikkiaan, TYKKÄÄN. En tiedä vielä, tulenko vaihtamaan täysin tähän, mutta tällä hetkellä se on ainakin kovassa käytössä ja UDDP on varattuna niihin tilanteisiin, kun pitää olla ihan 100% varma, että luomivärit pysyy paikoillaan. Shadow Worxin kohdalla on vielä testailuvaihe meneillään, mutta tähän mennessä se on ollut iloinen yllätys. :)

Ei kommentteja: