Pages - Menu

4. toukokuuta 2013

Budjetti paletti

Eräänä aurinkoisena ja tuulisena päivänä päätin lähteä töiden jälkeen retkelle uuden uutukaiseen kauppakeskukseen hieman tämän kaupungin keskustan ulkopuolelle (tämä muistuttaa hyvin paljon nyt "oli ja synkkä ja myrskyisä yö"- aloitusta, huh...) . Kauppakeskuksesta löytyi Tokmanni. Tokmannilta löytyi kosmetiikkapuoli. Kosmetiikkapuolelta löytyi halpismerkkiosasto ja sieltä löytyi tällainen...Kyseessä on halpismerkki La Femmen luomiväri/poskipuna paletti. Kaikki sävyt eivät ehkä ole ihan mun makuun, mutta nuo kaksi ylintä riviä noissa kuvissa on täynnä mulle passaavia sävyjä. Nämä ovat helmiäisiä, ja varsinkin vaaleat sävyt hohtaa kyllä kaivolta kotiin.

Ylimmän rivin sävyt ovat kylmiä, luumuun ja violettiin meneviä. Tummin on jännä ruskean ja luumun sekoitus, jossa on hitusen vihertävää shimmeriä mukana. Keskimmäinen rivi on neutraali, ja varsinkin keskimmäinen sävy on upea laitettuna liikkuvalle luomelle, höystettynä tummalla mattasävyllä luomivaossa. Alimmainen rivi on sellainen, jota tuskin tulen käyttämään. Oranssia, lämmintä ruskeaa ja tuo vaalein sävy on sellainen outo hyvin vaalea vihreä, joka taittaa kultaan. "Lämpimille" ihmisille upeita kesäsävyjä kyllä!

La Femmen luomivärit ovat ennenkin yllättäneet positiivisesti, ja niin tekivät nämäkin. Laatu on järisyttävän hyvä, kun miettii miten paljon tämä maksoi. Hintaa kun oli kolme (3) euroa. Kätevä arkipaletti, joka tosin tarvitsee rinnalle jokin mattasävyn kulmaluulle, sillä en enää harrasta helmiäissävyjä koko kulmaluulla. Olen siirtynyt taktiikkaan, jossa helmiäistä laitetaan vain ihan kulmakarvojen viereen, sellainen ohut viiru vain. Jotenkin tuntui, että koko kulmaluulla käytettynä vaalea shimmersävy teki meikistä liian... Drag queen tyyppisen. Minun kasvoillani siis. Kun omaa tummat, vahvat kulmakarvat ja kasvojenpiirteet on voimakkaat muutenkin, niin on kyllä hemmetin helppo päätyä näyttämään drag queenilta. Tosin, dragit ovat erittäin taitavia meikkaajia, ja kadehdin heidän kykyjään paljon. En vain omilla kasvoillani ihan arkena sellaista sotamaalausta halua pitää.

Mattasävyistä puheenollen... Mikä siinä on, että olen onnistunut parin kuukauden aikana hajottamaan pieniksi murusiksi jo KOLME (3) Wettiksen Bruleeta? Ne ei vaan säily mulla ehjänä... En ala.

Mutta niin, piti sanomani, että jos on tiukka budjetti ja silti pitäis ihan välttämättä saada joku kiva luomiväripaletti, niin kehottaisin menemään jonnekin "halpahalliin" ja etsiskelemään La Femmen luomivärejä. Ovat hintaansa nähden erittäin laadukkaita. Eivät nyt ehkä niin suuuuper pigmenttisiä, mutta pehmeitä ja helposti häivytettäviä.

MUITA UUTISIA:
Kävin fysioterapeutin puheilla ja nämä päänsärkyni ja huimaukseni ovat tulosta niskan- ja kallonpohjanlihasten jumista. Tiedättehän sen kuopan tuolla niskan yläpäässä, siinä josta sitten kallo alkaa? Siellä on nikamien välissä pieniä lihaksia, jotka osallistuvat tasapainon aistimiseen, ja ne minulla ovat "vähän" jumiutuneet. Joten, kun silmät ja korvat hoitavat tehtävänsä oikein tasapainon hallitsemisessa, niin nämä lihakset eivät nyt sitä ihan oikein hoida. Ja siitä johtuu tämä minun "laivankansi"- huimaukseni. Fysioterapeutti selitti minulle kaikenlaista mielenkiintoista biomekaniikasta, ja innostuin todella siitä miten kroppa toimii. Tiesittekö, että alaselkävaivat voivat johtua lapaluiden jumista? Uskomatonta...

No mutta kuitenkin.Sain jumppaohjeet, ja vieläpä tämä MAAILMAN MAHTAVIN, INNOSTAVIN ja MOTIVOIVIN fysioterapeutti tekee minulle käsipainoilla toteutettavan saliohjelman, jossa keskitytään juuri ns. lapojen aukaisuun ja yläselän vahvistamiseen, muuta kroppaa unohtamatta. Loppukuusta treffit terapeutin omalla salilla, ja sitten lähtee vähän uudenlainen treeni käyntiin.

Olen ns. LIEKEISSÄ.Ei kommentteja: