Pages - Menu

8. maaliskuuta 2012

Klassikko tuli meikkilaukkuun

Shu Uemuran ripsentaivuttimet ovat kulttimaineeseen nousseet ja nykyään hankalasti saatavilla olevat kapistukset. Nähtävästi Shu Uemura myy niitä netissä, mutta ainakaan minä en ole löytänyt nettipuljua, josta ne voisi tilata Suomeen. Olin aika turhautunut, mutta sitten Lazy Dynamiten ihana .Nekku. kertoi, että voisi ehkä luopua ylimääräisistään, kunhan hinnasta sovitaan.

Ja eilen ne sitten tulivat luokseni!

Ja tietenkin olen näitä jo testaillut, ja täytyy sanoa että näitä ei turhaan hehkuteta. Toimivat kuin unelma, ja ripseni ovat nyt paljon viehkommin taivutetut kuin aikaisemmilla Iberon taivuttimilla. Lisäksi taivuttaminen käy nopeammin ja helpommin. Itselläni on suht paksut ja tikkusuorat ripset, joita joutui aikaisemmin kihartelemaan MONTA kertaa ennen kuin ripsiväriä laittoi. Näillä Shu Uemuran kaunokaisilla kerta riittää. Ah, autuutta.

Me likey!

Kiitos paljon, .Nekku.! :)

7 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Eipä kestä. Kiva että olivat mieleen. :)

Milla kirjoitti...

Ovat todellakin, ja extrakiitosta siitä Dr.Jart- näytteestä. Menee täysikokoinen kyllä tilaukseen, niin hyvää se on. Nyt kun vielä tiedän luotettavan myyjänkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä muuten tunnistaa feikit? Noitahan on netti pullollaan, mutta eninpään osaan pitää suhtautua aika epäilevästi... tahtoisin itselle myös nuo mutta mistä löytäisin oikeat?

-kananen

Milla kirjoitti...

Oikeita on aika hankalaa löytää nykyisin kai, kun Sephorakaan ei enää myy Shu Uemuraa. Ehkä kannattaa vähän googletella sanoilla Shu Uemura lashcurlers ja fake tms. Tällaisen löysin näin ensihätään: http://macshadowcombos.com/2011/06/24/how-to-spot-a-fake-shu-uemura-eyelash-curler/

Veeera kirjoitti...

Himotuslistalla pitkään keikkuneet ripsentaivuttajat... Vieläkö kun uskaltais tilata ilman pettymystä.

Pieni pyyntö: voisitko lisätä blogisi blogilistalle tilattavaksi, ois postaamisten seuraaminen helpompaa! KIITOS!

Anonyymi kirjoitti...

kiitoksia vinkistä! ei kun metsästämään...

-kana

Milla kirjoitti...

Veeera, nyt pitäisi olla blogilistalla tämäkin.. :)