Pages - Menu

5. helmikuuta 2012

Testaaja testasi The Body Shopin testereitä

Hep!

Sain tuossa parisen viikkoa sitten paikallisesta The Body Shopista kasan testereitä, tarkoituksena siis oli kirjoittaa niistä blogimerkintä ja tässä se nyt sitten tulee.


Sain siis seuraavien tuotteiden testerit:

Chocomania Body Butter
Shea Body Butter
Nutriganics päivävoide
Seaweed päivävoide
Tea Tree kasvojenpuhdistus
Tea Tree Oil
White Musk Libertine EdT
sekä kuvasta puuttuva C- vitamin Skin Boost.


PÄIVÄVOITEET

Seaweed päivävoide
Näin talvella en Seaweed päivävoidetta uskaltanut laittaa kasvoilleni. Viime kesältä on kuitenkin kokemuksia, ja hyvin positiivisia sellaisia. Seaweed päivävoide ei "mattifying" sanasta nimessä huolimatta kuivattanut ihoani tai aiheuttanut kiristävää tunnetta. Se kosteutti tarpeeksi, ja samalla piti puolet päivästä kasvoni mattapintaisena. Sen jälkeen helle vei Seaweedin voimat ja kiilto pääsi läpi. Uskoisin kuitenkin, että keväällä ja alkusyksystä ihoni tykkäisi tästä paljon. Tästä on olemassa myös 15 spf:llä varustettu versio, joka on TUUBISSA. Se luultavasti meneekin hankintaan ensi kesäksi.

Nutriganics päivävoide
Tätä uskalsin koettaa näin talvella. Nutriganics oli "ihan jees"- kategorian aine. Ei kuitenkaan estänyt kiristävää tunnetta kovin pitkään, vaan puolenpäivän aikaan oli pakko laittaa kosteutusta uudelleen. Nutriganics oli miellyttävää koostumukseltaan, ei jättänyt rasvaista pintaa vaan humahti ihooni kunnolla. Talvella tämä pintakuiva sekaihoni janoaa kosteutta koko ajan, edes jojobaöljy ei pidä kiristävää tunnetta pois koko päivää. Koskapa sain Nutriganicsia kaksi testeriä, testasin toisen sitten laittamalla pohjalle TBS:n E-vitamiini linjan kosteuttavaa seerumia. Sen kanssa Nutriganics toimi oikein hyvin, piti ihon kosteutettuna koko iltaan saakka. Silmänympäryksen pienet juonteetkin hävisivät.


C-vitamiini ihon heleyttäjä
Tää oli jännää tököttiä. Olin erottavinani pientä helmiäistä tämän geelivoiteen seassa, mutta en nyt voi mennä vannomaan, että oliko siellä pientä helmiäishiukkasta vai ei. Tätä tuli siis laittaa päivävoiteen päälle. Laitoin alle siis normaalin päivävoiteeni talvella (eli Simple Kind To Skin Replenishing Rich Moisturiser ), annoin imeytyä vartin ja sitten tätä päälle. Ja kummasti kyllä näytti iho heleämmältä. Vaan vaikeuksia tuli, kun aloitin laittamaan meikkiä. Nimittäin alkoi meikkivoide rullata aika mahtavasti. En sitten tiedä annoinko tämän ihon heleyttäjän imeytyä liian vähän aikaa (n. 20 minuuttia) vai laitoinko liikaa. Joka tapauksessa, meikkivoide rullasi ja ei meinannut tulla meikkaamisesta mitään. Loppuviimein kuitenkin sain meikkivoiteen asettumaan töpöttelemällä ja meikkaus onnistui.  Tätä voisi harkita noin niin kuin kesäksi, mutta nyt talvella ei oikein ole käyttöä. C-vitamiini sarjan mikrokuorinta on muuten parasta IKINÄ!


BODY BUTTERIT

Chocomania Body Butter
Totanii... Mä en kyllä saanut tästä suklaan tuoksua irti, en sitten millään. Ihanaa tämä oli kyllä muuten, kosteutti ja teki ihon upean pehmeäksi pitkäksi aikaa. Vaan suklaan tuoksua ei löytynyt, en oikein osaa edes kuvailla tuoksua.

Shea Body Butter
Tätä minä rakastan. Samoiten Shea- linjan suihku... Ööö.. Shower Creamia. Talvella aivan MUST juttuja, mutta olen pikkulinnuilta kuullut, että Shea- linja oltaisiin lopettamassa. PROTESTOIN VOIMAKKAASTI! Shea Body Butter tuoksuu ihanalta, kosteuttaa ja pitää ihon upean pehmeänä pitkään. Eikä jää ihon pintaan lillumaan. LOVE IT.

TEA TREE- LINJAN TUOTTEET

Tea Tree kasvojenpuhdistus
Tämä pääsi testiin kuntosalihikoilun jälkeen. Ja jösses sentään, että pesi muuten NATISEVAN puhtaaksi. Itselläni ei ehkä enää ole niin rasvainen iho, mihin tämä on tarkoitettu, sillä sai aikaan ikävän kiristelevän tunteen. Vaan ainakin lähti kyllä kaikki ylimääräinen tali ja lika pois kasvoilta. Luulen, että kesällä tämäkin voisi olla parempi, kun hikoilee koko ajan niin tällä saisi ainakin nassunsa hyvin puhtaaksi päivän päätteeksi. Varmasti nuoremman ihmisen iholle aivan passeli.

Tea Tree öljy
Tämä oli monikäyttöinen tuote. Tätä pystyy laittamaan suoraan finnin päälle, tai sitten laittamaan pari tippaa kuuman veden sekaan kun höyryttää ihohuokosiaan auki ennen kasvohoitoa. Kokeilin kummallakin tavalla, ja tykkäsin enemmän höyrytyksen tehostajana tästä. Finnin päälle annosteltuna tämä ei oikein minun ihonalaisille hormonipateilleni tehnyt mitään. Ehkä hiukan laski turvotusta, mutta iloisen punaisina ja kipeinä paukamani silti helottivat. Eihän ne säikähdä kuin salisyylihaposta ja Basiron geelistä mokomat.

ONNEKSI Tea Tree linjan öljy tuli tämmöisessä pienessä pullossa, muuten sitä olisi ollut todella hankalaa käyttää.

TUOKSU

White Musk Libertine
Hmmh... Tästä en osaa pitkästi kertoa. Sanotaan näin, että tämä on kyllä kovin kukkainen tuoksu, lähes überfeminiinen ja ehkä hieman "old lady"- tyyppinen. Jos tykkää vintage- tuoksuista niin voisi tykätä tästäkin. Itse en oikein tiedä mitä mieltä olen. Ehkä sopivassa mielentilassa tämä on ihan hyvä. Kuitenkin miellän ehkä hiukan tätimäiseksi tuoksuksi. Sen paremmin en osaa tätä kuvailla, kiinnostuneet voivat käydä testailemassa lähimmässä Body Shopissa.Mitäs muut tykkää The Body Shopin tuotteista, onko jotain all time favorite/inhokki- tuotetta? Itse olen aika koukussa E-vitamiini linjan voiteisiin. Kun vaan laittaisivat ne kaikki tuubeihin, olisi niiiiiiin paljon hygienisempää.

Näin tänään. Käväisin iltapäivällä lenkillä kolmen galgon, yhden mustaterrierin ja yhden mäyräkoiran kanssa. Jaksoi varsinkin galgot riehua hangessa, ja mäyräkoirakin urheasti kipitti mukana. Aurinko paistoi, ehkä oli vähän kylmä ja silmäripsetkin jäätyi, mutta silti oli hurjan kivaa! Toivottavasti pääsen pian uudestaan.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille, ja toivottavasti olette käyneet äänestämässä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko kokeillut Body Shopin porkkana-kasvorasvaa? Se on ainakin omalle pintakuivalle iholle oivallinen päivävoide.

Milla kirjoitti...

Eipä ole tullut kokeiltua, pitääpä katsoa jos siitä irtoaisi testeri niin voisi testata sopiiko se mun oikukkaalle iholle. Kiitos vinkistä!