Pages - Menu

2. kesäkuuta 2013

Shiseidoa ja Etude Housea

Kesä on alkanut, ja minä hikoilen kuin pieni sika töissä vielä viikon. Sitten on lomaa. KUUKAUSI. Havahduin tuossa pari päivää sitten, etten ole reiluun vuoteen ollut viittä päivää pidempään lomalla. Olen varmaankin hieman väsynyt ollut jo pidemmän aikaa, ja nyt se sitten alkaa tuntua jo niin fyysisesti kuin henkisesti.

Joten mikä olisi parempaa terapiaa, kuin kirjoittaa hömppää! Täältä pesee, beibet!

Ensin haluaisin omistaa erään biisin tälle seuraavalle tuotteelle. Eli tämän biisin. Tai lähinnä sen kertsin... (toim.huom. huumoria, huumoria... )

Nimittäin, nyt löytyi Korean maalta sellainen HG-tuote, ettei ole tosikaan. Olen täysin, kokonaisvaltaisesti, totaalisesti rakastunut.Kyseessä on siis Etude Housen Drawing Eyebrow AD Enhancer , joka pesee kaikki edeltäjänsä mennen tullen. Kyseessä on tuollainen kierrettävällä mekanismilla varustettu kynä, jossa tulee mukana myös pieni harja. Tässähän ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta... Se miten kynän terä on muotoiltu, tekee kulmakarvojen "piirtämisestä" niin helppoa, että... No sanotaan näin, että voisin palvoa tätä kynää. Mutta niin se terä...


Terä on nimittäin tuollainen kolmion muotoinen, ja se on järisyttävän kätevää! Paksummalla puolella voi väritellä isoimmat aukkokohdat kulmistaan, ja tuolla ohuemmalla puolella sitten tehdä yksityiskohdat ja tarkkuutta vaativat kohdat. Sävy on neutraali harmaa, sävy taisi olla 5 numeroltaan, jos en väärin muista. Löytyy myös muissa väreissä, ruskeasta, punertavasta ruskeasta aina mustaan asti. Vaaleita sävyjä en tosin pahemmin nähnyt.

Tilasin tämän luotto ebay-kauppiaaltani, Bello-girliltä. Hän myy AITOJA tuotteita ja ihan pilkkahintaan. Tämän minun HG-tuotteeni hinta oli huimat 6,15€... Shiseidon kulmakynän (jota siis tähän mennessä olen käyttänyt) maksaessa halvimmillaan n. 19,50€.

Samassa tilauksessa tuli myös tämä ihanuus...


Tämä tässä on siis Etude Housen 8 in 1 CC-cream Silky koostumuksella. SPF:ää löytyy 30 ja Etude House lupaa tuotteen kosteuttavan, hoitavan ja kirkastavan ihoa. Jonkinsortin ryppyjen silotusta myös lupaillaan, sekä silkkistä lopputulosta iholle.

Koostumukseltaan tämä on samaa mallia kuin esimerkiksi Lorkun BB-voide. Eli tässä on sellaisia pikkuisia (todella pieniä, puolet pienempiä kuin Lorkun BB:ssä) kapseleita, jotka hajoavat kun voiteen työstää ihoon. Kas näin...


Sävyltään tämä voide on Etude Housen mukaan "Pink Beige". Ja kyllähän se hieman pinkin puolelle menee tuo sävy, mutta ei niin paljoa etteikö sitä voisi "lämmittää" vaikkapa nyt aurinkopuuterilla tai jollain muulla vastaavalla kesään sopivaksi. Lisäksi peittokyvyltään ei ole sieltä parhaimmasta päästä, joten omankin ihon sävy kyllä pääsee läpi. Itse en ole käyttänyt nyt kosteusvoidetta tämän kanssa, koska kesällä ihoni kyllä saa tarvitsemansa kosteuden ihan pelkästä seerumista ja yövoiteesta. Ainoastaan siis seerumin ja primerin olen alle laittanut, ja hyvin tämä toimii. Parempi on kiillon kurissapidon suhteen kuin Lumenen CC-voide, koostumukseltaan ohuempaa. Mutta peittokyvyssä on hieman toivomisen varaa, tällä ei nimittäin näppyjä tai näppyjen arpia peitellä, eikä ihon punaisuutta. Tarvitsee tosiaan olla kunnon peiteaine siihen tarkoitukseen sitten.

Ihonhoitoa ajatellen tilasin Strawberry.netistä jo aiemmin keväällä hyväksi toteamani Shiseidon The Skincare- linjan Day Moisture Protection- päivävoiteen, jossa on SPF 15.


Tätä olen päässyt kokeilemaan aikaisemmin jo testerien muodossa, ja on HYVÄ. Kosteuttaa tarpeeksi, on riittoisaa ja toimii meikin allakin erittäin hyvin. Pullo on lasista tehty, joten se hiukan aiheuttanee päänvaivaa reissatessa, mutta muuta moitittavaa en löydä. Pumppupullo, joten hygienisyyskin on kohdallaan. Ja yhdellä pumppauksella saa tarpeeksi voidetta koko kasvoille ja kaulalle. Hintaa oli 38€, mutta on tämä sen väärti. Suosittelen kaikille teille siskoille ja miksei veljillekin, joilla on pintakuiva sekaiho.

Näin tänään. Kesäloma alkaa tosiaan viikon päästä, ja bloggaustahti joko hidastuu tai nopeutuu. Se riippuu ihan siitä, miten tässä nyt kerkeää kaikelta lomailultaan. Mutta paljon on tuotteita, joita olen ostellut ja niistä pitää teillekin kertoa! Lisäksi heinäkuun alussa on minulla synttärit, ja kun en blogin synttäreiden aikaan arvontaa pitänyt, niin ajattelin että ehkäpä silloin sitten... Katsotaan.

Pus och kram!

3 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Minullakin on tuo kulmakynä, aivan mahtava tuote! : )

Milla kirjoitti...

On! Aivan mahtava! Rakentaisin sille alttarin ja palvoisin, jos jaksaisin. :D

Sonia kirjoitti...

Tosi jännä muotoilu tossa kulmakynässä, en ole ennen tuollaista edes nähnyt!