Pages - Menu

9. huhtikuuta 2012

Denova Pro

Tuossa vähän aikaa sitten koputti posteljooni oveeni ja ojensi paketin, joka oli Face Helsingiltä minulle saapunut. Olin tiedustellut heiltä, olisiko heillä jotain kasvovoidetta hyvinkin janoiselle iholleni ja olisiko voidetta mahdollisuus saada testiin. Ja näköjään oli, kiitos siitä!

Sain testattavaksi Denova Pro- sarjan normaalille ja kuivalle iholle tarkoitetun yövoiteen.


Denova Pro on ammattilaissarja, jonka hoitotehot perustuvat luonnollisiin ainesosiin (mm. vuohenmaito, manteliproteiini, merilevä...). Lisää Denovasta voi lukea Face Helsingin sivuilta.

En koskaan ole kovinkaan paljoa hössöttänyt tuotteiden ulkonäön suhteen, sillä minulle itse tuote on paljon tärkeämpi kuin purkki missä se tulee (lukuunottamatta hajuvesiä, niissä pullokin ratkaisee hiukan). Tykkään kuitenkin tämän Denova Pro- pakkauksen ilmeestä. Simppeliä, raikasta, mutta jotenkin ei kuitenkaan apteekkimaista.

Itse voide on hyvinkin kosteuttavaa, ja ns. rikasta koostumukseltaan. Aamulla olen joutunut yleensä heti rasvaamaan kasvoni uudelleen talven aikana, koska ihoa on kiristellyt yön jälkeen aika paljon. Tämän kanssa ei kuivumista pahemmin tapahtunut. Pientä kiristelyä oli huomattavissa poskipäissä, mutta muuten iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta. Pieni miinus tuli kuitenkin siitä, että tämä jäi lillumaan pariksi tunniksi ihon pinnalle ennen kuin imeytyi kunnolla. Tosin sitä tapahtuu minulla jokaisen yövoiteen kohdalla. Mutta, tykkään!

Sain lisäksi myös näytteitä muista Denova Pro:n voiteista ja niistä mattapinnan antava, kosteuttava päivävoide on noussut ihan suosikiksi! Se kosteuttaa tarpeeksi, mutta antaa iholle mattapinnan ainakin pariksi tunniksi. Sitten puskee minulla nenästä ja nenänpieliltä kiilto läpi. Tykkään silti. Voiteessa on lisäksi UV- suoja, tosin suojakerrointa en tiedä. Muut näytteinä saadut voiteet ovat olleet "ihan jees"- kategoriaa. Eli hyviä perusvoiteita päivä- ja yökäyttöön. Lisäksi nämä tuoksuvat hyvin miedosti, jos ollenkaan. Siitäkin plussaa.

INCI oli Denova Pron kosteuttavalle yövoiteelle muuten hyvä, mutta kolme surullista naamaa tuli 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diolille ja yksi totinen naama tuli Butylphenyl Methylpropionalista. Nämä aineet ovat kuitenkin INCI:n loppupuolella, joten tuskin niitä aivan mielettömiä määriä voiteessa on. Ja muuten olikin kahta tai kolmea hymynaamaa listassa (inci-listasta jäänyt sitten aqua, eli vesi pois tuosta ihan alusta...). Toivottavasti saatte tuosta kuvasta jotain selkoa...Denova Prota myy Face Helsinki ainakin, ja luultavasti jälleenmyyjiäkin on. Onko kenelläkään muulla kokemuksia Denova Pro:sta?

* Tuotteet saatu blogin kautta

2 kommenttia:

greencorbie kirjoitti...

Heissan! Olet saanut tunnustuksen blogissani http://crea-la-femme.blogspot.com ! Hyvää kevättä ja lämpimiä päiviä! :)

Milla kirjoitti...

Oi, tuo tunnustus on nyt tullut jo kahdelta kanssabloggaajasisarelta, täytynee siis toteuttaa tuo jossain vaiheessa. Kiitos kovasti. :) Aurinkoa ja kevättä sinullekin. :)