Pages - Menu

22. huhtikuuta 2012

Luomivärejä, luomivärejä!!

Minun PITI olla ostolakossa kosmetiikan suhteen tässä. Varsinkin luomivärien suhteen piti olla tiukalla linjalla nyt, mutta noo... Vähän pääsi vahinko tapahtumaan. Krhm.

Ensinnäkin, Face Helsingin tytöt olivat lukeneet harmitteluni siitä, etten ollut itselleni ottanut testiin MIYO:n luomivärejä. Lähettivät minulle kaksi sitten, testiin näin jälkikäteen. Valitsin sävyt Breeze ja Temper.*

Vasemmalla matta, violettiin taittava ja ehkä hieman ruskeaankin menevä Temper
ja oikealla upea, shimmerinen, Breeze. 

Pohjalla Coastal Scentsin Shadow Worx Matte
MIYO:n luomivärit ovat koostumukseltaan ehkä hiukan jauhoisia, mutta levittyvät hyvin ja pigmenttiäkin riittää. Breeze on TÄYDELLINEN sävy kulmaluulle, sekä muuhun korostukseen. Sai nyt Max Factorin Pale Pebble kovan kilpailijan. Vielä en ole kerennyt kokeilemaan kuin Breezeä meikissä, luulen että Temper vaatii hieman totuttelua minulta, on nimittäin aika äpäkkä sävy. Uskon sen korostavan sinivihreitä silmiäni aika upeasti. Laitan kuvaa, kunhan saan tehtyä silmämeikin Temperillä.

Oikeastaan ainoa repsahdukseni oli Coastal Scentsiltä tilaamani neljä Hot Potia. Oli vaan PAKKO.

Vasemmalta oikealle: Raw Silk, White Silver, Gypsy Green ja Gypsy Stone
Laadultaan CS:n luomivärit ovat UPEITA. Levittyvät silkkisen pehmeästi luomelle, pigmenttiä löytyy kiitettävästi ja no... Olen aivan in love with these four.

Pohjustuksena sama kuin yllä eli CS:n SWM.
Raw Silk on upea punertava, mutta erittäin ihon sävyinen, satiinisen jäljen jättävä korostussävy. White Silver on erittäin pigmenttinen ja shimmerinen kylmä valkoinen. Gypsy Green on kultaan menevä vihertävä taupe-sävy, ja samoin myö Gypsy Stone on taupe-sävy, joka menee ruskeaan ja harmaaseen, aavistuksen myös violettiin. Loistavia sävyjä arkimeikkiin, johon shimmeri tuo pientä blingbling-extraa. 

Mitähän muuta? No, käväisin pyörähtämässä äkkiä Helsingissä, kun ystäväni haki itselleen toisen koiran sieltä. Kuusi tuntia suuntaansa autossa, "navigaattorina" oli aika kuluttavaa. Vaan kiva reissu oli. Onneksi meillä ei ollut aikaa käydä Hulluilla Päivillä, muuten olisin varmasti jo ihan konkurssissa. Repsahdin muuten tilaamaan myös Cherry Culturelta hiukan kyniä... Eli niistä ehkä sitten seuraavaksi! Luvassa myös miehistä näkökulmaa ihonhoitoon...

Loistavaa tulevaa viikkoa kaikille lukijoilleni!

* tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja: