Pages - Menu

5. toukokuuta 2012

Vaihteeksi korujakin

En ole pitkään aikaan mitään koruja laittanutkaan tänne näytille, joten nyt on sopiva aika. Nämä ovat syntyneet aika pitkän ajan kuluessa, olen ollut hiukan laiskempi nyt korujen puolella koska on ollut niin paljon muuta hässäkkää elämässä.

Tässä kuitenkin korviksia ja yksi kynsilakkariipuskin...

Kauniit sudenkorentoriipukset eivät tarvinneet paljoa koristuksia. Vain pieni Swarovskin bicone  sai tulla näiden kaunokaisten seuraan, tuomaan hieman kimallusta. 

Upeat korvakorupohjat eivät olisi tarvinneet oikeastaan mitään seurakseen, mutta laitoin kuitenkin tummanpunaiset, fasettihiotut helmet kera helmihattujen tuomaan hieman välkettä. 

Nämä yksinkertaiset, mutta todella tyylikkäät korvakorupohjat saivat koristeekseen Swarovskin pienenpienet riipukset. Yksinkertaista, mutta todella kaunista. 

Kynsilakkariipus. Tämän kanssa sai tapella, enkä tiedä olenko vieläkään tyytyväinen. En saanut lakkoja sekoittumaan toisiinsa oikein mitenkään ja lopputuloksesta tuli turhan "selkeä". Mutta no, tämmöinen vihreän, purppuran ja kimalteiden ilotulitushan tämä on. 

Tällaista tänään. Kovasti jänskättelee uusi työ, mutta ehkä pitäisi olla huolissaan jos ei jänskättäisi. Ensi viikolla on tarkoitus aloittaa eräs lyhyt juttusarja, jossa käsitellään hieman vanhemman naisen ihonhoitoa. Mutta siitä lisää ensi viikolla!

Hyvää, ja rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: