Pages - Menu

7. toukokuuta 2012

Real Techniques- siveltimiä iHerbistä!

Ei mulla muuta, kuin että ihanaisen Samantha Chapmanin (eli toisen Pixiwoon siskoksista) suunnittelemia Real Techniques- siveltimiä saa iHerbistä ihan sikamaisen halpaan hintaan! Check it out! Itsellä meni HETI tilaukseen Expert Face Brush... Perustelin tämän hankinnan itselleni sillä, että tulen tarvitsemaan arkiaamuja varten hyvän siveltimen, jolla saan nopeasti hyvän, luonnollisen meikkipohjan aikaan. Ihan hyvä perustelu, eikö?


Ps. Kiitos kovasti edellisen merkinnän kommentoijille. On hyvin lohdullista ja terapeuttista käsitellä näitä vartalonkuva-asioita ihan joukolla ja huomata, että kaikilla meillä on epävarmuutemme. Täytyy sanoa, että minulla on kyllä upeita ja ihania lukijoita. :) <3 Vain miesnäkökulmaa jäin kaipaamaan merkintään. Tosin tuskin tätä blogiani monikaan mies lukee, joten ihan ymmärrettävää ettei miesnäkökulmaa saatu. 

2 kommenttia:

Duvessa kirjoitti...

Mä juuri mietin että pitää ostaa Englannista jos menen tänä vuonna mutta eipä tarvikaan odotella niin kauaa :D Kiitos!

Milla kirjoitti...

Juu, mä olin kans aikonut nakittaa kaverin tuomaan Brittilästä, mutta nyt ei tarvii nakittaa ja luultavasti selviääkin halvemmalla kun tilaa tuolta. Ovat nimittäin HALPOJA. Tosin, tuleehan tuohon toimituskulut päälle, mutta silti... Kalliimpia ovat Briteissä.

You're very welcome. :)