Pages - Menu

10. helmikuuta 2012

DIY sävytetty päivävoide

Alkoi tuossa eilen illalla ottamaan kunnolla kupoliin se tosiasia, että kaikki sävyttävät päivävoiteet joita olen koittanut ovat olleet vääränsävyisiä, yleensäkin liian tummia.

Aamulla sitten hehkulamppu syttyi pääni yllä ja enkelikuoro lauloi taustalla... Miksi en ollut ajatellut tätä lainkaan aikaisemmin? Varmasti joku on näin jo tehnyt, mutta minä en vaan ole älynnyt. Siis, jos sekoittaisi hiukan mineraalipohjaa omaan päivävoiteeseensa, niin eikö se silloin sävyttyisi? Tuumasta toimeen...


Eipä siinä kauaa nokka tuhissut, kun sekoitin tuohon La Roche-Posayn Hydraphase Intense Richeen hiukan Meown Pampered Pussia (sävy Sleek). Käytin sekoituksessa apuna Coastal Scentsin meikkivoide sivellintä, ja hyvää jälkeä tuli. Mineraalipohjalla sävytetty päivävoide imeytyi ihoon aivan normaalisti, kuitenkin tasoittaen ihon sävyä jonkin verran. Laitoin sen ensin siveltimellä kasvoille ja sitten hieman hieroin sormilla. Kovin luonnollinenhan tästä "lookista" tuli, mutta en muuta kaivannutkaan. Kesäksi pitänee hankkia päivävoide kunnon SPF:llä ja sekoittaa siihen samalla lailla mineraalipohjaa mukaan. Eipähän tarvitse tyytyä kauppojen sävyttävien päivävoiteiden sävyihin vaan voi tehdä ihan itte juuri sellaisen kuin haluaa.

Nebula pääsi vihdoin korupohjaan, siitä tuli sormus.

Nakkisormi...

Hiphei, näin tänään!

Ei kommentteja: