Pages - Menu

23. kesäkuuta 2013

Olenko nyt oikea kosmetiikkabloggari?

Helsingin reissu on ohi. Ja menetin MACin tiski- neitsyyteni vihdoin ja viimein. Täytyy sanoa, että Helsingin keskustan Stockmanin kosmetiikkapuolella on kahdenlaisia myyjiä. On niitä, jotka hymyilevät kaikille ja on niitä, jotka hymyilevät vain niille, jotka näyttävät varakkaille. MACin tiskillä minulle hymyiltiin (olin pukeutunut tyylilleni uskollisesti mustaan, mutta mielestäni ihan tyylikkäästi, oli jopa korkkarit jalassa!) ja minua palveltiin uskomattoman hyvin. Suuri kiitos siitä!

Muilla selektiivisen kosmetiikan tiskeillä palvelu sitten olikin vähän toisenlaista. Tai siis, palvelua ei ollut. Olen tässä miettinyt, pitäisikö oikein laittaa asiakaspalautetta asiasta. Erään nimeltämainitsemattoman selektiivisen kosmetiikkamerkin tiskillä minua jopa katseltiin hiukan kieroon. Ja katsojat olivat sellaisia päälle 30, lähemmäs 40- vuotiaita naisia.

Itse olen asiakaspalvelutyössä, ja tiedän että välillä ei vaan nappaa. Tiedän myös, millainen on hyvä asiakas ja osaan lähestyä muita asiakaspalvelijoita siihen tyyliin, että myös asiakaspalvelijalle jäisi hyvä mieli ostotapahtumasta. Vaan eipä tuolla Helsingin keskustan Stockalla tehnyt pahemmin mieli lähestyä niitä nokkaansa pitkin katselevia myyjättäriä. Teki mieli oikeastaan vaan tarttua lähimpään purkkiin/puteliin/purnukkaan/objektiin ja heittää sillä niitä nirppanokkia ja huutaa, että HALOO, OLET ASIAKASPALVELUAMMATISSA.

Mutta, se siitä. Pääpaino oli MACin tiskillä ja siellä minua palveltiin upeasti. Ja sinne minä rahani myös tuhlasin... Olin jo oikeastaan päättänyt, että Ruby Woo- huulipuna on pakko saada. Joten se tuli ostettua. Ja se on myös testattu ja UPEAKSI todettu.

Olin vailla myös jonkinlaista meikkipohjatuotetta. En tiennyt oikein, olisiko meikkivoide, puuteri vai pohjustaja ollut se, mitä kaipasin. Ensin pyysin myyjältä apua Face And Body- meikkivoiteen sävyn valinnassa. Lopulta kuitenkin noin 20 minuutin keskustelun jälkeen päädyin siihen, että Prep&Prime- pohjustaja olisi minulle parhain vaihtoehto.

Ja siis... HG-listalle tuo pohjustaja menee suoraan. Ikinä ei ole mikään pohjustaja toiminut niin hyvin kuin Prep&Prime toimii. Onneksi ostin sen, enkä Face And Bodya. Meikkivoiteita on laatikot pullollaan, mutta pohjustajia ei ole kuin yksi tällä hetkellä. Prep&Prime tuli siis tarpeeseen ja ei muuten yhtään sureta että käytin siihen sen 30,50€. Voin suositella kaikille teille siskoille ja veljille, joiden T-alue kiiltelee. Ei kiiltele kun on Prep&Prime alla.

Kaikkea muutakin kivaa tuli ostettua...

KICKSistä tarttui mukaan Reilun kaupan raaka-aineista tehty kuivaöljy. Käy kasvoille,
kropalle ja hiuksille. Ja ainakin kasvojen iholla tämä toimii upeasti yövoiteen kera. 

Tota, lähti vähän käsistä tää sormusten ostaminen... Köh. Nuo hopeiset ovat Kicksistä (vasemman puoleinen) ja Indiskasta. Tuo punakivisormus... En tosiaankaan enää muista sen kaupan nimeä, mutta Kampin keskuksessa se oli... Eheeh. 

