Pages - Menu

8. helmikuuta 2012

Uusi käyttökohde kynsilakoille

En koskaan ole ollut mikään kynsi-intoilija. Minulla ei ole koskaan ollut rakennekynsiä, eikä tule olemaankaan. Tykkään kyllä lakata kynsiäni, ja hoitaa niitä, mutten jaksa kikkailla.

Nyt kuitenkin ilmaantui kohde, jossa voin kikkailla kynsilakoilla. Nimittäin kynsilakkakorut... Kas tässä...

Tässä tähänastiset tuotokset. Tuo turkoosi pystyssä oleva on itseasiassa sormus, ei vaan näy sormusosa tuon laatan takaa.

Tämän nimeksi tuli Nebula. Pyrin mahdollisimman luonnolliseen muotoon, ja mielestäni onnistuin hyvin. Kolmea lakkaa sekaisin tässä, kuivumisessa meni itseasiassa pari päivää... Nyt vaan odottaa sitten riipus/sormuspohjaa tämä kaunokainen.

Kuva ei todellakaan tee oikeutta tälle. Lakkasin laatan ensin Wettiksen glitterlakalla, sitten laitoin Kone Helsingin (?!?) duochromelakalla, joka kimaltelee joko tällaisena kylmän sinisenviolettina tai lämpimänä purppurana. Pohjalle sitten vielä mustaa, että värit voimistuivat. Me likey.

Tämän punaisen kaunokaisen kanssa liima alkoi ilmeisesti kuplia ja teki väripinnasta hieman eläväisemmän kuin oli tarkoitus. Mutta silti ihan nätti. Ensin lakkasin Lafemmen punaisella glitterlakalla, ja siihen alle Wild&Mildin Poison niminen lakka, kolme kerrosta sitä.

Näin tänään. Olen kamalan flunssan kourissa, en muista milloin olisi ihan näin huono olo ollut. Vaan kuumetta ei sitten vahingossakaan ole. Läävää. Detrivorelle lähti tilaus, kun sain hieman ylimääräistä rahaa. Toivottavasti se tulee pian, sillä minua uhkaa mökkihöperyys, kun ei pääse ihmistenilmoille! Ja niin, tarpeet näihin koruihin tuli tilattua Beadaholiquelta, kynsilakkoja lukuunottamatta. Ehkäpä jossain suomalaisessakin korukaupassa olisi näitä...

HÄTSUUF!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihania!!! Sä olet niin kekseliäs! Mä tahon kynsilakkakorun!

Milla kirjoitti...

Ei noi mun keksintöä ole, idean löysin täältä netin ihmemaasta. :) Mut joo, tehdään sulle kynsilakkakoru! Kunhan vaan kerrot, minkälaisen haluat... Laita sähköpostia tulemaan. :) Sormuksia ja riipuksia pystyn tekemään, korvikset taitaa olla liian painavat noista materiaaleista...