Pages - Menu

28. maaliskuuta 2013

Too Faced: Boudoir Eyes- luomiväripaletti

Oliko pakko tilata? OLI.

Siitä lähtien kun olen ensimmäisen Too Facedin luomiväripaletin saanut, niin olen ollut intohimoisesti rakastunut niihin. Laatu on käsittämättömän hyvä, ja sävyt juuri sellaisia, jotka puhuttelevat minua ainakin tässä elämänvaiheessa. Ja oli siis ihan "no-brainer", että keväällä 2013 julkaistu Boudoir- kokoelma tulisi olemaan kohtalokas minulle. Selvisin tosin vähemmällä mitä ajattelin, tilasin vain luomiväripaletin vaikka alkuun oli vähän niin kuin PAKKO SAADA KAIKKI- fiilis.

Mutta päädyin siis tähän kaunokaiseen lopulta...

Kaunokainen oli pahvisessa paketissa, ja käsittääkseni
kaunokainen itse on peltinen, magneettisuljennalla.


Vaikkakin edellisessä paletissani, Naked Eyes- paletissa on samoja sävyjä kuin tässä Boudoir Eyes- paletissa, en silti kadu ostostani. Samoja sävyjä Naked Eyes- paletissa ja Boudoir- paletissa ovat In The Buff, Satin Sheets, Lap Dance ja Birthday Suit.
Kuten muidenkin Too Facedin palettien mukana tulee, tuli myös tämän kaunokaisen mukana pieni ohjelehtinen, miten sävyjä voi käyttää. Lappusessa kuitenkin kannustetaan käyttämään sävyjä ihan miten tykkää.

Se täytyy sanoa, että ihan noin intensiivisinä en ole saanut sävyjä toistumaan pelkällä UD:n Primer Potionilla tai CS:n Shadow Worx Mattella. Mutta Pixie Epoxylla onnistuu. Arkikäytössä en ole kokenut aiheelliseksi koko PE:n käyttöä. Ja arkimeikkiä ajatellen tämänkin paletin oikeastaan hankin. Tosin, juhlameikkikin onnistuu, sillä tummia sävyjä löytyy kyllä!Valitettavasti omaa swatch-kuvaa en saanut otetta haastavien valo-olosuhteiden takia. Mutta swatchit löytyy esimerkiksi täältä. Pigmenttiä näissä on kuin... No vähän isommassa kylässä. Varsinkin tuo tummin sävy, French Tickler on PIGMENTTINEN. Sitä kun kerran kevyesti pyyhkäisee sormella ja sitten pyyhkäisee ihoa, niin tulos on tuon swatch-kuvan näköinen! Paletista löytyy mattasävyjä (In The Buff, Fuzzy Handcuffs, Garter Belt), satiinisia (Satin Sheets, Sugar Walls, Lap Dance, Voulez-Vous) ja shimmerisiä (Birthday Suit, French Tickler).

Yhteenvetona: I LOVE THIS! Ja vaikkakin hintava pikkupaletti on kyseessä, en silti kadu ostostani lainkaan. Sävyt ovat erittäin monikäyttöisiä. En edes säikähtänyt French Ticklerin kultaisia shimmerhippuja. Tämä paletti on kätevä niin arkena, juhlana kuin matkalla. Tällä tekee niin hillityn arkimeikin, nude- meikin kuin savuistakin savuisemman smokey-eye- meikin. Suosittelen lämpimästi.

In other news, viiden päivän vapaa. Aion väsätä koruja, ulkoilla, NUKKUA PITKÄÄN, katsoa hömppää, lukea, käydä katsomassa parikin keikkaa... Kaikkea kivaa. Ja kuvata meikkikuvia, sekä tehdä uusia postauksia (vaikkakin Blogger bugittelee jälleen, mietin tässä WordPressiin vaihtamista...).

5 kommenttia:

Johis kirjoitti...

Boudoir Eyes on niiiin ihana! Mun makuun Too Facedin paletit on aina ollut vähä tylsiä, mutta tämä on täydellinen, ei-tylsä arki- ja nudepaletti. Mää taisin tilata omani heti, kun se tuli pretty.fihin myyntiin :D
Mää haluisin ehkä sen Boudoir -kokoelman poakipunanki, mutta en kyllä raski laittaa niin paljoa rahaa yhteen poskipunaan.

Eiko kirjoitti...

Mulla tuotteet merkitä on Shadow Bon Bon paletti & siihen kuuluneet Shadow Insurance ja ripsiväri sekä Snowbunny-korostustuote.

En ole jostain syystä päässyt ollenkaan vauhtiin merkin kanssa ja tuotteet ovat olleet todella vähällä käytöllä.

Bon Bon-paletti lähenteli epäkäytännöllisyydellään jotain haamurajaa. Vaihdoin huonon pakkauksen, mutta en ole siitäkään huolimatta luomivärejä juuri käyttänyt.

Ihan ihmeellistä, sillä paletti on tosi monipuolinen ja nättikin. Himoni merkin tuotteita kohtaan on kuitenkin laantunut.

Juille kirjoitti...

Voi ei! Tämä vain pahensi ostohalua tätä palettia kohtaan ;) Omistan myös Naked Eyesin, ja yritän vakuuttaa itseni siitä etten TARVITSE tätä. Mutta kun haluan! Ja olisihan se metallinen kompakti rasia niin käteväkin mukana kannettavaksi..? :)

Milla kirjoitti...

Mulla kesti hetken tajuta, että Boudoir- kokoelma oli tullut ulos! Siksi hieman myöhässä tän kanssa, mutta nyt sitten on jo eräs toinen tuote suurennuslasin alla. Siksi, kun on vaan niin SÖPÖ. Siis tämä ihanuus: Sweetheart Beads . Söpöjä!!! Iiih! :D

Eiko: Se on mullakin hieman kausittaista, että mikä merkki viehättää. Aikaisemmin keväällä oli Sleek- kausi. Nyt Too Faced on kuitenkin enemmän aatoksissa. Ärsyttää vaan hintavuus, mutta no laadukkaita tuotteita. Tosin niin on Sleekinkin tuotteet. En sitten tiedä, tuleeko TF:n tuotteisiin lisää noiden hienojen pakkausten takia. Noissa pienissä paleteissa pakkauskin on todella kätevä, menevät ongelmitta pienempiinkin meikkipusseihin.

Juille: On kätevä, on on! :D Ja entä jos pyytäisit vaikka ööö... Synttärilahjaksi tän Boudoir- ihanuuden? :D

Milla kirjoitti...

Johikselle toi ylin osa kommentistani siis. :)