Pages - Menu

30. tammikuuta 2013

Pari hyvää tököttiä kasvoille

Olen tässä kuumeisesti nyt koettanut löytää omille kasvoilleni sopivia puhdistus- ja hoitotuotteita. Totuus on se, että näin talvisin ihoni pimahtaa täysin ja se kiukuttelee kaikesta mahdollisesta. Kesällä ollaan kavereita, talvella ei.

Viime talvena koetin Lushin Full Of Grace- seerumia, joka toimi ihan hyvin. Ja oli ERITTÄIN riittoisa. Jotenkin koin kuitenkin kiinteän muodon hankalaksi käyttää, joten etsiskelinkin pitkän aikaa sopivaa seerumia nimenomaan yöksi. Sitten eräs kaunis ilta paikallisessa Anttilassa silmiini osui tämä kaunokainen...


Kyseessä on italialaisen Athena's merkin Erboristica- linjan arganöljyä ja kasvikeramideja sisältävä seerumi, joka on nimenomaan tarkoitettu yöllä käytettäväksi. Ja kuten kuvasta huomaa, on tämä ollut kovassa käytössä. Kaksi pumppausta riittää hyvin koko kasvoille ja kaulalle. Pullo on huurrettua lasia ja yksinkertaisuudessaan erittäin elegantin näköinen. Me likey. Seerumilla kerrotaan olevan korjaava ja kosteuttava vaikutus. Ja voin todellakin puoltaa kumpaakin väitettä. Ryppyjä ei niin hirveästi ole, että voisin niiden kertoa silenneen, mutta finnien arvet ovat vaalentuneet ja korjaantuneet vauhdikkaammin siitä lähtien kun tätä olen käyttänyt. Ja kosteutusteho on hyvä. INCIssä kolme ensimmäistä (veden jälkeen) ainetta ovat aloe veran lehtimehu(?), betaiini ja glyseriini. INCIstä löytyy myös mm. arganöljyä (7. listalla) ja ginseng juuren uutetta (9. listalla). Pahiksiakin INCIstä löytyy, mutta ovat listalla aika loppupäässä. Joten kaikenkaikkiaan aika hyvää tavaraa. Hintaa tällä oli 18,90€, mikä on sinänsä ihmeellistä, että netin ihmeellisessä maailmassa tätä myydään tuplahinnalla.. Olisiko Anttilan myyjättärellä tapahtunut hinnoitteluvirhe? No, joka tapauksessa minä kiitän edukasta hintaa! Tykkään tästä, ja suosittelen kyllä meille yli kolmekymppisille.


Putsareista on aina pulaa. Tai siis etsinnässä on aina sellainen putsari, jolla saa KAIKEN meikin pois kerralla (en vaan kertakaikkiaan jaksaisi alkaa hinkkaamaan silmämeikkiä pois eri aineella, laiska kun olen). Nyt on ollut käytössä Lumenen jo lopetettu Lift Touch- linjan puhdistusöljy, mutta kuten sanottua... Jos tulee vastaan tuote, jolla saa kaiken pakkelin kerralla irti naamasta, ni miehä ostan! No, työpaikkani yläpuolella sijaitsee paikallinen The Body Shop, ja myymälänhoitaja on ystäväni. Siellä sitten oli pilkkahintaan (6€ kappaleelta) myynnissä tätä...


Ja voi tyttöset ja pojat, että tämä toimii! Lähtee meikki, lähtee vedenkestävät rajaukset ja ripsivärit. Lisäksi tämä ei ole öljyä, vaan voidetta. Jättää ihon mielyttävän pehmeäksi ja ei kuivata. Pesee kuitenkin hyvin, mutta olen silti vielä käyttänyt tämän jälkeen Freemanin Päärynäputsaria viimeistelemään puhdistuksen. Kuudella eurolla kipale kun nämä sai, niin kyllä hymyilytti. Ja voin suositella pintakuivasta ihosta kärsiville, ja oikeastaan ihan kaikille, jotka haluavat meikistä eroon nopeasti päivän päätteeksi. Syy, miksi nämä olivat niin halvalla myynnissä oli se, että ilmeisesti joku toinen yhtiö on ostanut oikeudet tuohon Natrulift- nimeen. Näin ollen TBS joutuu vaihtamaan tuotteisiin nimet ja nämä vanhoilla nimillä olevat myydään halvalla pois. Joten juoskaapa TBS:ään katsomaan, josko näitä olisi!

Viimeisimpänä pitää mainita huulirasvarakkaus (mulla alkaa olla ongelma näiden huulirasvojen kanssa, niitä kerääntyy huolestuttavaa tahtia)...Tämä Tokyo Milkin Absintti- huulirasva oli vaan PAKKO saada, kun näin sen Zalandon- kosmetiikkapuolella. Ja oi että... Nam, nam, nam!Ihanaa tavaraa, ja kun katsoo INCIä, niin tämä on ihan hyvälaatuistakin. Plussaa tuosta upeasta purkista, missä tämä tuli luoksein. Me loves. Merkkinä Tokyo Milk kiinnostaa paljon, pitäisi vähän tutkia voisiko sitä tilata mihin hintaan suoraan tuolta heidän nettiputiikistaan.

Mutta että näin tänään. Hömppää on nyt pakko olla elämässä, jälleen kun on paniikki puskenut välistä läpi kaiken ja on ollut pakko ottaa asiat hieman kevyemmin.

Hitaasti hyvä tulee, askel kerrallaan kohti kesää..

Pus och kram!

2 kommenttia:

hellin kirjoitti...

Onpas hauskaa nähdä Athena'sia kosmetiikkablogissa. Minulla on muutama tuote merkiltä ollut ja olen tykännyt.
Harmi, että seerumeita on nyt parikin kappaletta, että sille ei ole nyt tarvetta..

Minä ostin myös tuon putsarin ja olen kovasti tykännyt! Hyvin lähtee tosiaan meikit. En ole käyttänyt muuta ainetta meikinpoistoon tai ihonpuhdistukseen, sientä vain. Kasvovedellä kostutettuun vanulappuun ei jää mitään. Tuo ei ole ihotyypilleni suunnattu, mutta ajattelin, että näin talvella vähän hellävaraisempi putsari on paikallaan.

Milla kirjoitti...

En ymmärrä miksei muut hypetä Athena'sista, laadukasta tavaraa ja suhteellisen edulliseen hintaan! Plus, että käsittääkseni ainakin jokseenkin luonnonmukaista.

Mä tykkäilen kans tuosta putsarista paljon, ja itsekin ostin sen juurikin talveksi. Lähtee tosiaan KAIKKI ja KERRALLA. :)