Pages - Menu

3. kesäkuuta 2012

Haastetta pukkaa


Glitz&Glamin ihanainen Minna heitti minua haasteella, joka onkin hyvä tehdä juuri nyt kun tuntuu että mielenpäällä on sellainen tumma sadepilvi, joka yrittää tummentaa koko sielun. Elikkä...

Säännöt:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Ystävät isola Yyllä. Sellaiset Ystävät siis, jotka haluavat olla elämässäni mukana ja pitävät yhteyttä. Tässä viimeaikoina on joutunut huomaamaan, että monet ystävyyssuhteet ovat ajautuneet jostain syystä kriisiin. Nyt osaan arvostaa enemmän niitä ystäviä, jotka oikeasti ovat Ystäviä.

2. Uusi työ, ja se että olen hyvä siinä. Mikään ei nosta paremmin itsetuntoa, kuin se että onnistuu uudessa työssään hyvin ja saa hyvää palautetta asiakkaalta. Esimerkiksi eräs näkövammainen asiakas kehui minua kun osasin ottaa hänen näkövammansa huomioon kun etsimme sopivaa synttärikorttia. Lisäkehuja sain siitä, etten rapsutellut hänen opaskoiraansa, joka oli turhankin kiinnostunut minusta. Koirahan oli töissä ja silloin ei saa rapsutella tai muutenkaan huomioida. 

3. Vinttikoirien juoksutuslenkit. Voi sitä vauhdin hurmaa! Ja toisaalta, pysyy mieli virkeänä kun väistelee kohti juoksevia "luupäitä". :D 
 
4. Musiikki. Varsinkin Type O Negative tällä hetkellä. Voi Peter, kunpa olisit vielä elossa tekemässä lisää musiikkiasi.

5.  Aurinkoiset aamut, ja yöttömät yöt. 

6. Nauru, jota saa aika paljon harrastaa työpaikalla. 
 
7. Ilon löytäminen elämän pienistä asioista. Jos aina vaan haluaa suurempaa ja suurempaa, että tulisi hyvä mieli, niin pian ei mikään riitä.
 
8. Pienet askeleet kohti itsensä hyväksymistä juuri sellaisena kuin on.
 
9. Se fakta, että pystyn juomaan kupin kahvia nykyisin, ilman että tulee levottomuutta tai paniikkia.
 
10. Perheeni. Se joka on sukua minulle ja se joka on muuten vain ympärilläni. 

Näin. Laitan tämän eteenpäin ihanille...
Sinisen pinnan Hellinille
Lazy Dynamiten .Nekulle.
sekä Le petit boudoirin Emmille. 

Loppuun vielä kuva eräästä hurjimuksesta, joka oli mukana vinttikoirien juoksutuslenkillä taannoin. Pysyi mukana vauhdissa hänkin, kattokaa vaikka!


Bloggaustahti on hieman hidastunut, mutta en tosiaan ole lopettanut. Työt vaan vie aika hyvin vielä tässä vaiheessa virran tästä naisesta. MUTTA, ainakin tulossa on parin upean tuotteen hypetystä, sekä katsaus Aikuisen naisen ihonhoitoon, osa 2. 

Nautitaampa kesästä, kyllä se aurinko vielä takas tulee!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olin ihan varma että herkullinen ruoka olisi sun listalla, mutta ehkäpä se on liian itsestään selvää. Mmm, pitäispä tehdä taas falafelejä joku päivä!

-kanankoipi

Milla kirjoitti...

Mun ja safkan suhde on ollut vähän koetuksella viimeaikoina, mutta täytyy myöntää että falafelit maistuis kyllä! Tosin paras seura niiden syömiseen asuu niin kaukana... Tuu kanankoipi tänne! :)

.Nekku. kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Omassa listassani on paljon samoja kuin sinullakin, mutta myös vaikka mitä muuta. Tuntuu, että elämässä on onnea vaikka millä mitalla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Arvaa tekiskö mieli tulla? Kesäinen ihana kotikaupunkisi! Mulla taitaa mennä työn parissa aika pitkälle tämä kesä. Jaa mikä loma?? Lomailen sit marraskuussa... hihi

-kot kot.

Milla kirjoitti...

.Nekku.: Jep, onnea on kaikilla. Sitä vaan ei huomaa kun jotenkin aina keskittyy vaan siihen mikä on vialla. Parempi kuitenkin keskittyä onnen palasiin, on parempi mieli silloin. :)

Kana: Niin no, ei mullakaan pahemmin kyllä vapaata ole. Kirjojen seassa menee koko kesä. Mutta toisaalta, ei haittaakaan. Mä tässä vähän ajattelin väsäillä sulle yhden sellaisen korun, ajatellen nyt tuota tilaasi... ;) Ja mä en varmaan lomaile enää ikinä, mut johan tässä oltiin ½ vuotta työttömyyslomalla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, ihanaa :). Lämpimiä ajatuksia sinne työn lomaan...

-Kana kot.