Pages - Menu

28. joulukuuta 2012

Minun aarteet


Tyttö ilman helmikorvakorua- blogin Sonia listasi aarteensa. Ajattelin, että pakkohan minunkin on sitten... Itse listasin ne kosmetiikkatuotteet/hajustetuotteet, jotka on minulle tärkeitä laadullisesti tai sävyiltään/tuoksuiltaan. Tai sitten vain ihan designiltaan, en ottanut rahallista arvoa mitenkään huomioon tässä listassa.

Mutta niin, ne Aarteet...

MSCHIC:n KIDE- linjan puiset kuutiot ihastuttivat minut niin designillaan kuin laadullaan ja sävyillään. Rakastan näitä palikoita yli kaiken! Jos kämppäni olisi erillainen, ja olisi enemmän tilaa, niin nämä olisivat kyllä osana sisustusta. 

Puisista kuutioista rakkain, KIDE YSI koki kaamean kohtalon. Pelastin sen mitä pystyin,
onneksi siis suurin osa säilyi käyttökelpoisena. Ja kuten isäni sanoisi, lattian kautta siitä saa kaksin
verroin parempaa!  

Tässä on uusin kuutioni, KIDE KO Reflect. Upea ihonsävyinen, neutraali highlighter.
Käy poskipäihin, kulmaluulle, nenän varteen... Ihan minne vain haluaa hienostuneen korostuksen. 

KIDE SE Light on ollut luottopuuterini erikoistapahtumiin jo pitkän aikaa. Ja kuten kuvasta näkyy, pohja pilkistää.
Tämä antaa kasvoille samettisen pinnan, joka pysyy PITKÄÄN. Korjailuja ei juuri tarvita. 

Too Facedin Naked Eye- paletti on uusia hankintoja myös, ja olen ihan korviani myöten rakastunut tähän palettiin. KAIKKI sävyt ovat käytettäviä, ja tällä loihtii niin päivään, kuin iltaan ja juhlaan sopivan silmämeikin. LOVE IT.

Tässä näkyy paletin sisältö, eniten on käyttöä ollut ihanalla Lap Dance- sävyllä.
Upea pehmeä violettiin menevä taupe. Nam.

Poskipunista tälle listalle pääsivät kallein ja halvin poskipunani. NARS:n Orgasm (vasemmalla) on hypetyksensä arvoinen. Upea mielestäni kylmä persikkainen sävy, jolla saa taiottua hehkua harmaimpaankin naamaan. Halvin poskipunani on MUA:n poskipuna, jonka sain Lontoon tulijaisina eräältä ystävältäni. Sävynä Shade 1 on tuollainen hempeä pinkki, jolla saa hyvin herkän korostuksen poskille. Tykkään kovasti molemmista!
Ikisuosikkini, Emporio Armanin She. Tämä punainen pullo on Night- versio tuoksusta. Eli vielä intensiivisempi ja lämpöisempi, jos mahdollista. Tykkään myös She- tuoksujen pulloista. Eleettömiä, tyyllikkäitä.  Harmi vaan, ettei tätä enää taida saada juuri mistään. Normaalia She:tä saanee... I hope. 

Uusin rakkauteni hajuvesien puolella on tämä Lady Gagan Fame- tuoksu. Tykkään ihan järjettömästi tästä, ja se näkyy hajuveden hupenemisena. No, tammikuussa tulee iiiiso palkka. Sitten ostetaan tätä lisää! 



Näin. Tässä ovat minun rakkaani. Luulen, että jos joskus saisin hankittua GHD:n, niin sekin nousisi tälle listalle helposti. 

Tässä tämän päivän hömppä. 

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakkopakkopakko kysyä, että oletko tilannut sen Sleekin paletin(au naturel) Sleekin nettikaupasta vai mistä? Jos olet niin paljonko siellä sivulla on postimaksut? Itse olen kaaauhean kauan himoinnut UD:n Naked 2-palettia ja tuo Sleekin omahan näyttää aivan sille ja maksaakin vajaa neljänneksen sen hinnasta! Pakko saada!

Milla kirjoitti...

Mä itseasiassa tilasin sen muistaakseni Pretty.fi:stä. Mutta ei siellä Sleekillä mielestäni päätä huimaa toimituskulut, viimeisin tilaus jonka sinne tein käsitti BB-voiteen, huulikiillon ja eyelinerin. Ja toimituskulut oli 2,33€. Ja luultavimmin Sleekiltä saa helpommin tuon paletin kuin Prettystä, on nimittäin aika suosittu paletti mokoma. :)

Anonyymi kirjoitti...

Lähetinkin Sleekille sähkäriä, jossa tiedustelin asiaa, mutta tuo 2,33 ei ainakaan pahalta kuulosta todellakaan! Ja olisihan se jos tilauksen tekee, niin pakko jotain muutakin kuin yksi luomiväripaletti ottaa ;D

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä, kun mainitsit tuosta BB-voiteesta ja katsoin sitä sieltä sivulta ja siellä luki, että siinä pitäisi ainakin olla hyvä peittävyys yms. Niin oletko ehtinyt testailla, jos olet niin mitä olet pitänyt, vaikuttaa nimittäin aika kivalta tuo kyseinen BB, kun olen jotain 'kevyttä', mutta silti peittävää meikkivoidetta etsiskellyt. :)

Milla kirjoitti...

Toi Sleekin BB oli kyllä mulle ainakin pettymys. Ei käy kuivalle tai pintakuivalle iholle lainkaan, sillä on aika paksua ja jäsähtää kunnolla ihoon. Jos ihon kosteuttaa suuuuper hyvin ennen sen laittamista, niin sitten voinee toimia. Mutta itsellä se on kyllä suuntaamassa mappi ööhön, jos en saa myytyä jollekulle..

imlacking kirjoitti...

Mä katselin laivalla tuota Lady Gagan tuoksua, kun se oli tarjouksessa. Jäi kuitenkin ostamatta, kun en hirveästi hajuvesiä voi käyttää.

DKNY:n limited edition -tuoksut on mun lemppareita ja ne on suht "mietoja" ja vähän "makean" oloisia.

Milla kirjoitti...

Joo, no toi Lady Gaggaran Fame ei kyllä ole mikään mieto. Aika tymäkkä tuoksu, ja se on sellainen joka ei ns. muutu ajan kuluessa iholla. Vaan tuoksuu aika pitkälti samalta, kunnes sitten haihtuu kokonaan. Mun aarre se on, mutta mä olen aina pitänytkin aika voimakkaista tuoksuista. :)