Pages - Menu

10. tammikuuta 2012

Kysymys: Mistä Shu Uemuran ripsientaivuttimia saa?

Hepskukkuu.

Ystäväni on lähdössä tosiaan New Yorkiin maaliskuussa, ja tottahan toki hän minulle raahaa sieltä kosmetiikkaa! Tai no, ainakin Shu Uemuran ripsientaivuttimet. Itse kysymys on seuraava: Koska Sephora ei enää myy Shu Uemuraa, niin mistähän niitä räpsyttimientaivuttimia pystyy ostelemaan? Toisaalta, voisi harkita tilaavansa netitse, mutta en ole nähnyt niitä missään tuntemissani nettikaupoissakaan.

Auttakaa, oi te viisaat tietäjättäret.

EDIT. 19.11
Ebayssa noita on paljonkin myynnissä, mutta kaksi kertaa Ebaysta tilanneena ja molemmilla kerroilla feikkejä saaneena en enää oikein luota myyjiin siellä. Ensin oli se BB-cream katastrofi ja sitten tuli ihan hyviä mutta feikkejä Ecotoolsin siveltimiä hankittua.

6 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Olen ymmärtänyt, että jälleenmyynti USA:ssa on lopetettu kokonaan. Nettisivuilla ainakin sanotaan, että Shu Uemuraa saisi Jenkeissä ainoastaan tilaamalla nettikaupasta. :(

http://www.shuuemura-usa.com/_us/_en/stores/index.aspx

Milla kirjoitti...

Eiih... Pitääkö tässä nyt vaivata serkkua, joka asuu Jenkeissä? En kyllä viitsisi. Ne on kuitenkin vain ripsientaivuttimet. Vaikkakin klassikot, mutta silti. Joku raja sentään.

Sonia kirjoitti...

Meinasin kirjoittaa just samna kuin Nekku. Mun englannilla tuosta saa juuri sen kuvan: "thank you for your interest in shu uemura store locations
As of July 2010, shu uemura is changing its distribution strategy and our products will now be available exclusively online at this official brand website. "

.Nekku. kirjoitti...

Minulle on todennäköisesti tulossa kahdet varakappaleet maaliskuussa, kun siskoni palaa Japanista. Nykyisetkin toimivat vielä ihan hyvin, joten kahdet ylimääräiset saattavat olla liioittelua. Eli jos maltat odottaa maaliskuulle, voisin ehkä myydä toiset sinulle. :)

Iida kirjoitti...

Mä koitan metsästää kyseistä kapistusta itselleni Amsterdamista, voi tuoda sullekin jos löydän?

Milla kirjoitti...

Iida&Nekku: Kumpi vain ensin kerkiää, niin mä ostan ylimääräiset pois teiltä nurkista kuleksimasta! :) Kiitos, pupuset. :)