Pages - Menu

25. toukokuuta 2012

Vähän kun ois joulu!

Tiedättekö sen tunteen, kun on tilannut jotain kivaa monesta eri paikasta ja joutunut odottelmaan, ja sitten kaikki saapuu samana päivänä? Minulle kävi juurikin niin! Ja vieläpä vapaapäivänä! Olen itse tohkeus! Ja kävin vielä tänään kampaajallakin, leikkauttamassa kesätukan itselleni! Oi tätä hemmottelua, ah...

Anteeksi muuten pieni bloggailutauko, uusi työ vaatii veronsa ja olen ollut ihan naatti aina työpäivän jälkeen. En vaan kertakaikkiaan ole kyennyt koneelle. Mutta, nyt kykenen! Pakko jakaa ilosanomaa.

Tilasin siis BeautyBayltä UD:n De Slick- meikinkiinnityssuihkeen, iHerbistä ihanan Pixiwoon Samin suunnitteleman Expert Face Brushin ja sitten vielä Pretty.fi:stä Sleekin kynsilakan, puuterin ja Coastal Scentsin eyelinerin (Krhm, voi olla että kulutan tässä jo tulevaa palkkaani... Köh, köh...) . Nämä kaikki saapuivat siis tänään, joten en pahemmin ole kerennyt kokeilemaan muita kuin tuota Urban Decayn De Slick- suihketta.Eyeliner jäi sitten pois kuvasta. Mutta tässä he ovat, kauan odotetut. Sleekin vesipohjainen puuteri ja ihana Illusion- kynsilakka. Urban Decayn De Slick- meikinkiinnityssuihke ja Real Techniquesin Expert Face Brush. 
Koetin tosiaan heti postireissun jälkeen tuota De Slickiä, ja laitoin mokoman heti kunnon testiin. Olin laittanut keveän meikkipohjan ja se oli päästänyt armotta kiillon läpi kampaajalla ja postissa käydessä. Suihkaus De Slickiä ja suurin kiilto oli poissa, mutta iho ei mennyt mataksi vaan jäi sellaiseksi kuultavaksi. Niin kuin nyt terve iho näyttää. Tykkään tuon kokeilun perusteella mokomasta aika paljon. Kunnon testiin tuo pääsee jo heti huomenna, kun minulla on 10 tunnin työpäivä vuorossa, sunnuntaina myös. Inventaario kun on kirjakaupassa... Eli sen jälkeen sitten parempia tuloksia De Slickin toimivuudesta.

Real Techniquesin meikkivoidesivellin on iiiiiiihana, ainakin näin ensi tuntemuksilla. Harjakset ovat pehmeät, ja niitä on tiheässä. Sivellin ei kuitenkaan ole kova, vaan joustaa kunnolla. Eli tuolla saa luultavasti upeaa jälkeä aikaan, kun levittää voidemaisen meikkivoiteen. Aijai... Huomenna tuotakin kokeilen sitten kunnolla.

Sleekin vesipohjaisen (waterbased, eikö se silloin ole vesipohjainen?) puuteri herätti heti kiinnostuksen sillä haluan antaa iholleni kosteutta aina kun siihen on vain mahdollisuus. Hoitavat ominaisuudet meikeissä on nousseet arvoon arvaamattomaan kun on tätä ikää nyt alkanut karttua. Ja tuo kynsilakka oli aikamoinen heräteostos, mutta noh... Kiva glitterinen luonnonvaalea sävy. Sopiva töihin. Coastal Scentsin eyeliner ei näy kuvassa, mutta siis tilasin sen mustana kun olen jonnekin hävittänyt TBS:n eyelinerin. Eli se tuli ihan TARPEESEEN hei!


Viime viikonlopulla tuli väsäiltyä korvakoruja vaikka kuinka paljon. Löysin kivoja lasirondelleja korupakin kätköistä ja niitä sitten pujottelin korupiikkeihin, vähän helmihattuja ja metallirondelleja sekaan. Tuli ihan kivoja. Blingblingiä, mutta tälleen vähän vaatimattomasti, sirosti ehkäpä.

Puuh. Näin tänään. Bloggaustahti tosiaan on vähän nyt harventunut, mutta yritän kuitenkin joka viikko saada jotain merkintää aikaiseksi. En ole unhoittanut teitä lukijoitani siis!

Kaikille oikein rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Minulla on se yksi toinen Urban Decayn suihke. En nyt muista sen nimeä... joku All Night jotain tmv. :S

Kiikutan sinulle haastetta. ;)
http://glitz8glam.blogspot.com/2012/05/haku-paalla-haaste-vastauksia.html

Tsemiä töihin! :)

Milla kirjoitti...

Kiitän haasteesta. :) Ja joo, tsemppiä tarvitaan. Kauhea kiire koko ajan, ensin inventaario ja nyt vaihtuu kampanjat. Tänään kuskannu varmaan 100kg edestä kirjoja edestakaisin. Mut ei tarvii treenata, kun töissä treenaa noin! :D

Nyt kun vielä kerkeis istahtaa blogia kirjoittamaan jossain välissä...