Pages - Menu

10. maaliskuuta 2013

Pretty Sleek!

Olen aina ollut aika huono-onninen. Kun tullaan siis arvontoihin. Lotossa olen kerran voittanut 10€.

Mutta nyt sitten onni potkaisi ja kunnolla! Voitin Pretty.fi- verkkokaupan Facebook- arvonnassa itselleni 50€:lla Sleek Makeupin tuotteita! Ensin en edes ollut tietoinen koko asiasta, sillä Facebook ei lainkaan ilmoittanut minulle, että Pretty.fi:n porukat olivat taganneet minut erääseen kommenttiinsa. Onneksi Prettyläiset laittoivat minulle sähköpostia asiasta, ja sain lunastettua palkintoni.

Ja sain siis valita palkintoni ihan itse! Upeaa, etten sanoisi...

Tällaisia juttuja otin...

Ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle...
- True Color Lip Stick, sävyssä Russian Roulette
- Pout Paint, sävyssä Minx
- Dip It- eyeliner, sävyssä Pink
- Pout Polish, sävyssä Peach Perfection
- i-Divine Storm- luomiväripaletti
- Blush, sävyssä Pomegranate
- Luminous Pressed Powder, sävyssä 01
Itseasiassa tuo Storm- paletti tuli minulle kaupanpäällisinä! Prettystä kyllä kerrottiin, että saan testerin Storm-paletista. Odotin, että saan jonkun pienen napin jostain Stormin sävystä, mutta sainkin sitten täysikokoisen paletin! Huh.. Testerin siitä tehnee se, että se on vanhempaa erää, eikä aplikaattoria tullut mukana. Mutta en muuten valita, Stormissa on useita sävyjä jotka kutkuttelevat minua juuri oikein.


Storm- paletti, tämä on vanhempaa erää koska paletin napit ovat ns. vohvelikuvioitu. Aikaisemmin hankkimassani Au Naturell- paletissa napit ovat tasaisia. Ylärivin vaaleat ja kimaltelevat sävyt kiinnostavat nyt kummasti, kun kesäkin on tulossa. Mutta toki alarivistäkin löytyvät siniset ja tuo upea tummanvihreä kiinnostavat. Ajattelinkin tehdä jossain vaiheessa pienen meikin noilla ja postata kuvan tänne. KIITOS PRETTYLÄISILLE TÄSTÄ YLLÄRISTÄ VIELÄ! Happy girl!
Olen jo käyttänyt Storm- palettia meikissä. Vaalea, shimmerinen sävy ylärivistä, toinen vasemmalla, on päässyt mukaan työmeikkiini tuomaan valoa silmien sisänurkkaan. Toimii siihen todella hyvin. Storm näyttää aika monipuoliselta paletilta, sävyt löytyy niin hillittyyn päivämeikkiin, kuin rohkeampaan juhlameikkiinkin. Ja pigmenttiä napeissa on kuin pienessä kylässä. Ainoastaan jäin kaipaamaan sellaista hieman luonnonvalkoista matta sävyä, jota käyttää pohjana. Silti, hyvin valitsivat Prettyssä tämän paletin minulle.

Mutta sitten minun valitsemiin tuotteisiin... Ensimmäisenä uusi suosikki huulipunani, True Color Lip Stick, sävyssä Russian Roulette.

Pahoittelut kuvan laadusta, kamera tärähteli, enkä löytänyt jalustaani. Pah, pah.

Kerrankin osasin valita tällaisen perus punaisen huulipunan, joka on täydellinen minulle. Russian Roulette on minun mielestäni neutraali punainen, joka käy minun ihon sävyyni hyvin. Lisäksi tämä on matta. Oi rakkautta... Huulipuna tuntuu kevyeltä huulilla, ja mattahuulipunien tapaan se tuntuu hieman kuivattavalta. Mutta ei liian. En kokenut lainkaan epämiellyttäväksi huulipunan tuntua, kun testailin tätä. Ja kestävyyskin on ihan ok. Mutta minun mielestä näitä tällaisia huulipunia on ihanaa lisäillä. Siinä on jotain tiettyä tunnelmaa, kun kaivaa käsilaukustaan peilin ja huulipunan, ja korjailee huulimeikkiään. Sellaista... Glamourin tuntua. Hih. Muista huulijutuista ei ole lähikuvaa, mutta otin siis Pout Paintin sävyssä Minx, ja Pout Polishin sävyssä Peach Perfection.

Pout Paint on Sleekin sivujen mukaan huulipigmentti. Ja sitä se kyllä on, nimittäin pigmenttiä tosiaan riittää. Reilusti annosteltuna tällä tuotteella saa aikaan todella kiiltävät ja erittäin maalatun näköiset huulet. Itse en välitä niin kamalasti sellaisesta lookista, mutta kun tuotetta annostelee hieman vähemmän ja hieroo sormilla sen huuliin hyvin, on lopputulos luonnollinen ja silti huulet ovat saaneet sävyä. Minx on tuollainen persikkainen nudesävy, joka menee arkena minulla loistavasti. Olen aikaisemmin hieman vierastanut persikkaisia sävyjä, mutta nyt ne ovat jostain syystä alkaneet viehättämään enemmän.

Pout Polish on sävytetty huulirasva, joka antaa kuitenkin aika hyvin sävyä huulille. Ja tosiaan, huulirasva tämä ennen kaikkea on! Incistä löytyy niin jojoba-, avokado-, kuin manteliöljyä. Myös sheavoita on mukana. Tosin kaikki nämä ovat kyllä loppupäässä inciä. Anyhow, tiesin jo minkälaisen tuotteen olin saamassa, sillä minulla oli ennestään jo Pout Polish sävyssä Perfect Plum. Nyt on sitten myös Peach Perfection.

Joskus kymmenisen vuotta sitten halusin pinkin eyelinerin. Silloin en sellaista mistään löytänyt. Sen jälkeen en pahemmin ole ajatellut enää pinkin eyelinerin hankkimista, mutta nyt sitten kun arvonnan voitin, niin tottahan toki sellainen piti ottaa palkintoon mukaan!
Dip It- eyeliner on erittäin pigmenttistä ja pysyi ainakin kädelläni pienestä käsien pesusta huolimatta. Tuo swatch- kuva valehtelee hieman, sillä sävy Pink on todellakin PINKKI. Luultavasti, jos kestävyys sallii, tämä pinkki ihanuus tulee koristamaan silmäluomiani kesällä. On sen verran raikas ja suorastaan kuuma pinkki sävy. En keksi tästäkään vielä mitään valitettavaa. No, ehkä sen, että parempi tämä olisi vielä jos olisi kynämuotoisena saatavilla. Mutta osaan minä sotkea näillä siveltimilläkin!

Pixiwoon siskosten vinkistä otin palkintooni mukaan myös kasvotuotteita. Sam ja Nic ovat kehuneet Sleekin poskipunia ja Luminous Pressed Powderia, joten mukaan lähti poskipuna sävyssä Pomegranate ja Luminous Pressed Powder sävyssä 01, joka on siis vaalein sävy.


Pomegranate on sävynä aika raju. Hyvin lähellä Fyrinnaen Temptationia. Ja pigmenttiä muuten RIITTÄÄ. Lisäksi mukana on kultaista pienenpientä shimmeriä. Saa nähdä, miten tämä käy minulle vai käykö lainkaan. Vähän tämä menee oranssiin, joten jää nähtäväksi, voinko tätä lainkaan käyttää. Keveällä kädellä ja huolellisesti ylimääräiset siveltimestä pois taputellen tämä antaa varmasti sellaiset aika lumikki-posket.Luminous Pressed Powder on tosiaan aika luminous. Aavistuksen liian tumma tämä on vielä minulle koko kasvoilla käytettäväksi, enkä tiedä käytänkö lainkaan koko kasvoille, vai vain highlighterin tyyliin poskiluilla ja nenällä. Saa nähdä. Mukana on myös pienenpieniä mica-hippusia, jotka sitten heijastavat valoa. Pigmenttinen on tämäkin.

Kaikenkaikkiaan Sleekin tuotteet ovat laadukkaita, myös pakkaukset ovat laadukkaan oloisia. Iso plussa tulee puuterin ja poskipunan rasioiden isoista peileistä. Ehkä Sleekin salaisuus on siinä, että heidän tuotteet ovat hieman pienempiä. Esimerkiksi huulipuna on mielestäni 1/3-osan pienempi kuin mitä normihuulipuna. Minua ei tuotteiden pienet koot sinänsä haittaa, koska hinnat ovat edullisia ja laatu hyvä. Oikeastaan ainoa, missä Sleek petti odotukseni, on BB-voide. Tilasin sen aikaisemmin talvella Sleekin omilta sivuilta ja petyin aika karvaasti. Ei ole lainkaan minun hipiälleni tarkoitettu. Liian voidemaista jankkia. Muut Sleekin tuotteet ovat olleet vain positiivisia yllätyksiä.

Sleekiähän tosiaan saa sitten Pretty.fi:stä, ja myös Sleekin omilta sivuilta.

Vielä suuret kiitokset Prettyläisille, että ottivat yhteyttä kun ei minusta alkanut kuulumaan! Piristi kevättä kummasti kun sai hieman uutta täytettä ylipursuavaan kosmetiikkalaatikkoon! Hihii!

Pus och kram!
Ps. Niille tiedoksi, jotka nyt epäilevät että tämä on maksettu mainos joko Prettyn tai Sleekin puolelta. EI OLE. Linkit ovat sitä varten, että tuotteista kiinnostuneet voivat niitä käydä katselemassa. En saa mitään rahaa mistään blogini merkintöjen ansiosta. Bloggailen tuotteista siksi, että yksinkertaisesti rakastan kosmetiikkaa ja haluan vinkkailla hyvistä ja ei niin hyvistä tuotteista kanssasisarille- ja veljille. Nih!

3 kommenttia:

Dzinni Dzinni kirjoitti...

Minusta hiukan pienemmät pakkaukset ovat vain plussaa, koska ainakaan itse en pysty kuin harvoin käyttämään pakkausta loppuun ennenkuin se jo vanhenee.

Eiko kirjoitti...

Onnittelut voitosta. Mullakin on muutama Sleekin tuote, juuri Storm-paletti ja Pomegranate-poskipuna. Ovat kyllä moneen kertaan hintansa arvoisia.

Ja tosi kiva tämä uusi blogipohja <3.

Milla kirjoitti...

Dzinni Dzinni:Mullekin pienemmät pakkaukset on plussaa tiettyjen tuotteiden kohdalla. Kaikkia pohjustustuotteita tosin haluaisin ostaa ns. perhepakkauksissa, niitä kun kuluu...

Eiko: Sleek on kyllä yllättävän laadukas sarja. Pitänee tutustua hieman tarkemmin vielä muuhun tarjontaan... Ja kiitos kehuista, äkkiä väsäsin tällaisen pohjan. Halusin polka dotseja, onhan nuo nyt jonkinlaiset... Ei tosin ihan sellaiset mitä halusin, mutta pakko kai tehdä kompromissi.. :D