Pages - Menu

3. maaliskuuta 2012

Ruoste kuu

Ihan lyhykäinen tänään, koska ulkona on upea ilma ja mun PITÄISI MYÖS SIIVOTA... Krhm.

Mutta niin, kynsilakkakoruista on muodostumassa riipuksia. Toisen niistä tässä esittelen, toinen jää vielä salaisuudeksi... Tässä kynsilakkakorussa on käytetty lakkoina Avonin Wikediä ja jotain iän ikuisen vanhaa Anytimen Hopeanuoli- lakkaa.

Ruoste kuu (Rust Moon)- korusta muodostui steampunk- henkinen riipus/painava korvakoru/rintaneula/hiuskoru (se mikä siitä tulee riippuu ihan joko ostajasta tai sitten minusta itsestäni). Ketjut ovat vaan näppärä keksintö, niillä saa sellaista rujoa näyttävyyttä vaikka mihin... Kas näin...Nyt äkkiä pois koneen ääreltä, ja ulos! Tai no, ensin yritän suorittaa jonkinasteisen siivoamisoperaation kyllä.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

HeidiB kirjoitti...

Tuo on kyllä todella kaunis koru :) Tosiaan hiukan steampunk henkinen, mutta ei liikaa. Siis liikaa sillä tavalla, että korua ei voisi käyttää muunkin kuin steampunk henkisen asun kanssa.

Milla kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :) Yritän aina tehdä sellaisia koruja, jotka eivät mene liikaa johonkin tiettyyn kategoriaan. Tämän kanssa vielä mietin, että pitäisikö joku kristallipisara tuohon keskelle alas lisätä. Mutta onhan tuo nätti ihan noinkin... Ja WINK, WINK, tää on myynnissä muuten.. :)