Pages - Menu

27. tammikuuta 2013

I love, love, loooove my Butt Naked

Hepskukkuu!

Vapaapäivä, vihdoin. Ja kaksi vielä tulossa tämän jälkeen, joten kerrankin saa levähtää. Ja kerrankin on aikaa päivittää blogia!

Noin viikko sitten saapui luokseni kaksi luomiväripalettia, joita odotin kovin, KOVIN innokkaasti. Kyseessä oli siis NYXin Butt Naked- paletti sekä Urban Decayn Naked Basics- paletti.

Oudon pinkki kuva, luultavimmin nämä valaistusolosuhteet syynä. Punainen seinävaate varmasti antanut oman värinsä tähän kuvaan...

Kumpainenkin saapui samana päivänä, joten jälleen tuntui joululta. Bheheeh... Mutta niin, Butt Nakedia olin himoinnut jo pitkään, sillä ainakin kuvista katsottuna se oli paletti joka olisi täydellinen minulle. Ja niinhän se onkin. En vierasta mitään luomivärien sävyistä.Kuten kuvasta näkyy, Butt Naked on viileäsävyisen naisen unelma, luomivärien osalta ainakin. Sävyt ovat mielestäni kaikki taupe..Öööh...Sukuisia. Tosin oikean alakulman tumma luumu sävy ja tuo alarivin mattamusta eivät taupeihin mene. Muut ovat sitten taupe-kategoriassa minun mielestäni. On mattoja, satiinisia ja ihan kunnolla shimmerisiä sävyjä kaikissa tummuusasteissa. Eikä laadussakaan ole valittamista. Ei ihan päästä tosin Too Facedin pehmeysluokkaan, mutta ei kauaksi jäädä. Poskipunat, kaksi highlighteria ja vasemmalla alhaalla oleva aurinkopuuteri ovat myös laadukkaan tuntuisia. Ja reunimmaisena vasemmalla oleva poskipuna on muuten ihan järjettömän lähellä sävyltään kulttimainetta nauttivaa Narsin Orgasmia! Pitänee ottaa swatchkuva, kunhan jossain välissä on valoa tarpeeksi ja vertailla...

Urban Decayn Naked Basicsin tilasin arkipaletiksi. Se on itseasiassa ensimmäinen luomiväripalettini Urban Decaylta. En jaksanut innostua isommista Nakedeista, ja muutenkin isommat paletit noin yleensäkin vähän kauhistuttavat minua. Naked Basics on pieni, söpö ja kätevä. Se menee nimittäin meikkipussiini niin, että sinne mahtuu muutakin mukaan. Sävyt ovat vasemmalta oikealle Venus (luonnonvalkoinen, satiininen), Foxy (hyvin vaalea kellertävän valkoinen, matta), Walk of Shame (hyvin vaalea nude, matta), Naked2 (taupe, matta), Faint (lämmin ruskea, matta) ja Crave (mustanruskea, matta). Suosikkejani ovat nuo vaaleat sävyt, Naked2 taitaa olla ihan parasta. Valitettavasti Faint ja Crave eivät sävähdytä. Lämpimät sävyt eivät vaan toimi minulla. Laatu näissä on HYVÄ. Niin pigmenttisiä ovat, että taisin hieman yliannostella kun ensi kertaa meikkasin ja vaaleat sävyt näkyivät luomiltani vähän liiankin hyvin... Naked Basics on juurikin peruspaletti arkimeikkiin. Luultavimmin tämä sopii paremmin lämminsävyisille tyttösille. Itselleni tämä oli ehkä hiukan heräteostos ja katsotaan nyt miten tämän kanssa käy. Pidänkö vai annanko adoptoitavaksi.

Näin. Minusta siis tuli Butt Nakedin intohimoinen rakastaja, Naked Basicsin kanssa suhde on vielä hieman epävarmalla pohjalla. Jos päätän antaa NB:n adoptoitavaksi, niin ilmoittelen siitä kyllä täälläkin sitten tuolla MYYNNISSÄ- osiossa.

Nyt takaisin sänkyyn, huovan alle. Lukemaan upeaa Kaj Korkea-Ahon Tummempaa tuolla puolen- opusta.

2 kommenttia:

neitikameleontti kirjoitti...

Ihanan näköisiä paletteja, varsinkin tuo NYXin!

Löysin vasta hiljattain blogisi ja täytyy sanoa, että tykkään!!

Minunkin blogissani saa käydä kurkkimassa :)
natsegau 216on.blogspot.com

Milla kirjoitti...

Heippa!

NYXin paletti on kyllä parhautta. Voin suositella erittäin lämpimästi. :)

Ja kiva kun tykkäät. Päivitystahti on hieman hidastunut, mutta en toki ole tätä rakasta blogiani hylkäämässä. :)

Kävin kurkkimassa blogiasi, vaikuttaa kovin mielenkiintoiselta myös!