Pages - Menu

17. kesäkuuta 2012

Neiti R:n testissä Denova Pro, osa II

Tuossa kuukausi sitten alkoi juttusarja, jossa käsittelen hieman aikuisemman naisen ihonhoitoa. Testaajaksi lupautui hurmaava Neiti R, ja testiin tuotteet saatiin Face Helsingiltä. Neiti R testaa siis Face Helsingin maahan tuomaa Denova Pro- ihonhoitosarjaa. Juttusarjan ykkösosassa kerrottiin mikä oli lähtötilanne ja mitkä ongelmia Neiti R:n ihossa. Nyt olisi tarkoitus päivittää kuulumiset kuukauden ahkeran ihonhoidon jälkeen.

Ensin hiukan yleistä tietoa. Eli, Neiti R on aloittanut uuden työn, jossa hän on myös ulkoilmassa aika paljon. Lisäksi neitokainen on aloittanut Dukans- dieetin ja painoa onkin lähtenyt jo mukavasti. Dukans- dieettihän aloitetaan aikamoisella proteiinitankkauksella, joten lihaa on Neiti R:n tullut popsittua aika paljon. Vaan ihossa ei kyllä näy tämä juurikaan.

Omat huomioni Neiti R:n kasvojen ihosta ovat seuraavanlaiset:
- Ihon sävy TASOITTUNUT USKOMATTOMAN PALJON.
- Huokoset nenässä ja poskipäissä pienentyneet huomattavasti.
- Iho näyttää kiinteämmältä kauttaaltaan.

Neiti R:n huomiot kasvoistaan:
- Sävy tasoittunut
- Iho PEHMENTYNYT USKOMATTOMASTI.
- Nenän pielen "rypyt" nousseet hieman.
- "Sibeliukset" siloittuneet hieman.
- Otsan rypyt siloittuneet hieman.
- "Bulldog"- posket pienentyneet, tosin tämä voi johtua myös laihtumisesta.


Tässä hieman kuvia Neiti R:n kasvojen ihon kunnosta nykyään.

Nenän ja poskipäiden ihon punoitus on kadonnut suunnilleen kokonaan, iho näyttää paljon heleämmältä ja terveemmältä. Huokoset ovat pienentyneet huomattavasti ja ihon sävy on kadehdittavan tasainen. 

Otsan rypyissä ja "Sibeliuksissa" ero on hienoinen, mutta sen huomaa silti. 

"Bulldogit" ovat melkeimpä kadonneet. Osasyy löytyy laihtumisesta,
mutta varmasti asiaan on vaikuttanut myös säännöllinen ihonhoito. 

Nenänpienen "rypyt" ovat nousseet hieman. 
Eroa siis on huomattavan paljon kuukauden takaiseen. Suurin ero on juurikin ihon sävyssä ja yleiskunnossa. Iho näyttää kuulaammalta, kiinteämmältä ja terveemmältä. Finnejä Neiti R:lle tuli alussa pari, mutta sen jälkeen ei ole kasvot kukkineet. Ihonhoitorutiini on ollut jokapäiväistä, aamuin ja illoin tapahtuvaa riippumatta väsymyksestä tai viitsimisestä. Ja tulokset näkyvät.

Tuotteet ovat miellyttäneet Neiti R:ää, yövoide on kohonnut suosikiksi juuri sen takia, että se imeytyy ihoon hyvin ja on tarpeeksi "ytyä". Seerumit ja anti-ageing- naamio ovat myös keränneet kiitosta. Puhdistustuotteet ovat Neiti R:n mielestä ihan perushyvät.

Ainoa miinuksia saava tuote on uudistava päivävoide. Se on auttamattomasti liian rasvainen ja jää ihon pinnalle ikävästi. Meikin alle se ei sovellu laisinkaan. Neiti R:n iho on rasvaisuuteen taipuva pintakuiva sekaiho, ja varsinkin nyt kesällä hän kaipaisi meikin alle kevyttä, mutta tehokkaasti kosteuttavaa voidetta. Päivävoidetta hän on käyttänyt nyt päivinä, jolloin ei meikkaa. Kuorintaa Neiti R on käyttänyt vain kerran viikossa (vaikka kahdesti suositeltiin), koska iho alkoi reagoida hiukan ikävästi (punoittamalla pitkään) kuorintaan.

Yleisarvosana on kuitenkin vahvasti positiivinen. Tuotteet ovat mielyttäviä käyttää, eivät tuoksu voimakkaasti, ja hintalaatu-suhde on uskomattoman hyvä. Neiti R aikoo jatkaa Denova Pro- tuotteiden käyttöä, sillä kokee niiden todellakin muuttavan ihon kuntoa parempaan suuntaan.

Seuraava päivitys tilanteeseen tuleekin sitten heinäkuun puolessavälissä, jolloin tehdään yhteenveto testiajasta.

Näin tänään! Seuraavaksi onkin sitten vuorossa minun arvosteluni ihanan Ziajan parista tuotteesta.

Ei kommentteja: