Pages - Menu

9. helmikuuta 2012

Kiusaus ja pääkallo muffinssit

Sarjassamme "täysin aiheeseen sopimattomat merkinnän otsikoinnit"- osa 982467. Oli vaan pakko, eikä noi sinänsä mene aiheesta, sillä ovat suomennokset Fyrinnaen tilauksen poskipunasta ja ilmaisena samplena tulleesta luomiväristä. Tilasin myös Lip Lustren, sävyssä Diabolic Masquerade. DM osoittautui niin vaikeaksi kuvattavaksi, etten saanut edes Photarilla kikkailemalla sitä kuvatuksi hyvin, joten ei siitä sen enempää.

Tai no, ehkä sen verran, että kyseessä on mustapohjainen Lip Lustre, jossa on tummanpunaista shimmeriä mukana. Ei ehkä yksinään mitenkään monikäyttöinen, sillä värjää huulet aika tummiksi, melkein mustiksi. Mutta muiden huulipunien päällä, "tummentajana" käytettäessä aika hyvä. En nyt tiedä kuitenkaan, oliko ihan nappi ostos...

Mutta niin, Fyrinnaelta tuli tilattua myös poskipuna sävyssä Temptation ja ilmaisena samplena tuli sitten luomiväri sävyssä Calavera Cupcakes. Calavera on espanjaa, ja tarkoittaa pääkalloa... Calavera Cupcakes oli osa Fyrinnaen vuonna 2010 julkaisemaa Dia De Los Muertos- kokoelmaa.

Salama jälleen pilasi kuvan. Calavera Cupcakes ei ole todellakaan noin sininen, se on rehellisen harmaa. Ja Temtation ei ole tuollainen violetti laisinkaan... 


Temptation on tummaluumu, jossa on seassa hyvin vähän shimmeriä. Minun ihollani, poskilla siis, tämä toimii upeasti. Ei tule minkäänlaista pelle/lumikkiefektiä, vaan jotenkin Temptation sulautuu ihoni sävyyn ja antaa luonnollista hehkua. Paljoa tätä ei tarvitse laittaa, pigmenttiä nimittäin riittää! Sinänsä hieman hankalaa, kun Temptation on kuitenkin jauheena. Käytänkin tätä niin, että otan sitä hiukan pieneen kabukiin, kopautan ylimääräiset takaisin purkkiin, ja sen jälkeen käytän vielä hetken kämmenselällä kabukia ennen kuin vien poskelle. Ei tule övereitä näin.

Calavera Cupcakes on hopeanharmaa, jossa on pinkkiä shimmeriä mukana. Aika passeli sävy kesäksi, uskoisin. Ehkä talvellakin voisi mennä jossain monisävyisessä meikissä. Kesällä kuitenkin varmaan kiva sävy vaikkapa rajaukseen. Pigmenttiä riittää tässäkin hyvin, eikä ole mitään valitettavaa.

Tilausta tehdessä laitoin kommentteihin, että "olen kuin lumikki, kalpea iho ja mustat hiukset, sekä punertavat huulet" (englanniksi siis), tilauksen mukana tuli sitten lappu, johon oli kirjoitettu: "We thougt that Snow White would need some Calavera Cupcakes..." . Suloista. :) Tykkään kyllä Fyrinnaesta paljon. Pieniä tilauksia kun tekee, niin toimitusaika ei ainakaan minulla ole ollut kuin viikko, vaikka heillä kovin jonoa onkin.

Loppuun vielä kuva eilisistä kynsilakkakoruista, tai siis sormuksesta in action...

Kynsillä ja sormuksessa We Care Iconin kynsilakka sävyssä Magic Aquamarine

2 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Onpa hyvä että kirjoitit tuosta Temptationista. Minulla on jäänyt käyttämättä, kun en ole uskaltanut. Pitää kokeilla jonakin päivänä vähän kevyemmällä kädellä. :)

Milla kirjoitti...

Joo, kannattaa tosi kevyellä kädellä käyttää, ja aika tuuhealla siveltimellä. Silloin toimii oikein hyvin. Itsekin ekalla kerralla laitoin ihan basic poskipunasiveltimellä, ja tuloksena oli pelleposket. Kabukilla onnistuikin sitten paaaaljon paremmin. Hyvä, että mun merkinnöistä on joskus jotain hyötyäkin. :)