Pages - Menu

27. huhtikuuta 2013

BB.... Eiku siis CC- voide, Lumenelta

Heippa!

Pitkä väli taas päivityksissä, mutta tässä nyt on ollut hieman terveyden kanssa ongelmia. Toisinsanoen, mua on pyörryttänyt/päätä särkenyt kohta pari viikkoa. Niska nähtävästi niin jumissa, ettei veri oikein kierrä. No, ensi keskiviikkona on fysioterapeutin kanssa tapaaminen, joten siellä selvinnee enemmän. Kävin näöntarkastuksessakin, ja töihin suositeltiin laseja, kun on kaukonäkö oikeassa silmässä hiukan huono, hajataittoa löytyi myös 0,25 verran. Että niin, lasit. Näytämpähän järkevämmältä tistin takana, hih!

Mutta niin, oli mulla ihan sellaista hömppäasiaakin! Nimittäin, tarttui mukaani eräänä sateisena iltana, töistä tullessa, ruokakaupassa käydessä, myös meikkivoidetta. Eli tämä Lumenen uusi CC-meikkivoide, vaaleimmassa sävyssä. Ja voi pojat ja tytöt, että minä tykkään!

Kuva on TÄÄLTÄ.
Meikkikuvia valitettavasti minulla ei tästä ole, mutta voinen kertoa kokemuksia näin kirjallisestikin.

Testasin Lumenen CC-meikkivoidetta niin töissä kuin vapaa-ajalla. Töissä se piti kiillon kurissa ensimmäiset kolme tuntia, tosin pohjustajana mulla oli UD:n De Slick, joten se varmasti teki oman osansa tuossa kiillon kurissa pitämisessä. Mutta siis niin, tämä Lumenen CC säilyi kasvoilla (T-aluetta lukuunottamatta, se rasvoittuu minulla AINA) erinomaisen hyvänä, ja raikkaana.Ja mikä tärkeintä, tämä on ohutta, mutta erittäin peittävää. RT:n Expert Face Brushilla tämän sai työstettyä ihoon, niin että lopputulos oli luonnollisen kuulas ja samalla kuitenkin niin peittävä, etten kokenut tarpeelliseksi peitellä lisää näppyarpiani. Silmänaluset kyllä tarvitsivat hieman enemmän peittoa, ja apuun tuli sitten Lumenen valokynä, josta tykkään myös.

Vapaa-ajalla sitten sekoitin Lumenen CC:tä kosteusvoiteeseen. Käytän tuota kikkaa, kun en jaksa niin kamalasti panostaa meikkipohjaan, mutta haluan kuitenkin jotain peittoa. Ja siihen tarkoitukseen tämä sopi vallan mainiosti myös. Peittoa tuli itseasiassa melkein liikaakin, ja pysyvyys oli parempi itseasiassa kuin ilman kosteusvoidetta. Tosin, noin käy melkein kaikkien meikkivoiteiden kanssa. En oikeastaan tiedä mistä se johtuu, imeytyykö meikkivoide ihoon paremmin, toimiiko kosteusvoide jotenkin enemmän ihoon sitovana aineena? Who knows. Mutta siis, kosteusvoidemeikkivoide-kikkaa käytän silloin, kun haluan tehdä vain luonnollisen pohjan, enkä edes yritä peitellä ihoni virheitä. Haluan vain tasoittaa ihon sävyä. Ja siihen kikkaan toisena osapuolena tämä Lumene CC- meikkivoide on hyvä. Itse käytin kolme osaa kosteusvoidetta ja yksi osa meikkivoidetta suhteita.

Yhteenvetona, Lumenen CC- meikkivoide on hyvä. Se antaa raikkaan, ja luonnollisen lopputuloksen, joka pysyy pitkään. Ainoana miinuksena on se, ettei se pidä kiiltoa kurissa kovinkaan hyvin. Ja ilman primeria luultavimmin ainakin minun jättimäisiin ihohuokosiini se uppoaa. Primerin kanssa toimii kuin unelma. Levittyy helposti, sulautuu ihon omaan sävyyn. Ja jos haluaa, niin voi tätä kerrostaakin.

Että näin tänään. Nyt menen hoitamaan juminiskaani piikkimatolle.

Pus och kram!

2 kommenttia:

J kirjoitti...

Kiva kuulla mielipidettäsi voiteesta! Olen sen ostoa vähän tässä pohtinut... :) Toiv piikkimatto auttaa! :)
xx J

Milla kirjoitti...

Piikkimatto auttoi, ja samoin auttoi fysioterapeutin luona käyminen. Nyt on niskajumi selätetty. :)

Tuo on kyllä kiva tuo Lumenen CC- voide, tosin luulen että se mulla nyt kesällä on auttamattomasti liian rasvainen. Mutta syksyllä ja talvella varmasti ihan nappi. Ei kun vaan ostoksille siis! :D

xx Milla