Pages - Menu

9. kesäkuuta 2012

Jokaisen naisen kirjahyllyyn...

Esittelen nyt kuvin ja lyhyen tekstin kera opuksen, joka kuuluisi mielestäni jokaisen naisen kirjahyllyyn...


Kyseessä on Tammen julkaisema Naisen oma kirja- opus, joka on samaan aikaan käytännöllinen, mutta myöe erittäin, ERITTÄIN viihdyttävä. Ainakin jos omaa samanlaisen huumorintajun kuin minä (eli hieman kuivakkaan, jopa mustankin ehkä). Opus on hakuteos, joka on jaoteltu lukuihin (mm. Nainen ja ura, nainen kriisissä jne.). Lukujen sisällä on sitten erilaisia alaotsakkeita. Tässä pari esimerkkiä...

Tämä luku on varsin tarpeellinen esimerkiksi meille sinkuille.
Jos ns. gaydar ei toimi, antaa Naisen oma kirja neuvot siihen, miten lähteä ratkomaan arvoitusta. 

Kun ainainen miehen metsästys alkaa kyrsiä, voi mieleen tulla esimerkiksi vaihtaa alaa.
Naisen oma kirja antaa myös tähän näppärät ohjeet. 

Ja sitten kun mies on saatu nalkkiin ja on aika käydä sormusostoksilla, niin kannattaa ottaa
 Naisen oma kirja mukaan, sillä aidon timantin tunnistukseen löytyy myös ohjeet. Kätevää!

Naisen oman kirjan ovat kirjoittaneet Heike Blümner ja Jacqueline Thomae. Alkuperäiseltä nimeltään opus on Eine Frau, ein Buch. Suomennoksesta vastaa Laura Vierimaa.

Suosittelen tätä ihanaa teosta lämpimästi. Edellämainittujen esimerkkien lisäksi kirjasta löytyy ohjeet mm. hiusten värjäämiseen, meikkimokien välttämiseen, huoltomiehelle puhumiseen ja hämähäkkien rentoon käsittelyyn. Ja paaaaljon muuta. Visuaalinen ilme on myös oikein onnistunut (taitosta vastaa Jukka Iivarinen). Kansi on itseasiassa kangaspäällysteinen ja kirjassa on myös kätevä kirjanmerkkinauha.

Aivan UPEA, viihdyttävä ja myös erittäin hyödyllinen kirja siis kyseessä. Reilun parikymppiä tämä kustantaa, mutta on myös sen arvoinen. Kipinkapin kirjakauppaan!

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja: