Pages - Menu

3. huhtikuuta 2012

"Minä lähden..."

"... Pohjois-Karjalaan, daa, daa... Vaihdan farkut verkkarihousuun..."

No ei kai sentään. En omista ainoitakaan farkkuja, mutta hame taitanee vaihtua lököhousuihin viideksi päiväksi, kun lähden katsastamaan Pohjois-Karjalan takatalven. Toisinsanoen menen täysihoitoon vanhempieni luokse, saunomaan, tekemään leipää ja pizzaa leivinuunissa ja lenkkeilemään. Pohdin pitkään, pitäisikö ottaa lainkaan meikkejä mukaan. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kai se on pakko.

Huomenna juna lähtee AIKAISIN (puoli kahdeksalta aamulla, voi elämä...) ja minulla on parin tunnin pysähdys Tampereella. Ajattelin ehkä iiiiiihan vähän vain käydä katsomassa Kicksin tarjonnan ja ehkä Stockan meikkipuolen myös. Krhm. Toisaalta, ei pysty paljoa retkahtamaan ostoksiin, kun rahaa ei juurikaan ole. Mutta Kicksin Viva La Diva- hylly kyllä kuumottelee pahasti. Turvallisinta olisi mennä Telakalle lueskelemaan pariksi tunniksi, MUTKU MÄ HALUUN KICKSIIN, nii kerta (köh, täytän 31 heinäkuussa, ja kypsyysaste on tämä... Ehkä tässä tapahtuu jonkinsortin regressiota. Kohta kai imen peukkua ja jokeltelen..).

On kuitenkin kivaa lähteä reissuun, pääsen saunaankin pitkästä aikaa. Läimäisen kyllä kasvoilleni sellaiset naamiot sun muut hoidot ettei ole tosikaan. Tosin iho on ollut hyvässä kunnossa, mitä nyt satunnaisia hormonifinnejä on tullut ja jotkut ihohuokoset ovat yrittäneet laajentua. Hyvä kosteutus ja salisyylihappo ovat kuitenkin auttaneet kummasti. Tällä hetkellä putsarina on Freemanin Päärynäputsari ja tehopuhdistuksena olen käyttänyt Avonin 2% salisyylihappoa sisältävää kasvovettä. Kyllähän toi Avonin kasvovesi hieman polttelee kun laittaa iholle, mutta tarkoitus onkin laittaa vain ongelmakohtiin syväpuhdistamaan ja supistamaan ihohuokosia.  Suosittelen teille sekaihoisille lukijoilleni. Saa nimittäin mustapäät kyytiä!

Tällaisella arsenaalilla (meikit siis) ajattelin suunnata matkaan...



Alimmaisessa kuvassa näkyy tuolla ylhäällä tuollainen turkoosin värinen meikkikynä. Kyseessä on Yves Rocherin Couleurs Nature- linjan vedenkestävä kajalkynä, turkoosi sävyssä. Tykkään ihan mielettömästi tästä! Sävy on upea, shimmerinen ja tämä pysyy kuin unelma ainakin yläripsirajassa. Ihana tuote kesälle, varsinkin kun olen sitä tyyppiä joka ei jaksa kesäisin pahemmin kikkailla luomivärien kanssa. Tänäänkin laitoin tätä, tuomaan keväistä ilmettä meikkiin...


Kasvoilla pohja (Tarten sävytetty kosteusvoide+Meown mineraalipohjaa), kulmat laitettu geelillä (H&M)ojennukseen ja hiukan laitettu kulmakynää aukkokohtiin (Lumene), silmäluomilla Coastal Scentsin SWM , kevyesti puuteria siinä päällä (MSCHIC), yläluomella muuten vain tuota YR:n kajalia ja ripsissä Maybellinen One By Onia. Alaluomella sisäpuolella on vielä tässä kuvassa jäänteitä Wettiksen harmaasta kajalista.Huulille taisin laittaa vain jotain huulirasvaa. Kepeää ja keväistä!

Näin tänään. Luulen, että reissussa ei tule pahemmin bloggailtua, ellen sitten tee jotain ihan uskomattomia löytöjä joko Tampereelta tai sitten vanhempieni kotikunnan Tokmannilta (sieltä löytää välillä uskomattoman hyviä tuotteita, uskomattoman halvalla...). Tämän pikkuruisen tauon jälkeen taitaakin olla luvassa sitten esittelyä kasvojenhoitosarjasta nimeltä Denova Pro.

Hip hei ja hyvää pääsiäistä kaikille! :)


6 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Voi, meillä on täällä paistanut aurinko eilen ja tänään, ei ole ollut takatalvesta vielä tietoakaan. :) Tosin katselin säätietoja, että kyllä sieltä taitaa lunta olla tulossa...

Milla kirjoitti...

On täällä länsirannikollakin aurinko hellinyt, ja lumesta ei tosiaan tietoakaan. Nähtävästi matkusteluni kunniaksi tuon mukanani sinne itäiseen Suomeen sitten vähän lumisadetta... Sooriii. :D

Minna / Glitz & Glam kirjoitti...

Mukavaa reissua relaamaan ja saunomaan! :)

Ihana meikki kaikessa simppeliydessään! Mulla on selkeästi kevät/kesä tulossa, koska kynämeikkailu kiehtoo niin kovasti. :) Glitz & Glamiin eksyy varmasti kanssa kynämeikkailuja. Ne on ihanan nopeita ja simppeleitä kesälle. :) Ja ah, turkoosi... takuu kesän merkki. :)

Milla kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :)

Ja joo, kynät on kesällä ihan must-juttu. Tosin mulla ei pahemmin niitä ole... ELI TÄYTYY HANKKIA LISÄÄ! :D

jenna. kirjoitti...

mulla on sulle tunnustus blogissani. :)

Milla kirjoitti...

Oi, kiitos! :)