Nämä ihanuudet lähtivät mukaan sieltä Kampista myös. Eivät ole lainkaan minun tyyliset... Tai no, ehkä hiukan sillä ei nämä puput hymyile vaan irvistävät. Ei vain oikein näy se irvistys. Tuli nähtävästi joku hetkellinen mielenhäiriö ja piti saada tällaiset roikkumaan korviin. Ihan symppikset nuo ovat ja itseasiassa tykkään näistä paljon. En vain tiedä ovatko miten ristiriidassa muuhun tyyliin verrattuna. Bheeh...

Kaikenkaikkiaan vierailu "isolla kirkolla" oli erittäin piristävä. Tuhlasin järjettömän määrän rahaa, näin vanhoja ystäviä ja myös tutustuin uusiin ihmisiin.

Lisäksi kävin erään vanhan ystäväni kanssa Kruunuvuorenrannassa, jossa on vanhoja huviloita. Nähtävästi koko alue jyrätään maantasalle uuden asuinalueen tieltä, vaikka Wikipediassa vielä kerrotaan, että Helsingin kaupunki aikoo kera Museoviraston kunnostaa alueella olevia huviloita. Ei se kuitenkaan siltä näyttänyt. Ja kun Googleen heittää hakusanaksi "Kruunuvuorenranta", tulee tämä sivu ensimmäiseksi osumaksi. Kehotankin heitä, jotka yhtään tykkäävät historiasta ja luonnosta vierailemaan Kruunuvuorenrannassa mitä pikimmiten ja ottamaan kameran mukaan. Paikassa on jännästi kerrostunut 1800- ja 1900- luvun historiaa, ja toisaalta graffitien takia myös urbaania kaupunkikulttuuria on sekoittunut mukaan. Ajattelin tehdä kuvapostauksen aiheesta vielä.

Mutta joo, oli kivaa! Harmittaa kovasti, etten päässyt kosmetiikkabloggareiden miittiin, mutta ainakin nyt olen sitten ihan oikea kosmetiikkabloggari, koska MACin tiski on nähty ja koettu! Hihii!

Synttärit lähestyy ja sen kunniaksi taitaa olla tulossa jotain kivaa lukijoille... Jahka posti vaan kuljettaa tavarat ajoissa perille.

Näin tänään. Pus och kram


5 kommenttia:

Juille kirjoitti...

Ruby Woo on kyllä upea! :)

Keskustan Stockan kosmetiikkamyyjistä olen aikalailla samaa mieltä. Olenkin pitkälti siirtänyt kosmetiikkaostokset Kicksiin, Sokokselle ja sitten Stockmann Beautyyn, joista olen aina saanut ystävällistä palvelua :) En vaan kestä katsella sellaista naama näkkärillä -palvelua, jos palvelua nyt ylipäänsä sattuu saamaan.. Etenkään kun itse kyllä olen aina ystävällinen ja hymyilevä asiakas, itsekin asiakaspalvelussa pitkään työskennelleenä.

Päivi kirjoitti...

Tervetuloa MAC-fanaatikkojen kerhoon! Takaisin ei ole paluuta, voin kertoa...

Milla kirjoitti...

Juille: Joo, aika tympeä kuva jäi Stockan kosmetiikkapuolesta mullekin, nyt kun siellä kävi tälleen hyvästä asiakaspalvelusta jotain tietävänä. Saisivat ne nelikymppiset emännät hieman skarpata siellä. Turhan tärkeitä ovat.

Päivi:Joo, mulla on nyt MACilta Satin Taupe luomiväri, Ruby Woo ja sit toi Prep&Prime, ja aika fanaattinen olo jo nyt. :D Tosin, Too Faced säilyttänee vielä tällä hetkellä ykköspaikan mun listalla. Mut MAC kyllä uhkaa... :D

Päivi kirjoitti...

Mulla lähti MACin kanssa mopo käsistä siinä vaiheessa, kun aloin seurata alati vaihtuvia kausikokoelmia ja saada päähäni, että "jokaisesta kokoelmasta on pakko saada jotain". Pahimmillaan yhden kokoelman kanssa kävi näin: http://misscameleon.blogspot.fi/2013/03/kun-mopo-lahti-kasista.html

DluxEdition.com kirjoitti...

MACiin on kyllä helppo jäädä koukkuun! Mun on aina pakko käydä siellä, kun käyn Hesassa. :D