Pages - Menu

11. tammikuuta 2012

Kansikuvatyttöjen kauneussalaisuus

Watch and learn...


Ps. Kaikkien aikakausilehtien kansikuvat ovat käsiteltyjä. KAIKKIEN.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tää on loistis! :D

Juuri tästä syystä itse en käytä photoshoppailua, sillä haluan oppia meikkaajana taitavemmaksi, enkä esittele käsiteltyjä kuvia. Haluan myös hioa kuvaus taitojakin. :)

Minulla on ollut nyt muutaman viikon photoshop käytössä kuvien käsittelyssä, mutta en käytä sitä blogiani varten kuin kuvien rajailuun. Oikeastaan opettelen kyllä ja ihastelin tuloksia kun peittelin epätasaisuuden jne. :D Kiusaus on kyllä kova, mutta hey come on! Mitä minä sillä saavuttaisin jos käsittelen omat lärvikuvani?

Minua kyllä toisinaan harmittaa kun kaikki kansikuvat, promokuvat jne. on käsiteltyjä. Niitä kuitenkin lukee herkät ja haavoittuvaiset nuoret tytöt, jotka oppivat ajattelemaan, että hän on ruma ja lihava kun ei näytä samalta. Sitten tulee kaikkia itsetunto- ja syömisongelmia. :( En yleistä, mutta aika paljon nuo käsitellyt kuvat vääristävät todellisuutta. Oikeasti malleilla ja mega-tähdillä on huonot ihot ja ryppyjä siinä missä taviksillakin. Heidät vaan esitellään niin luonnottoman täydellisinä muulle maailmalle.

Milla kirjoitti...

Mä olen opiskellut medianomiksi, ja tiedän tasan miten käsiteltyjä on vaikka nyt Cosmon kansikuvat. Niissä ei ole oikeasti mitään käsittelemätöntä. Se on todella törkeää, syöttää sellaisia valheita juurikin herkässä iässä oleville teinitytöille, eikä se tee kyllä hyvää vanhempanakaan jos sattuu oikein huono TRL (tyhmä ruma lihava)-päivä olemaan. Jossain vaiheessa oli Euroopassa puhetta MP (manipulated picture)- merkinnästä, mutta eipä tuota tullut.

Lisäksi mielestäni vastuunsa saisi kantaa myös muotitalot. Olen aina VIHANNUT yli kaiken esim. Karl Lagerfeldiä, jonka kerrotaan sanoneen että hän vihaa lihavuutta. Muotitalojen ja trendien asettajien takiahan nämä nykyiset kauneusihanteet ovat mitä ovat. Tosin, ehkä hieman parempaan ollaan menossa.

Photoshop on ohjelmana hyvinkin monipuolinen, ja kätevä. Itse käsittelen kuviani lähinnä valotuksien osalta ja rajausten. En ole koskaan hävennyt näppyjä tai ryppyjä. Enkä todellakaan menisi muuttamaan kasvojeni tai kroppani muotoa.

Kun joku aikakausilehti joskus tekisi kansikuvan, johon ei olisi Photoshopilla koskettu lainkaan...