Pages - Menu

5. tammikuuta 2012

I love coconut oil!

Myöhästynyt joululahja iHerbiltä saapui. Paketista löytyi Ecotoolsin Recycled Aluminum Retractable Foundation Brush, sekä Now Foodsin ihanan ihana Coconut Oil- purkkiSiinä hän köllöttelee pyyhkeen päällä pesun jäljiltä.Ecotoolssin meikkivoidesiveltimen hankin lähinnä reissaamista varten, sillä Coastal Scentsin sivellinsetin meikkivoidesivellin on mielestäni täydellisyyttä hipova. Sillä pystyy työstämään esimerkiksi Illamasquan Skin Basen hyvin ihoon, eikä tarvitse erikseen vielä kabukilla tai stippling- siveltimellä työstää SB:tä ihoon kunnolla. Ecotoolsin meikkivoidesivellin on pehmeä, mutta jämäkkä. Se on suippokärkinen, eikä ole karvan karvaa lähtenyt tässä parin päivän aikana, ei edes pestessä. Luulen, että tuosta tulee vakkarireissukaveri.


Tilasin myös iHerbiltä nyt vihdoin sitten kookosöljyä, joka siis tuli tuollaisessa lasisessa purkissa ja on kiinteässä muodossa. Eikä tuoksu juuri miltään. Eilen sitten suoritin kuorinnan suihkussa, ja pidimpä hetkisen vielä Logonan valkosavesta tehtyä naamiota kasvoilla. Sitten levitin kookosöljyn kasvoille, annoin imeytyä n. 30 minuuttia ja ylijäämät taputtelin kasvopaperilla pois. Ja siis... VOI HYVÄNEN AIKA! Iho oli kosteutettu, pehmeä ja oikeasti.. SÄDEHTI. Ei kiiltänyt, vaan SÄDEHTI. Nukuin yön yli ja aamulla oli iho edelleen samassa kunnossa. Olen täysin rakastunut. Lisäksi tuo ihmeaine pehmensi karhean ihon kyynerpäistä ja teki ihmeitä käsieni iholle ja kynsivalleille. 


Hintaa purkilla oli n. 5 dollaria, eli about 3,60€. Tietenkin toimituskulut nostivat hieman hintaa, purkissa on kuitenkin reilu 200 millilitraa ja tämä ihanuus on riittoisaa. Joten luultavasti se kestää käytössä pienen ikuisuuden, ellen intoudu ihan kunnolla läträämään (mikä on kyllä hyvinkin mahdollista, sillä tuo käy niin iholle kuin hiuksiinkin). Katsoin vertailun vuoksi, mitä Ekolossa maksaa samanlainen kiinteä kookosöljy. 200ml maksaa 6,90€+toimituskulut. Eli ehkä iHerbiltä tilaus ei ole kalliimpaa. En tiedä. 


Mutta siis, olen täysin hurahtanut tuohon nyt. Säilytän purkkia jääkaapissa, koska haluan pitää öljyn kiinteässä muodossa. Se sulaa todella nopeasti käsissä ja on helpompaa annostella kun öljy on kiinteää. Toimii kuin unelma ainakin minun pintakuivalla sekaiholla. Voi olla, että HG-tuote on jälleen löytynyt. 


Loppuun vielä kuva ihanista korviksista, jotka tilasin Restylesta...2 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Öljy pysyy kyllä kiinteänä huoneenlämmössäkin, kunhan lämpötila on alle 25 astetta. Vain parina viime kesänä omani on mennyt juoksevaksi. Meikinpoistossa ihan ässä, kannattaa kokeilla!

Milla kirjoitti...

Aa, kiitos vinkistä! :) Ja joo, meni turhankin kiinteäksi jääkaapissa. Pitänee pitää huoneenlämmössä.