Pages - Menu

28. joulukuuta 2011

Suuri joululahjapostaus

Joulu on ohi, ja kunhan vuosi vaihtuu, on aika palata arkeen. Vaan nämä muutamat päivät siinä välissä on lupa lööbailla ja olla vain. Se on muuten yllättävän vaikeaa!

Minua vaivasi koko joulun, ja oikeastaan vieläkin vaivaa ruokatorventulehdus. Se on refluksitaudin sellainen pieni "kiva" lisä aina välillä. Tuntuu, kuin ruokatorvessa olisi duplo-palikka, ja röyhtäyttää niin maan pirusti. No, jäi jouluahmimiset miniimiin. Ehkä siinä se hopeareunus tässä pilvessä.

Mutta nyt lahjoihin!

Ihan ensin MSCHICiltä tilatut ihanuudet (sain lahjaksi rahaa, joista sitten törsäsin näihin, muut rahat laitoin säästöön)...

Tilasin siis itselleni lahjaksi jo kauan haluamani MSCHICin KIDE-linjan YSI-korostuspuuterin, ja se todellakin on UPEA. MSCHICillä oli myös kampanja, jossa jokaiseen tilaukseen tuli lahjana heidän Baked Blush- poskipuna, laitoin tilauksen yhteydessä toiveen, että puna kävisi vaaleaihoiselle, kylmäsävyiselle naiselle ja sävy jonka sain oli Blushing.

YSI on upea puuteri. Ensinnäkin pakkaus on IHANA, puhdaslinjainen, yksinkertainen ja suhteellisen käytännöllinenkin (lukuunottamatta reissu-ominaisuuksia, ei ehkä ihan paras pakattava kokonsa suhteen). Lisäksi siitä saa hienon sisustuselementinkin, jos sen sijoittaa kotiin jotenkin esille. Minullahan on nyt näitä kaksi, joten ei enää joudu aikaisemmin hankittu oleilemaan ypönä. Ominaisuuksiltaan YSI on myös huippu. Se on ymmärtääkseni tarkoitettu pääasiallisesti korostuksiin, mutta sitä voi myös laittaa koko kasvoille tuomaan hehkua. Ja se hehku minkä YSI antaa, on hienostunut ja hillitty. Ei siis mikään "näy kaivolta kotiin"-hehku, vaan hyvin satiininen, ja himmeä jälki jää. Lisäksi YSIn ominaisuuksiin kuuluu ylimääräisen kiillon eliminoiminen ja sen tämä puuteri hoitaa moitteetta. Ja niin ajattelinkin, 59€ hintaan kuuluukin se että tuote TOIMII.

Poskipuna on ehkä hieman liian shimmerinen makuuni, se alkaa olla jo hiukan tätä "näy kaivolta kotiin"- mallia. Nätti sävy, joka tuo terveen hehkun poskille. En kuitenkaan halua niin paljon kiiltoa poskipäilleni, varsinkin kun laajentuneet ihohuokoset korostuvat siinä vaiheessa turhankin paljon. En tiedä pidänkö tuota punaa itselläni, vai annanko eteenpäin...

Tässä vielä swatchit, tosin kuva ei ole siitä parhaimmasta päästä... Ja poskipunan sävy on kyllä kylmempi kuin tuossa kuvassa.Sain eräältä ystävältäni myös yhden haluamani Wettiksen, jota en ollut saanut kaikesta huolimatta hankittua...


Kyseessä siis Wet'n Wildin Mega Glow- korostuspuuteri/poskipuna. Tää on kiva! Sävy on Catwalk Pink. Toimii kuin UNELMA korostuksiin, nyt talvella olen käyttänyt tuota vaaleaa puolta. Kesällä luultavasti menee tummempikin puoli. Shimmeriähän tässä on vaikka muille jakaa, mutta ainakin bilekäytössä se ei ole liikaa. Eikä tätä tarvitse "lapioida" kasvoille, vaan pari pyyhkäisyä riittää antamaan ainakin minulle tarpeeksi korostusta. Reunoilla olevat pienemmät osat ovat kunnolla shimmerisiä, keskellä olevat pinkit sävyt hieman hillitympiä. Noita pinkkejä kun sekoittaa keskenään, saa oikein nätin poskipunankin. Eli tää on kiva ja tää toimii! Suosittelen kaikille meille "kylmille" naisille. :D

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä esittelen parhaalta ystävältäni saamani lahjan...Kyseessä on siis Mentalwearin AVOHOIDOSSA-pussilakanasetti! Tämä on NIIIIIIN mua! Ystäväni totesi, että kaupassa nähtyään ei vaan enää voinut olla ostamatta tätä minulle. Oli hankala kuvata pussilakanasettiä livenä, joten otin kuvan pakkauksesta jossa myös kerrotaan mitä kaikkea hyvää Mentalwear tekee. Tärkeää työtä. Lakanat ovat tehty PAKSUSTA ja tiheään kudotusta puuvillasta, ja niissä on kokemuksieni mukaan hyvä nukkua. Suosittelen. :)

Siskoni hankki minulle myös 40€ lahjakortin Pretty.fi:n. Odottelen tässä sen saapumista, ja aion tilata nämä sieltä vielä itselleni myöhästyneeksi lahjaksi. Yli jäävät vanhat siveltimet ajattelin desinfioida ja huoltaa ja laittaa kiertoon tarvitseville ystävilleni.

Näin tänään. Seuraavassa merkinnässä luvassa arvostelua mm. Coastal Scentin luomiväriprimerista sekä alelöytöjä. Nauttikaahan välipäivistä!

Ei kommentteja: