Pages - Menu

9. toukokuuta 2012

Onnistunut tilaus Viktoriaanisesta Diskoteekista

Heps. Joo, joo. Olen ostolakkorikkuri ja myönnän sen. Mutta oli PAKKO tilailla Victorian Disco Cosmeticsilta, kun siellä oli iiiiiihania luomivärejä. Viikossa tuli tilaukseni, ja olen TYYTYVÄINEN. Ekaa kertaa myös ilmaiseksi saadut samplet miellyttivät kovin.

Tilasin kolme luomiväriä ja yhden highlighterin. Lisäksi sain mukana kolme samplea, joista yksi oli kuitenkin sama minkä tilasin ihan noissa gramman purkeissa. Ja .Nekulle. tiedoksi, tuolta saa purkeissa nuo grammankin kokoiset luomivärit, ainoastaan samplet tulee pusseissa. :)

Tässä swatcheja...


Tuon Waffle Housen nimi on sitten oikeasti muuten Exodar Waffle House. En näköjään olen photoshoppaillessani laittanut tuota määrittävää sanaa tuon vohveli talon eteen. Mutta niin, tosiaan tilasin Exodar Waffle Housen, Health Packin ja Safe Housen. Ihania taupesävyjä, jotka kuitenkin erottuvat selkeästi toisistaan. Sain samplena myös lisää Safe Housea, me likey! Lisäksi ilmaisina näytteinä tuli tuo Sailor Saturn, joka on ihanan hempeä lila, sekä UPEA Revolutionary Ball (kappas, typo tullut tuohonkin, d'oh!). Lisäksi tilasin myös highlighterin, The Dreamin, joka on siis tooooodella ihoni sävyinen, antaen kuitenkin hohdetta ihoon. Meni siis ihan nappiin sekin ostos! Fyrinnaen luomiväreistä nämä eroavat sillä, että kimalteet ovat todella paljon hienommiksi jauhettuja, ja näin ollen ei tarvitse välttämättä esimerkiksi Pixie Epoxya laittaa alle, että kimalteet erottuisi. Tykkään todella paljon, ja mietin tässä juuri että voisin oikeastaan tilata jossain vaiheessa koko Brains 4 Beauty- kokoelman Victorian Discosta.

Tänään tein testimeikin, lähinnä harjoittelin työmeikkiä ja sen tekemistä siis NOPEASTI. Käytin siinä tuota ihanaista Health Packia, joka korosti silmieni väriä todella upeasti.

Pohjustuksena Coastal Scentsin Shadow Worx Matte
Kulmaluulla Victorian Discon The Dream Hichlighter
Luomella (alhaalla ja ylhäällä) VD:n Health Pack
Ripsirajassa jokin mattamusta, jota en nyt tähän hätään enää muista, 
samaa mattamustaa myös alaluomen ulkonurkassa. 
Ripsissä Maybellinen Falsies wp

Näin tänään. Tällä viikolla ainakin tulossa vielä yhden juttusarjan aloitusmerkintä, keskitytään hiukan vanhemman naisen ihonhoitoon Denova Pro:ta käyttäen. Siitä lisää myöhemmin tällä viikolla!

10 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Kiitos tiedosta. :) Tai siis, "kiitos", olisin varmasti voinut elää myös ilman uusia luomivärihimotuksia. :D Kun ehtisi joskus käyttämään edes noita entisiä... Ihanan näköisiä sävyjä kyllä, klikkaan itseni nettisivuille nyt. *klik*

Milla kirjoitti...

Ole hyvä vain. :D Siellä on kyllä kauniita sävyjä, ja tosiaan eivät vaadi Pixie Epoxya alleen toimiakseen. Jos vaan kato "pari" jotain kivaa tilaat sieltä... Ghih hii! :)

Jonna kirjoitti...

Oih nättejä värejä! Tekisi mieli hankkia meikkipakkiin! :)

Milla kirjoitti...

Jonna:
Siitä vain! 2 dollaria on nuo pienemmät purkit, ja niistä kyllä riittää pitkään. Eli hullun halpaa. Vähän aikaa tosin joutuu odottelemaan, mutta tällaisia ihanuuksia maksaa vaivan odotella. :)

Ava kirjoitti...

Tänne tuli eksyttyä ja pakko sanoa että sait samantien uuden lukijan ! :)

-Ava
http://always-upsidedown.blogspot.com

Milla kirjoitti...

Ava:
Hei! Kivaa kun eksyit ja tervetuloa lukijaksi. :) Pitääpä vilkaista tuota sinun blogia... :)

Anonyymi kirjoitti...

Värit on kauniita mutta HUHHUH noi sun silmien väri! Onko sulla piilarit, jos on, mitkä?

Milla kirjoitti...

Anonyymi:
Heh, ei ole piilareita. Ihan on eau naturelle silmät. Kamera tuppaa ottamaan hiukan liian tummia kuvia (kun en halua raiskata salamalla kuvia) ja sen takia joudun Photoshopilla laittelemaan värejä kohdilleen, sekä lisäämään valoa ja kontrastia. Ja koskapa minulla ei ole kalibroitua näyttöä, niin mikä minun näytössäni näyttää ihan normaalilta voi muiden näytössä ollakin sitten ihan jotain muuta.

Mutta joo, silmissäni on sinistä, vihreää, harmaata ja keltaista sekaisin. Eri väri korostuu riippuen siitä, mikä on luomivärin sävy. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai jaa, no sitten jatkuu täydellisten piilarien metsästys. On muuten tosi vaikeata löytää juuri oikeaa sävyä. Onnittelut luomusimmuista.

Milla kirjoitti...

Itse en tiedä mitään piilareista. Joskus aikoinaan minulla oli hetken käytössä sellaiset, jotka tekivät silmistäni vaalean violetit. Eivät silmäni tykänneet lainkaan, joten käyttö rajoittui bileiltoihin ja loppui aika äkkiä kokonaan. Luomiväreillä saa helposti korostettua oman silmänsä väriä, laittaa vain vastavärin sävyä luomelle niin johan silmät tuikkii kirkkaampina. Itse olen aina haaveillut ruskeista silmistä, mutta tuskin tulee koskaan hankittua piilareita, joilla sellaiset saisin, kun on nuo silmät aika herkät.

Onnea metsästykseesi! :)